Domaći kanali u ponudi Digija
#81
Kada su korisnici u Srbiji na legalnim karticama imali HRT1? Ubaciće rumununske i mađarske kanale, i možda neki naš besplatan sa Eutelsata prebace na Thor, ne nadajte se, oni bi bolje bilo da prodaju i ovo što imaju ako im je uopšte ostalo korisnika.
Reply
#82
Digi ugasio tp 12607.00 sa kanalima za sr-hr. sada na tp 12149.00 v 28000. ide nesto od domacih kanala
rts1
happy
b92
dm sat
obn
rtvojvodina 1
dakle ostali smo bez rts2,cmc,hrt1 ali i bez discovery ch.,mada verujem da ce za discovery i rts2 vec negde naci mesta.
Dakle trenutno se uz ove dostupne domace kanale mogu gledati jos i eurosport 1 i 2,minimax,universal,cbs drama,cbs reality,nat geo wild,animal planet i travel.
Slaba ponuda,sada ce definitivno svi uzeti polaris koji je mnogo bolji i povoljniji.
Reply
#83
Ima li kakvih šansi da digi ubaci još koji kanal za srpsko tržište pošto je digi hr prodat i premešta se na 16e?
Reply
#84
Ubacen rts 2 na 12.149. v 28000.
Reply
#85
Sada je slika verovatno kao na nekom internet strimu. To je konvertovano iz digitalnog u analogni pa u digitalni signal nekoliko puta do Rumunije. Postavite neki screen shot ako ima nekih Digi korisnika ovde.
Snimak od pre 3 - 4 godine...
http://www.youtube.com/watch?v=pEXxhflecwk
LG 40LF631v
SBB D3i
Reply
#86
Umesto rts2 ide kanal 3.
Reply
#87
Quote:A1 Balkan u platformi Digi TV


Komercijalna televizijska stanica A1 Balkan od danas je dostupna i pretplatnicima platforme Digi TV Srbija. Kanal je startao na poziciji koju je do sada zauzimala OBN televizija. Nije poznato da li će OBN nastaviti s emitiranjem u platformi Digi TV. Ono što je sigurno da će A1 Balkan biti ubuduće dostupan pretplatnicima ove platforme, ali i pretplatnicima Total TV-a u cijeloj regiji. To je za portal media-sat.net potvrdio Mahir Žiško, vlasnik i osnivač televizije.

Program A1 Balkan obiluje najboljim svjetskim hit izdanjima, koncertima uživo , prijenosima festivala , emisijama iz svjeta turizma, biznisa, reportažama, i intervjuima sa muzičkim zvijezdama iz zemalja regije . Program nudi raznolikost u stilovima i muzičkim žanrovima.
Pod imenom Alpha One HD startao je na satelitu Eutelsat 16A u avgustu 2014. godine, da bi početkom februara ove godine kanal podijeljen na tri verzije, balkansku, špansku i međunarodnu.

Izvor:  http://www.media-sat.net/sat-vijesti/580...gi-tv.html
Reply
#88
Koliko je meni poznato OBN je i dalje u ponudi Digitv Srbija
pozdrav
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)