RTL, RTL 2, RTL Kockica (HR)
#1
RTL Televizija
Zvanični sajt: rtl.hr

RTL 2
Zvanični sajt: rtl2.hr

RTL Kockica
Zvanični sajt: kockica.rtl.hr
Reply
#2
Quote:Prvih mjesec dana RTL2

Program koji nudi zabavu? Ipak ne bi baš to rekao jer svakodnevno možemo pratiti reprize, reprize i pokoju epizodu nove serije. Osim što repriziraju radnim danom 'Zabranjenu ljubav', 'Punom parom', 'Večera za 5', 'Malcom u sredini', 'Chuck', 'Heroji iz strasti', 'Rat u kući' itd. pojedine serije ponovno repriziraju i u subotu i nedjelju što znači od jutra oko 6 sati pa negdje do 12-13 sati možemo lijepo pogledati po 8 epizoda 'Zabranjene ljubavi', ukupno 10 epizoda kulinarskih 'izazova' te ponovno neke serije koje smo prije imali priliku gledati i na RTL Televiziji, ali i na RTL2 tijekom tjedna.

Kako ste već imali priliku pročitati na našem blogu, RTL2 i RTL Televizija prikazuju se u 16:9 formatu koji bi trebao poboljšati kvalitetu sliku, ali u ovom slučaju ne bi se u potpunosti složio. Naš čitatelj poslao nam je fotografiju kako RTL2 doslovno - REŽE pola slike te tako ispadne još gora slika neko što bi bila kada bi se serije prikazivale u 4:3 formatu.

Istovremeno prikazivanje reklama na oba programa RTL-a je vrlo loš potez jer reklame se namještaju kako bi pristajale prvom RTL-ovom kanalu, a drugi program se uključuje kada je to potrebno, odnosno kada bi se počele prikazivati reklame, bilo da je neka serija ili film, te oni prekinu program i da glavni lik u nekoj seriji/filmu u najnapetijem dijelu želi dovršiti rečenicu to nije moguće. Ipak će morati dovršiti rečenicu nakon reklama.
Iako bi to sve trebali biti dobro namješteno ipak se dogodila pogreška i to u prime time-u. Nakon završenih reklama odjednom se započelo prikazivanje filma sa RTL-a, i na RTL2 samo bez prijevoda i loga. Nakon par minuta ipak su taj 'kvar' otklonili te su gledatelji i dalje mogli 'uživati' u filmu.
[Image: 2mhez5k.jpg]
http://teve.blog.hr/2011/02/1628920532/p...-rtl2.html
Reply
#3
Katastrofa, oni su ustvari uzeli sliku 4:3 i dodatno je kropovali da bi dobili neki novi 16:9 Facepalm
[Image: forum2.png]
Reply
#4
da to rade na programu kojeg imaju u 4:3, režu ga na 16:9.
Još nije jasna razlog zbog čega to rade vjerojatno zato što nisu čuli za dinamički switching između formata.
Reply
#5
Zasto reklame moraju da idu u istom trenutku na oba kanala?? Da li je reklamni blok onda identican na ova kanala?
Reply
#6
blok reklama nije identičan i traje oko minute na rtl2, ne znam zašto
Reply
#7
Quote:Hawaii Five-0 od ožujka na RTL televiziji!
„Remake“ stare istoimene serije,koji se trenutno prikazuje u Americi, koja dolazi i kod nas u ožujku na RTL televiziju.
[Image: hawaii%20five-0%20cbs%202010%20fall.jpg]
Glavni lik je detektiv, vojnik te bivši policajac, a tu je i djevojka koja je nedavno završila policijsku akademiju. Zajedno hvataju kriminalce po Havajima, skupa s guvernerkom koja ih nadzire.
Vojniku stiže ultimatum od strane kriminalne organizacije koji traži da se pusti jedan zatvorenik,a zauzvrat će mu se poštedjeti otac.Tu se priča „zakuhtava“.
Serija je, navodno, malo nemaštovita.Izgleda kao da se slučajevi sami riješavaju. Ispunjena je akcijom,i ono što je jako zanimljivo,radnja je na Havajima!
Sudeći po svemu, ocjena bi trebala biti prolazna!

U glavnim ulogama:
Alex O'Loughlin - Steve McGarrett
Scott Caan - Danny 'Danno' Williams
Daniel Dae Kim - Chin Ho Kelly
Grace Park - Kono Kalakaua
http://itvr.blog.hr/2011/02/1628959681/h...iziji.html
Reply
#8
Quote:Najveći aduti RTL Televizije ovoga proljeća su reality showovi Hrvatska traži zvijezdu i Big Brother, koji kreću u ožujku.

Treća sezona HTZ-a, osim novih glazbenih talenata, donosi i jednog novog člana žirija, Ivanu Mišerić, koja će zajedno s Goranom Lisicom Foxom i Tonyjem Cetinskim odlučivati o sudbini novih glazbenih talenata. Prve audicijske emisije kreću 4. ožujka.

[Image: 0367007.42.jpg]

S druge strane, u beogradskoj Big Brother kući kandidati iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije borit će se za nagradu od 100 tisuća eura.

U trećoj sezoni Jezikove juhe kulinarska zvijezda Stephan Macchi prijeći će granice Hrvatske te se zaputiti u Zenicu i Sarajevo. U 12 novih epizoda Macchi će još jednom pokazati da nema milosti prema lošim ugostiteljima, a u žaru svađe čak će letjeti i stolice.

Osma sezona showa Večera za pet krenut će s prikazivanjem 14. ožujka, dok će treća sezona dokumentarne sapunice Ljubav je na selu krenuti najesen.

Ožujak donosi i nove epizode magazinske emisije Zvijezde Ekstra s voditeljicom Renatom Sopek, te prve epizode emisije Javne tajne, u kojoj će stručnjaci komentirati razna događanja na domaćoj sceni.

U ožujku će se također razriješiti misterij Šeherezadine životne sreće, čime će završiti popularna sapunica 1001 noć. No, iz turske tvornice sapunica nastavit će nas zabavljati Kismet i Ezel.

Od kriminalističkih serija prikazivat će se Hawaii Five-0 i CSI: NY, dok će nas od filmskih hitova zabavljati: Zrno utjehe, Kung Fu Panda, Madagaskar 2, Junfer u četrdesetoj, Operacija Valkira, Igra ljubavi, Gorka ljubav...

Izvor: Evo što ćemo ovog proljeća gledati na TV-u
Reply
#9
Quote:Hrvatska traži zvijezdu počinje u petak!
U petak, 04. ožujka u svoju treću sezonu ulazi glazbeni spektakl "Hrvatska traži zvijezdu"!!.
Voditeljica je i dalje Antonija Blaće, a najprije ćemo pratiti nekoliko epizoda sa audicija...
[Image: 046-Goran-Lisica-Fox-hrvatska-trazi-zvij...ski-Bc.jpg]
U stručnom žiriju i dalje su Tony Cetinski i Goran Lisica Fox, a slavnoj se dvojci u ovoj sezoni pridružila i DJ-ica Ivana Miserić zamjenivši tako Anđu Marić.
Što nas sve očekuje, ima li hrvatska još talentiranih pjevača doznat ćemo u petak, 04.ožujka u 21:45 na RTL Televiziji...

Autor: J.B., 26.02.2011. 13:15
http://itvr.blog.hr/2011/02/1628997494/h...petak.html
Reply
#10
Quote:Javne tajne - nova zabavna emisija od 03.travnja na RTL televiziji!

Tko je u Hrvatskoj celebrity bez razloga i što o njima misle hrvatski novinari, urednici, stilisti, pjevači i voditelji, otkrit će prva epizoda nove zabavne emisije.

U produkciji Media:Com-a, „Javne tajne" je serijal u kojem će, iz tjedna u tjedan, insajderi hrvatskog šoubiznis na duhoviti način komentirati ljude i teme.
[Image: 51885.jpg]
Prva epizoda otkrit će tko su osobe koje se pojavljuju u svim medijima, a nitko zapravo ne zna zašto. Fotografiraju ih, prepoznaju na cesti, traže autograme, no oni ne rade ništa zbog čega bi trebali biti u medijima i često nemaju nikakvih postignuća kojima zaslužuju zvjezdani status.

Svaka epizoda „Javnih tajni" sastavljena je u obliku top liste 10 pozicija, a u prvoj emisiji među komentatorima će se naći i Danijela Dvornik, Antonija Mandić, Ivan Šarić, Ivana Nobilo Cetinski te mnogi drugi koji će gledatelje nasmijati do suza svojim komentarima osoba s top liste.

Otkrijete na kojem su se mjestu top ljestvice celebrityja bez razloga našli Josip Radeljak, Marko Grubnić, Nives Celzijus i ostali, te što o njima misle naši komentatori.
http://itvr.blog.hr/2011/04/1629109328/j...iziji.html
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)