Novo povećanje brzina od 1. decembra 2011.
#1
Од 1. децембра ЈОШ БРЖИ ИНТЕРНЕТ!

Поштовани корисници,

са великим задовољством вас обавештавамо вас да ће од 1. децембра 2011. године постати актуелна нова, бржа и још повољнија интернет понуда.

Нову интернет понуду чине пакети са већим приступним брзинама, чиме ће коришћење интернета постати још комфорније и једноставније.

Нова интернет понуда биће вам доступна са и без уговорне обавезе коришћења:

[Image: 61249791.jpg]
Reply
#2
Nabudžili dl, a upload daju na kašičicu Facepalm.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
Sad nešto razmišljam, pa meni je i sad upload 512 Kbps, što znači da ovim novim povećanjem dobijam brži download, a upload ostaje isti. Facepalm
Reply
#4
Nova prevara Vektora!

Ispostavilo se da povećanje brzina važi samo za korisnike koji potpišu NOVU
ugovornu obavezu od 18 meseci!

Iako imam stari aneks ugovora i staru ugovornu obavezu od 18 meseci, to nije dovoljno nego traže da se potpiše potpuno novi ugovor, iako se stara ugovorna obaveza automatski produžava nakon 18 meseci!

Neverovatno! Furious
Reply
#5
Strašno.

To bi trebalo da znači da ću sa ranijim ugovorom od 18 meseci zauvek imati sadašnju brzinu, što je verovatno kazna što sam kroz tu promociju dobio najjeftiniju combo ponudu.

Lopovi ostaju lopovi!
Reply
#6
Interesuje me da li ovo znači da će onima koji su na starom combo paketu cena interneta (KTV i DTV) sada poskupeti, ako žele da potpišu novi ugovor kako bi imali brzinu od 8 Mbps?

Moj otac kada ih je zvao rečeno mu je da treba da dođe kod njih i potpiše ANEKS ugovora kako bi imao brzinu od 8 Mbps, ali da mu se cena koju sada plaća (za internet, KTV i DTV) NEĆE menjati!?!
Reply
#7
Da, i ja imam Kombo paket, koji je na snazi do februara 2012. godine, i nece da mi ubrzaju internet bey potpisivanja aneksa na 18 meseci. Pri tome sam prilikom potpisivanja Kombo ugovora pitao sta ce se desiti u slucaju ubrzanja i dobio odgovor da ce se primeniti i na mene. Sta da ti kazem za njih sto vec nisam?

Pretpostavljam da rade istu stvar kao i Telekom sa Box paketima - hoce da vezu ljude sto vise, jer ce da krene padanje cena svih usluga.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)