Invest Inženjering
Nema na čemu, piši slobodno više u ovoj temi, pitaj šta god te zanima. :D

A evo i vizuelnog prikaza, šta se nalazi u dodatnim paketima, uz novu specijalnu ponudu.

[Image: Qpf4Nl4.png?1]

Ovde treba ispraviti neke stvari. Kod Arena mix paketa, Food Network-u fali u nastavku HD, dok kod Fine Living-a treba maknuti HD, bar do trenutka dok se ponovo ne ubaci HD verzija tog kanala. Russia Today treba ispraviti u Russia Today Documentary HD, ili samo RTD HD, a Travel Channel HD treba maknuti iz tog paketa, jer je on odskora u osnovnom digitalnom paketu.

Što se tiče SK mix paketa, kod N1 treba dodati HD, i kod X-Club paketa umesto XY Plus treba Passion XXX, mada se možda i vrati taj kanal, ako je samo privremeno ubačena ova zamena. Takođe, kod Erox HD, treba maknuti HD, jer to nije HD kanal. Iako mu stoji ta oznaka na TV-u, signal je u SD-u. Isto važi i za onaj FashionBox, koji se nalazi u osnovnom paketu. Nije HD.

I ne treba da se škrtari na rečima, kod Arena treba dodati Sport u nastavku. Pritom Arena Sport 1 nije u Arena mix paketu, već u osnovnom. Ostale jesu.
HBO mix, ne znam što se još uvek tako zove, to je verovatno ostalo iz vremena prethodnih paketa i preraspodele kanala u njima. Treba ili da ostane sa tim nazivom, ali da se tu doda još par kanala (najbolje ubaciti Cinemax HD i Cinemax 2 HD, pa da onda bude potpuni HBO mix), ili da se zove samo HBO paket, jer su tu samo tri HBO HD kanala i nisu miksovani ni sa čim drugim.
Reply
Trebalo bi da vrate RTS HD. Imali smo ga dok je bio u DVB-T2 mreži, i od onda ga nema.
Skoro svi operateri ga imaju u ponudi, a ne znam zašto i mi opet ne bi, kad je kanal besplatan za kablovske operatere.

Bilo bi dobro kad bi se izbacilo još par treš kanala, poput BN Music, KCN 2 i sličnih, da se oslobodi prostor za kvalitetnije kanale. I mislim da bi konačno trebalo prebaciti preostale kanale iz analogne ponude, kojih još nema u digitalnoj. To su RTCG Sat, TV 1000 i Super RTL. Da se time najzad digitalizuje kompletna analogna ponuda i ne bi bilo potrebe da joj se uopšte vraćamo.
Reply
Potpuno se slažem. Čudi me da nisu vratili RTS HD. Uvek me ju čudilo i to što ubacuju kanale čija se gledanost meri u promilima. Pretpostavljam da je razlog samo da mogu da kažu kako imaju mnogo kanala. Idu na kvantitet a ne na kvalitet.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)