Skandal: RV nakon 10-dnevnog isključenja SK i SK+ smanjio račun za celih 5 din.
#1
Da li neko zna šta se dešava sa sportkubom i sk+ na radijus vektoru. nema ih već par dana, nisu mogli englezi da se prate...oni naravno ćute. znam da je to jedna jezivo ljigava pevarantska firma ali me ipak iznova neprijatno iznenade.
pozdrav svima
Reply
#2
Kod mene uredno rade oba, bez prekida.
Reply
#3
pa, kod mojih roditelja na novom beogradu u blokovima nema celog vikenda a i sada isto nema... crn ekran gde su bili sk i sk+. na forumu sportkluba sam video da se još ljudi žali http://www.sportklub.info/forum/threads/1893-Signal!
Giovanni, gde se ti nalaziš, da li je to analogni paket ( da nisu možda prebacili u digitalni samo)
Reply
#4
Ja sam u bloku 45, a imam digitalni paket.
Reply
#5

Da. moji su u 61.bloku i nemaju. sada čitam na facebook strani sportkluba http://www.facebook.com/sportklub?sk=wall da su isključili radijusvektor jer im nisu platili tako da su tebi verovatno ostavili na divljaka jer si digitalni paket ali ako se ne reši uskoro ne verujem da će smeti da ostave. Tako je isto bilo i prošle godine, isto su ih isključili par dana jer im nisu plaćali. taj radijus vektor je stvarno čudo od firme- to samo kod nas može da postojii
Reply
#6
Da secam se, to je bilo upravo 2 dana pred pocetak Premijer lige. Ma nemam reci za njih.
Reply
#7
Sada ni kod mene nema signala. Naravno korisnicki servis mi je servirao pricu o tehnickim problemima, pa sam ih napusio. Sutra cu da im posaljem trzisnu inspekciju.
Reply
#8
da li ima nekih informacija o sk i sk+ kod ovih prevaranata ili se njihovo emitovanje završilo na radijus vektoru ?
Reply
#9
Na zalost nista novo. Bio sam zauzet prosle nedelje, tako da sam tek juce okrenuo inspekciju ali se niko nije javljao. Pre toga sam zvao prevarante i oni nemaju pojma ni da li ce ni kada ce ponovo pustiti ove kanal. Ne ide ni Ultra TV ni Film+.
Reply
#10
Quote:Nedavni potez jednog kablovskog operatera u Beogradu, koji je svojim korisnicima bez prethodne najave „ugasio“ nekoliko kanala, između ostalih i gledani Sport klub, a nije ih zamenio drugim TV stanicama, samo je jedan od primera kako se korisnici kablovskih usluga u Srbiji stavljaju pred svršen čin.
V. Novosti

Rekao bih da je ovo u pitanju slučaj iz ove teme?
[Image: mzAebF3.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)