Invest Inženjering
Hmm, zanimljivo.

[Image: OKvCEQm.png?1]

Moglo bi na sajtu da se stavi pojašnjenje kako se ta usluga koristi i da li važi za ove aktuelne Wission set top box-ove ili za neke nove. Mislim da onaj ko ima karticu (CA Modul), ne može da koristi tu opciju, samo televizori sa STB-om.
Reply
Ova opcija je na žalost samo za Čelarevo, a oni imaju IPTV, za razliku od nas iz Palanke koji smo na koaksialnoj mreži, to jest na kablovskoj.

Deluje malo čudno, ali šta da se radi.
Reply
Dobio sam potvrdu da je opcija 72 sata unazad od sada dostupna i u Bačkoj Palanci. Zanimljivo je i ono što piše u nastavku - "Ukoliko se odlučite za ovu uslugu, dobijate mogućnost da surfujete internetom putem svog televizora."

Još jedna potvrda da je Invest Inženjering najbolji mali operater u Srbiji, ne samo zbog izbora kanala, nego i zbog konstantnog ulaganja u infrastrukturu i dodavanja novih opcija/mogućnosti.

[Image: UbjKGDz.jpg?1]
Reply
Bilo bi super kad bi nam sad pred svetsko prvenstvo u fudbalu vratili RTS HD. Kanal je besplatan, pa ne vidim razlog zašto ne bi ponovo bio uvrštren u ponudu, pogotovo jer jedino tu možemo pratiti SP u HD-u.
Reply
(24. May 2018, 22:48)Kanidja Wrote: Bilo bi super kad bi nam sad pred svetsko prvenstvo u fudbalu vratili RTS HD. Kanal je besplatan, pa ne vidim razlog zašto ne bi ponovo bio uvrštren u ponudu, pogotovo jer jedino tu možemo pratiti SP u HD-u.

Potpuno se slažem. Bilo bi više nego dobro da to urade.
Reply
Za ove ili neke druge iz Palanke je već neko (jedan veći kds) iskeširao $$$. Ostaje da vidimo kada obelodane da menjaju ime koji su.
LG 40LF631v
SBB D3i
Reply
http://www.hallsys.net/index.php/interne...t-cenovnik

Moj operater ovog meseca pustio nove internet brzine. Maksimalna brzina u najjacem wireless paketu je sada 24, a bila je 16Mbps. Cene su i vise nego povoljne.
Reply
To su lopuže. Potkradaju vas. I oni i onaj Abakus. Oba su iz B. Palanke. Preuzimaju protok od Beotela pa ga onda preprodaju onima po okolnim selima koji nemaju mogućnost ili nisu informisani o VDSL-u. I nemaju nikakve veze sa Invest Inženjerigom. Da su pošteni, ti bi za 1500 din imao protok 100+10. Mislim da čak i nelegalno koriste 5,GHz wireless.
Reply
Kada merim na speedtest sajtu brzinu i kada on odabere najbrzi server, a to je skoro pa uvek SBB ping bude do 15ms, a nekad bude i do 30-40ms. Ko zna odakle oni preuzimaju protok, uglavnom kada meri sa SBB i MTS Belgrade net ide ko lud, a pola dana bude neko zagusenje i imam samo 8Mbps i YouTube secka. Net je nestabilan. To govorim jer apsolutno internet ne vuce nikakvo preuzimanje. Sad treba da budem srecan jer dobijam 12Mbps (kojih realno nemam) po ceni od 1000 RSD i oni su sad dobrotvori.
Reply
Imaju i dve aplikacije u Google Play prodavnici. Samo se kuca Invest Inženjering ili II Net.

Na jednoj piše: 

Quote:II Net je IPTV aplikacija koja omogućava da pratite uživo TV kanale uz EPG.

II Net je IPTV aplikacija koja omogućava da na svojim Android telefonima i tabletima pratite uživo TV kanale, uz detaljan elektronski programski vodič (EPG). Da biste mogli da pratite TV sadržaj, neophodno je da imate stabilan internet protok od najmanje 6 mb/s.

Aplikacija nije dizajnirana za korišćenje na Android TV box uređajima, niti Android smart TV uređajima!

Korišćenje ove aplikacije povlači veliki internet saobraćaj, pa je poželjno da u podešavanjima ostavite podrazumevano ograničenje gledanja sadržaja samo na Wi-Fi mreži.

Ovu aplikaciju mogu koristiti samo korisnici II Net-a, u okviru mreže kablovskog operatera.

A na drugoj:

Quote:II Net dual aplikacija omogućava da na Android uređajima STB, pratite TV kanale.

II Net je IPTV aplikacija koja omogućava da na svojim Android TV box ili Android smart TV uređajima pratite uživo tv kanale, uz detaljan elektronski programski vodič (EPG). Da biste mogli da pratite TV sadržaj, neophodno je da imate stabilan internet protok od najmanje 6 mb/s.

Aplikacija nije dizajnirana za korišćenje na Android telefonima, niti tablet uređajima!

Ovu aplikaciju mogu koristiti samo korisnici II Net-a u okviru mreže kablovskog operatera.

Evo, i ovako može da se vidi.

https://play.google.com/store/apps/detai...ott_mobile

https://play.google.com/store/apps/detai...x_tv_iinet
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)