Problemi sa HBO na RV
#1
Već par dana kod RV ne radi HBO paket. Informacija koju sam upravo dobio od njih je da je problem kod HBO-a, da ga imaju i još neki drugi distributeri, da HBO menja feed-ove i sl. Verujem da lažu, jer se radi o potpuno istom odgovoru koji su davali za SK i SK+, ali ipak da proverim - ima li još neko probleme sa HBO kanalaima?



edit E. Maiden: "proširio" naziv teme, čisto da ne bude zabune sa postojećom temom o ovom kanalu Smile
Reply
#2
Na SBBu nema problema.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
2 Giovanni:

Masna laž. HBO već više od 3 godine emituje signal namenjen kablovskoj distribuciji na Amosu bez ikakve promene parametara, kao što se može videti ovde: http://en.kingofsat.net/channelhistory.php?ch=3097
Reply
#4
moglo bi se zakljuciti na ova dva pimera (iko media kanali i hbo) da radijus povremeno krsi ugovore neplacanjem za distribuciju njihovih kanala tj. da ima politiku da plati 'kad mora'. do tada, zaradu rasporedjuje po nekim svojim internim prioritetima.
Radio Fokus zajedno sa piratskom mrežom "Radio Balkan" na nizu nelegalnih frekvencija na sramotu drzave - 1159. dan.
Reply
#5
Kod mene HBO Adria i Comedy rade dobro na Total tv-u.
Reply
#6
Laganje se nastavlja. Uporno odbijaju da priznaju da nisu izmirili obaveze prema HBO-u, ali su malo promenili priču, pa sad više nije problem kod HBO-a koji imaju i drugi operateri, već "tehnički problem u prijemu signala koji se javlja kod njih". To traje već 5 dana, tako da su, ako pretpostavimo da ne lažu, vrlo sposobni u otklanjanju problema. Dakle, ili su lažovi ili neposobnjakovići.

Inače, "umirili" su me informacijom da će mi srazmerno umanjiti račun. Kome i treba HBO? Uštedeću par stotina dinara zahvaljujući Vektoru! Ja sam se zapravo i pretplatio na ovaj paket u nadi da će se jednog dana pokvariti pa da neću morati da ga plaćam.
Reply
#7
Posle, po mojoj evidenciji, 12 dana bez HBO kanala, juče su oba ponovo proradila. Naravno, ni reči objašnjenja ili izvinjenja korisnicima.
Reply
#8
U Obr. barem kod mene jos nema Comedy-ja jos od pocetka decembra!
Reply
#9
I dalje HBO Comedy-a nema, ne odgovaraju nista i ne znaju nista, kazu bice umanjen racun, a racun za dec. i jan. su uredno isti stigli!
Reply
#10
Pojavio se i Comedy posle mesec i po dana...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)