Softverske greške na Total TV-u
#1
-U zadnje vreme su česti prekidi na "Echolite" resiveru, dešava se da na pojedinim kanalima koji su u sastavu ponude, posle dužeg vremena provedenog na tom kanalu sam se restartuje resiver.
-Ovi su kanali: br: 50 Tv 1000, br 80 Discovery, br: 123 - Top Music ex Vision, br: 200 Tv Melos Sat, br: 207 Rt CG Sat. Glare
-Da li se ovo i nekome ovo dešava ko ima Total Tv ???
Reply
#2
Nekad davno se dešavalo na DM SAT-u kod mene i na još nekom kanalu ali se sad ne mogu setiti na kom tačno. Danas ne, na Diskaveriju često gledam Razotkrivače mitova ali se to nikad nije desilo. Kod mene se nekada, ali baš retko, dešava da risiver ne reaguje na komande daljinskog, kao ni na komande na samom risiveru.
Reply
#3
Kod mene se dešava da kada šaltam kanale odjednom zablokira pa moram da ga gasim iz struje i ponovo palim na nekim kanalima zna da se sam ugasi i upali,ma echolite u poredjenju ostalih resivera je krš.
Reply
#4
U poslednje vreme imam čudan problem sa Echolite risiverom. Izgleda da risiver ne prima dobro signale sa daljinskog, ili je daljinski pokvaren, pa nerade tipke na levoj polovini daljinca. Međutim s vremena na vreme sve radi kako treba. Zna li neko o čemu se radi i kakva je procedura zamene daljinskog ili risivera?
Reply
#5
Sto se tice daljinskog upravljaca, ja to nedeljom nalazim na pijac. Jedan sam kupio za mene za smesnih 100 dinara kod cigana dobro ocuvan. Onaj stari sam ostavio kao rezervu zbog plastike jer mi ploca nesto baguje. Nosio sam daljinac kod ''B**e'' i reko mi da nema leka. A on prodaje te daljinace (polovan) 500 dinara. Stars
Reply
#6
Aco bio sam skoro na tom vasem Kraljevackom buljaku i tamo stvarno svasta moze da se pronadje. Izgleda da cu morati ponovo da navratim do Kraljeva jer izgleda da za ovaj problem nema drugog resenja.
Reply
#7
Jbg. Samo kad budes dolazio u Kraljevu na pijac, ponesi dve AA baterije za test i telefon sa kamerom (ako blinka led senzor, znaci da je ispravan) ko indetfikacuju da bi znao dal je daljinac ispravan.
Reply
#8
Imaš ovde nekoliko komada:
http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSea...l+tv&Grupa=
Reply
#9
A što bi kupovali daljince ako SBB radi zamenu za ispravni? Confused
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#10
Moze, al da se plati. Ja samo u SBB idem da platim mesecni racun za Total tv. Zlatan pijac, zlatniji nego Kupindo i Limundo, svega ima. Na licu mesta moze se roba isprobati. . Thumb up

Editovao teddy: uklonjen nepotreban citat. Ne citirajte čitavu poruku koja direktno prethodi vašoj, jer se time nepotrebno otežava čitanje stranice, a sasvim je jasno da odgovarate na nju i kada nema citata. Takođe, u slučaju da je poruka na koju se odgovara duža, treba umesto cele poruke citirati samo rečenicu ili pasus iz nje na koji se odgovor odnosi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)