Radio Novosti
#1
[Image: gIhsDJx.png]

Quote:Ivan Zeljković na Radiju „Novosti“
J. GRBIĆ | 05. april 2012. 22:45

Popularni voditelj vratio se svojoj prvoj ljubavi sa emisijom „Od 1 do 3“ koja se u Beogradu može čuti na Radio „Novostima“ - 104,7 MHz, ali i na još 19 stanica širom Srbije


[Image: spek-zeljkovic4.jpg]
Ivan Zeljković

GLAS Ivana Zeljkovića posle deset godina ponovo se čuje na radio talasima. Popularni voditelj vratio se svojoj prvoj ljubavi sa emisijom „Od 1 do 3“ koja se u Beogradu može čuti na Radio „Novostima“ - 104,7 MHz, ali i na još 19 stanica širom Srbije.

Svakog radnog dana od 13 do 15 časova možete čuti aktuelna dešavanja iz zemlje i inostranstva, uglavnom zabavnog sadržaja, uz dobru muziku na koju ste navikli na „Novostima“. Zeka donosi najnovije informacije, slušaoci mogu da se uključe u program, da razgovaraju sa poznatim ličnostima, gostima u studiju, a mnogima značajan deo emisije jeste nagradna igra.

- Sa vernim slušaocima smo u kontaktu putem društvenih mreža „Fejsbuk“ i „Tviter“ (@ od 1 do 3) - kaže Zeljković. - Trudimo se da im ispunjavamo želje, a i dobijamo povratne informacije šta smo doro uradili, a šta treba da promenimo. Tako smo, na primer, pokrenuli inicijativu, da glas Zorana Kostića Caneta iz grupe „Partibrejkers“ najavljuje GSP stanice, što je prihvaćeno više nego dobro.

A ideja za emisiju i povratak Ivana na radio, dodaje Zeka, potekla je od Radeta Santrača, iz čijeg studija se emisija emituje.

Quote:RADIO “NOVOSTI“ U 19 GRADOVA

- RADIO „Novosti“ i mi imamo odličnu saradnju. Zahvaljujući njima deo našeg programa ima i informativan sadržaj, a s druge strane, putem naše mreže, od još 19 radio stanica, njihove vesti mogu da se čuju širom Srbije. Nadam se da će ta saradnja biti dugovečna i na obostrano zadovoljstvo - kaže Zeljković.

- On je jedan od najboljih radijskih audio producenata u zemlji, koji je i mene uveo u posao - objašnjava naš sagovornik. - Putem interneta emisija stiže do radio stanica i naših slušalaca. Jednostavna, a odlična ideja. Sudeći po prvim informacijama, napravili smo zapažen uspeh. Slušaoci se javljaju i otkrivaju nam zanimljivosti koje se deševaju u njihovom gradu, o čemu većina ljudi ne zna. To je dobra promocija i za njih i za njihov grad.

Emisija se, kaže Zeljković, emituje tek nekoliko dana, tako da se i on i ekipa još uhodavaju.

- Treba nam malo vremena da se uigramo. Imamo mnogo ideja, koje ćemo vremenom da ostvarujemo - objašnjava on.

Povratak na radio Ivanu Zeljkoviću mnogo prija, naročito što je posle deset godina ušao u studio sa svetskom produkcijom zvuka, i što radi sa čovekom koji ima najbolju viziju radija kod nas.

- Uživam radeći. Radio je opušteniji, jednostavniji, brži i dinamičniji od TV. I ovo mi je odličan trening za naredne televizijske projekte. Za voditelja „Milionera“ sam i izabran zahvaljujući mom radijskom iskustvu - kaže Ivan.

Zeljković, otkriva za kraj, da od jeseni priprema veliki kviz, o kojem će govoriti kada za to dođe vreme.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#2
Na Novostima ponovo, pored domaće, u programu i strana muzika. Mali muzički zaokret.

Na polovini sata imaju beogradske novosti.
Reply
#3
Kad su izbacili stranu muziku? Confused
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#4
Ima 4-5 godina kako su prestali da emituju stranu muziku. Vrteli su samo domaće pesme, čak i one neafirmisane sa albuma koje nikome nisu bile interesantne. Sada ponovo kombinuju hitove.
Reply
#5
I ovi imaju neku mrežu, izgleda samo za vesti

[Image: mreza.png]
Fruškogorski FM PIRATI:
19.07.2014.
93,8 Dalrádió
96,9 Radio Grmeč
98,2 Aškali
99,1 Srpska Krajina
104,2 Antena
104,5 Jesenjin
105,7 Guess FM
Reply
#6
Meni je ova muzika skroz ok.ni malo nije dosadna i ne opterecuje,sto je najvaznije.
Reply
#7
Сличан програм је имао заједнички једно време пре 17-18 година радио Новости, ДЕН радио из Горњег Милановца, радио Талија из Ужица и радио Српски венац из Бујановца.
 TV VOX 32DIS470B
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#8
Ne znam kako ostali gledaju na ovu stanicu ali meni su oni super,narocito zadnjih dva meseca od kako su prilicno promenili muzicku semu.S obzirom da imam godina i da sam svojevremeno slusao "onaj" JAT,Radio Novosti me u ovom trenutku bas podsecaju na njih.Odlican spoj domace i strane muzike,koliko primecujem nema noviteta (zeljko,vlado,sergej itd...) sto mi se jako svidja a od strane idu cak i stari grci,spanci,nesto se necuje ama bas nigde. A poceo sam da ih slusam samo zbog kladionicarskog vikenda
Reply
#9
^mreza je samo za vesti

Samo mi nije jasno kako ugasise radio Politiku a Novosti rade.

(ili se bese Politika samougalila???)
Reply
#10
Politika se samougasila jer koliko se secam, stampani medij (a jos i drzavni) ne moze da ima i elektronski medij
u svom vlasnistvu.

Sad se setih da su i Novosti drzavni medij. Nije mi jasno.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)