Invest Inženjering
Imam extra paket.

Znači svi kanali + 2TV ispada da je 3400RSD
Reply
Da, ali ajde, videćemo kad to krene. Recimo, da uzmemo taj SK Mix paket, kaži ti meni, zar ne bi bilo pošteno da nam ukinu troškove plaćanja kartice ili STB uređaja za drugi TV? Time bi plaćali istu cenu kao do sada, ali bi i oni sa naše strane dobili nešto, a to je novi dvogodišnji ugovor. Sećaš se kad smo potpisivali ugovor. Lepo je stalalo svi analogni kanali + svi otključani digitalni (ali baš svi, uključujući pakete), uz ugovor na dve godine. I onda se odjednom pojavi taj Arena Mix paket, gde se moralo doplatiti 300 dinara i sad za ovaj novi Sport Klob Mix, verovatno ista priča.

A ovo 3 meseca po dinar za jednogodišnji ugovor i 4 meseca za dinar za dvogodišnji, pretpostavljam da to važi samo za nove korisnike, koji prvi put uzimaju njihovu kablovsku. Nas ko šiša.
Reply
Potpuno se slažem.

Samo da te ispravim. Rečeno je i svi zaključani kanali.
Reply
Da, da, lapsus.

Nadam se da ovo čitaju nadležni. Koliko ih besplatno reklamiram ovde, nikakav popust ne daju. A iskreno, ne verujem da je iko od kolega forumaša i vaskolike javnosti čuo za Invest Inženjering, dok nisam otvorio temu prvo na starom Kablovskom forumu, a onda i ovde. Stvarno je dobar operater, iz godine u godinu sve bolji kanali, brži internet, ali morale bi da postoje neke privilegije za stare korisnike.
Reply
Nadam se da čitaju ali...
Njima su samo naše pare u glavi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)