JP ETV - unutrašnja organizacija i funkcionisanje
#81
Jeste i moram da pohvalim da ovo sad izgleda dosta dobro. Dobro je urađen i spisak kanala na drugom muxu po svim zonama raspodele, a dodat je i sadržaj trećeg muxa. Dovoljan je klik na ime nekog predajnika u tabeli na stranici "drugi multipleks" i dobiva se kompletan spisak svih kanala, sa sve logom. Mape predajnika su vrlo transparentne, sve je jasno ucrtano. Nadam se samo da će redovno ažurirati svaku promenu.
Reply
#82
Makar nije Đumla™
Reply
#83
losa im je gaerija slika emisionih objekata. u vecini slucajeva nije azurirana. npr nisu dodate slike novog stuba na jastrebcu i kos nekih. treba to mnogo bolje
Reply
#84
Taj stub nećeš ni videti, osim izdaleka.

Na INFO kanalu ide nova prezentacija.
“Obrazovana osoba je naučila da se informacija gotovo uvek objavljuje da bi u najboljem slučaju bila nekompletna; vrlo često je netačna, služi usmeravanju u pogrešnom pravcu, neretko izmišljena, neiskrena je ili – sasvim pogrešna.”
Russell Wayne Baker
Reply
#85
Etv emituje dva programa bez zemaljske dozvole i ugovora i bez identifikacije:Zona Plus i Vranjska plus.

Naravno ovi kanali se ne nalaze u spiskovima mux 2 u navedenoj prezentaciji.
Reply
#86
Trenutno je na sajtu JP ETV obrisan raspored kanala za drugi multiplex na većini predajnika osim Avale, Sombora,Subotice i Kopaonika. Verovatno je u toku novo ažuriranje spiska kanala na osnovu poslednjih izmena.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)