Invest Inženjering
Nema na čemu, piši slobodno više u ovoj temi, pitaj šta god te zanima. :D

A evo i vizuelnog prikaza, šta se nalazi u dodatnim paketima, uz novu specijalnu ponudu.

[Image: Qpf4Nl4.png?1]

Ovde treba ispraviti neke stvari. Kod Arena mix paketa, Food Network-u fali u nastavku HD, dok kod Fine Living-a treba maknuti HD, bar do trenutka dok se ponovo ne ubaci HD verzija tog kanala. Russia Today treba ispraviti u Russia Today Documentary HD, ili samo RTD HD, a Travel Channel HD treba maknuti iz tog paketa, jer je on odskora u osnovnom digitalnom paketu.

Što se tiče SK mix paketa, kod N1 treba dodati HD, i kod X-Club paketa umesto XY Plus treba Passion XXX, mada se možda i vrati taj kanal, ako je samo privremeno ubačena ova zamena. Takođe, kod Erox HD, treba maknuti HD, jer to nije HD kanal. Iako mu stoji ta oznaka na TV-u, signal je u SD-u. Isto važi i za onaj FashionBox, koji se nalazi u osnovnom paketu. Nije HD.

I ne treba da se škrtari na rečima, kod Arena treba dodati Sport u nastavku. Pritom Arena Sport 1 nije u Arena mix paketu, već u osnovnom. Ostale jesu.
HBO mix, ne znam što se još uvek tako zove, to je verovatno ostalo iz vremena prethodnih paketa i preraspodele kanala u njima. Treba ili da ostane sa tim nazivom, ali da se tu doda još par kanala (najbolje ubaciti Cinemax HD i Cinemax 2 HD, pa da onda bude potpuni HBO mix), ili da se zove samo HBO paket, jer su tu samo tri HBO HD kanala i nisu miksovani ni sa čim drugim.
Reply
Trebalo bi da vrate RTS HD. Imali smo ga dok je bio u DVB-T2 mreži, i od onda ga nema.
Skoro svi operateri ga imaju u ponudi, a ne znam zašto i mi opet ne bi, kad je kanal besplatan za kablovske operatere.

Bilo bi dobro kad bi se izbacilo još par treš kanala, poput BN Music, KCN 2 i sličnih, da se oslobodi prostor za kvalitetnije kanale. I mislim da bi konačno trebalo prebaciti preostale kanale iz analogne ponude, kojih još nema u digitalnoj. To su RTCG Sat, TV 1000 i Super RTL. Da se time najzad digitalizuje kompletna analogna ponuda i ne bi bilo potrebe da joj se uopšte vraćamo.
Reply
Potpuno se slažem. Čudi me da nisu vratili RTS HD. Uvek me ju čudilo i to što ubacuju kanale čija se gledanost meri u promilima. Pretpostavljam da je razlog samo da mogu da kažu kako imaju mnogo kanala. Idu na kvantitet a ne na kvalitet.
Reply
Umesto France 24 ubačen TV5 Monde, mada ima samo francuski titl.
MTV Adrie nema još od nove godine, kada se i ugasila. Iako i dalje stoji oznaka kao da je tu i u pretrazi kanala, ali je samo crna slika. Zanimljivo da umesto nje nije ubačen MTV Europe, kao kod ostalih operatera.
Reply
Danas konačno proradio MTV Europe.
Reply
Ubačen BN BiH HD.
Kanal se koliko vidim po programskom sadržaju razlikuje od BN Sat, a takođe se razlikuju i po tome što BN BiH HD ima ćirilični logo, a BN Sat latinični.

Trebalo bi porazmisliti i o ubacivanju kanala HRT 5, koji je FTA na satelitu, na Eutelsatu 16E i Hotbirdu 13E. Od tih regionalnih kanala, valjalo bi ubaciti i sarajevsku Federalnu televiziju, kao i takođe sarajevsku državnu televiziiju BHRT. Time bi se uz prebacivanje RTCG Sat u digitalu (koje dugo čekamo), zaokružila ponuda maltene svih relevantnih, a dostupnih regionalnih kanala.
Reply
BN na ćirilici je zemaljska verzija, a na latinici je satelitska verzija. Program se razlikuje zbog autorskih prava. Pozz
email: [email protected] skype: radoslavberic
Reply
Već je izbačen iz ponude, nešto bilo privremeno.

Zaboravih od ovih regionalnih pomenuti i Jugoton. Tu su i CineStar filmski kanali, koji su ipak ekskluzivni i obično idu u posebnom paketu.
Kad smo već kod filmskih i serijskih kanala, nekako fale bar još dva (ima ih 10 za sada). Takođe fali bar još jedan strani muzički, najradije bih VH1 Classic.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)