D3i: SBB-ova usluga striminga TV signala preko bilo kog broadbanda (OTT)
#1
Gledajući ovaj klip, primetio sam da u novom showroom-u u Ušću, SBB pored Totala i D3, reklamira i D3i, po ovom što sam video, zaključio sam da je ovo SBB-ov IPTV, novi proboj na to tržište.

Telekom je u velikim problemima ako misli da Pink može da zameni sve kanale koje će SBB da ponudi preko IPTV-a!

https://www.youtube.com/watch?v=6BpPcdfokQE
Reply
#2
Šta je D3i i gde je to na klipu pošto mi se ne gledaju mnogo ovi reperi?
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
Niko u klipu ne govori o D3i, pored tv-a sa Total i D3 resiverom, ispod trećeg tv-a je mali box i piše D3i, pretpostavljam da je IPTV, ako jeste, telekom je u startu propao i neće mu pomoći 1000 Pink kanala!
Reply
#4
Ja nisam iz Bg,ali sto se ne prosetate do tog show rooma i ne pitate tamo?
Reply
#5
Ako je to istina, biće super. Smile Da svi građani Srbije dobiju mogućnost da imaju SBB-ov IPTV, kao što trenutno mogu da imaju Telekomov IPTV ili Total TV.
Reply
#6
(30. Apr 2013, 23:37)nenadjow Wrote: Niko u klipu ne govori o D3i, pored tv-a sa Total i D3 resiverom, ispod trećeg tv-a je mali box i piše D3i, pretpostavljam da je IPTV, ako jeste, telekom je u startu propao i neće mu pomoći 1000 Pink kanala!

Da, sad vidim. Hvala Smile .

Evo par slika iz klipa:

[Image: d3i01.jpg]
[Image: d3i02.jpg]
[Image: d3i03.jpg]
[Image: d3i04.jpg]


Piše net ADSL. Izgleda si u pravu što se tiče IPTV-a.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#7
Bravo na oštrom oku, nenadjow.

99% je sigurno da je to nova IPTV usluga preko ADSL veze. Ako i tu ponude iste usluge gledanja bilo koje emisije iz poslednjih 72 sata na velikom broju kanala, Telekom može samo da pokupi prnje.
Reply
#8
Na njihovom zvaničnom sajtu nema podataka o ovome.Hmmm
Ako se ovo ostvari to će biti žestok udarac Open IPTV-u Telekoma Srbije i to pravo u "pleksus" pa nokaut Cool Jedino šta bi moglo Open IPTV da spasi je da sklope ugovor sa britanskim SKY digital paketima i ponude ih po prihvatljivim cenama, a to je naučna fantastika, dakle nemoguće Smile
Reply
#9
Biće vrlo uskoro, čim su to stavili u Showroom.
Reply
#10
(01. May 2013, 00:26)teddy Wrote: Bravo na oštrom oku, nenadjow.

99% je sigurno da je to nova IPTV usluga preko ADSL veze. Ako i tu ponude iste usluge gledanja bilo koje emisije iz poslednjih 72 sata na velikom broju kanala, Telekom može samo da pokupi prnje.

@teddy hvala, bilo mo je čudno kakav je to novi D3i, a skoro su menjali resivere... Ne vidim razlog da ne puste emisije iz proteklih 72 sata, ako je ista opcija dostupna i na D3go.

Postavlja se pitanje da li koriste iste strimove za ovaj IPTV koje koriste i za D3go? Hmmm
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)