Problemi sa mts TV-om kod korisnika
#1
Ljudi, ne znam da li neko moze da mi pomogne, posto mi se na kompjuteru javljaju ovakvi problemi sa slikom

[Image: 0.png]

Znaci, iptv ide preko skart adaptera, pa s video kablom do ulaza na tv kartici, kabl je dug 10m.Inace, program za TV karticu je WinDvr3.
Kartica je Pinnacle 110i.

Editovao teddy: slika ugrađena u poruku.
Reply
#2
Imam slican problem stim sto je jos gora slika, tj slika igra poprilicno. Na isti nacin je povezan kao i u prethodnom postu preko sakrt adaptera pa s video do tv kartice, a tv kartica je eksterna Leadtek Palm Top DTV200H. Ako ne komoze pomoci zasto je takva slika. Hvala unapred
Reply
#3
Nadam se da je ovo prava tema. Kad ukljucim IPTV,slika mi je na pola,pa mora da iskljucim,pa da opet ukljucim,ali ona je opet na pola,kad opet iskljucim pa ukljucim,slika bude normalna.Tacnije ne bude normalna,slika se mrda,pa se pojavljaju neke linije na slici.Retko kad se desi da slika bude normalna,i lepa. A internet,na svakih 30-35 minuta,ja mora da ga restartujem,zato sto ne svetli zeleno svetlo za internet,i pojavi mi se na kompu eror.Tek kad ga restartujem proradi,posle 35minuta,opet ista prica. Moze pomoc?
Reply
#4
Iz mog iskustva kao biveg korisnika IPTV+net paketa, ovo "smrdi" na losu telefonsku instalaciju. Ili ti ne valja spliter ili sama parica na telefonskoj instalaciji ili kablovi na putu od instalacije do tvog modema. Zato ti "puca" i Internet i IPTV. Manja je verovatnoca da je sam modem neispravan mada nikad se ne zna. Nekad je zamena splitera resenje problema,a nekad najobicnija zamena telefonskog kabla od splitera do modema. U svakom slucaju moraces i njihovoj tehnickoj sluzbi da se obratis ako ne otklonis problem. Nisi napisao da li ti se problem javlja od samog pocetka koristenja njihove usluge ili ranije nisi imao probleme.
Reply
#5
Pa,koristim ga 2-3 godine,i ovo sa internetom je od pocetka,a sa TV od pre 7-8 meseci.Ima li neke veze sto sam korisnik i SBB i IPTV.?
Reply
#6
2-3 godine i još im nisi prijavio kvarČeš češ

ja sam imao problem sa modemom koji se restartovao stalno i to posle 1-2 dana korišćenja, pozvao korisnički servis, poslali servisera ubacio no firmer i sve radi na dalje

svaki kvar odmah njima prijavljuješ!!!
Cool
Reply
#7
justros pala malo kiša, cimnula struja i nestade IPTV i kad sam krenuo na posao nije radio, predpostavljam da ću danas da razgovaram sa ljudima iz call centra
Cool
Reply
#8
Ako sam promašio temu, ili je ovo pitanje bilo, slobodno brišite... Čitavo popodne me zeza iptv, prvo je seckao, prekidao, da bi mi sad izašla poruka "The requested URL could not be retrieved. Check network cable, then press Home to retry. If the problem persists, cycle power to restart".
Restartovao ga x puta, izvlačio kabal za napajanje, retsratovao ruter i ništa. Internet imam, tv jok... Ima li pomoći?
Reply
#9
Jel ima neko problema večeras? Meni prekjuče zamenjen modem, juče i prekjuče sve radilo OK (HG630) i večeras imam "Fail to retrieve IP address from DHCP server"
Reply
#10
uzmi easycap karticu i kaci cincevima za komp i bice ti sllika mleko i bez smetnji tako moj prijatelj gleda d3 a cak i snima sa 2.0 easy cap ne prepoznaje zastitu
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)