Pink [arhiva 2011. - 2017.]
#1
Zvanični sajt: rtvpink.com

Tema na starom forumu: Pink (KF arhiva)


Pinkovi zemaljski kanali van Srbije

Pink paket

KlikTV (bivši Klik Pink)
#2
Quote:Vlasnik Pinka za „Blic“
Željko Mitrović : Na dobrom sam putu da ozdravim
V. Đurić Đura | 21. 01. 2011. - 00:02h | Foto: D. Udovičić

Čelnik kompanije „Pink“ Željko Mitrović pre nekoliko nedelja hitno je hospitalizovan zbog premora izazvanog anemijom. Mitrovićevo zdravstveno stanje je bilo ozbiljno narušeno zbog niskih vrednosti krvnih parametara, što se na kraju odrazilo na čitav organizam. Vlasnik imperije „Pink” se uspešno oporavlja u jednom nemačkom kliničkom centru, a u razgovoru za „Blic“ kaže da se oseća mnogo bolje i da se uskoro vraća na posao.


[Image: 109449_2501-zabmitrovic-foto-dragana-udo...1295563023]
Najveću podršku Željku je pružila supruga; (u donjem desnom uglu) Bolnica

Mitrovićevi rezulati su sve bolji i njegov organizam se izborio s lakšim oblikom aplastične anemije.

- Nisam do sada davao izjave povodom moje bolesti, ali sada mogu da kažem da sam na putu da ozdravim. Dobro sam, svaki dan mi je sve bolje. U ponedeljak mi se završava terapija i uskoro se vraćam poslu - kaže za „Blic“ Mitrović.

On objašnjava da njegovo stanje nije bilo bezopasno, ali ni toliko strašno koliko se nagađalo u javnosti.

- Moj organizam ponovo proizvodi potrebne supstance u krvi i sreća je da je u pitanju blaži oblik aplastične anemije, nikako leukemije ili nekih još gorih stvari o kojima spekulišu zluradi tabloidi. Organizam se jednostavno premorio jer sam previše radio. Čim sam se malo odmorio, organizam je prirodnim putem počeo da se oporavlja - priča Željko.

Iako u bolničkom krevetu, vlasnik „Pinka” ne može bez posla.


Opširnije o ovome čitajte u izdanju "Blica" od petka, 21. januara 2011. godine.

izvor: Blic
[Image: mzAebF3.gif]
#3
Quote:Boško Jakovljević: Još se dobro zabavljam!
Jasmina GRBIĆ | 21. januar 2011. 12:42

Voditelj uskoro u novoj emisiji ”Šou snova” na TV Pink


[Image: tv-bosko.jpg]
Boško Jakovljević

S MNOGO želja, snova, tužnih priča i, verujemo, srećnih završetaka, televizija Pink uskoro ulazi u novu sezonu šoua ”Plesom do snova”. I ovoga puta takmičari će pokazati svoju veštinu plesa, ali i svojim glasom pokušati da ostvare životni san, pa se, zbog novih pravila, promenio i naziv emisije. Zvaće se jednostavno - ”Šou snova”. Voditelj Boško Jakovljević, koji će ponovo biti na sceni sa koleginicom Natašom Pavlović, najavljuje nam dobru zabavu i, pre svega, još jednu ”plemenitu sezonu”. Takmičari su već odabrani, a emitovanje šoua trebalo bi da počne najverovatnije u februaru. Kako i na koji način će sve teći, kaže Boško - videćete uskoro. A dotle, šarmantni voditelj otkriva zašto se krio toliko dugo iza kamere, šta je radio u pauzi između ”snova” i da li namerava da stane na ludi kamen.

* Kažete da će u ”Šouu snova” biti i plesa i pesme. Pretpostavljamo da ćete vi biti zaduženi za mikrofon, s obzirom na činjenicu da ste razmišljali i o pevačkoj karijeri. Šta vas je sprečilo da uplovite u te vode?

- To se sve izdešavalo u vreme velike popularnosti ”Sitija”. Bilo je i pesama pripremljenih za mene, i ljudi koji su hteli da to sve uobliče, ali se naprosto ništa od toga nije desilo zato što ništa ne volim da radim napola. Smatram da je umetnik uskraćen ako u poslu ne može da izrazi svoje emocije do kraja. U tom smislu, znam tek nekoliko pevača zabavne muzike koji imaju veoma dobre vokalne sposobnosti, i da sam ja to imao, zapevao bih sigurno.

* Ovom emisijom vraćate se na male ekrane. Zašto vas dugo nije bilo, više vam prija posao iza kamere?

- S obzirom na to da je iza mene više od 15 godina televizijskog rada i barem desetak veoma gledanih šou programa, mislim da ni publika ni ja ništa ne propuštamo. Umem da odmerim situaciju i vidim gde je moje mesto i kad mi je vreme, a kad ne. Ovo je vreme rijalitija i šou programa, kad je zabava u pitanju, koje sam ja već iživeo tokom svog rada, i ne bih mogao ponovo da obrnem krug. A smatram da, ako se ja ne zabavljam, ni gledaoci neće sigurno.

Quote:SAN JE OSNOVA USPEHA
* Sanjate li neki san? - Mislim da je to osnova svakog uspeha, što više i jače sanjaš, veće su šanse da ti se to nešto ispuni. U većini prilika čak se i ne sećam šta sam sanjao, ali ako je osećaj posle sna pozitivan, volim da verujem da će mi i dan biti takav.

* Pominjani ste i kao jedan od voditelja rijalitija ”Dvor”. Da li sebe možete da vidite u toj ulozi i šta mislite o rijalitijima na Pinku?

- Ne znam da li je to bila greška novinara ili je neko dao pogrešnu informaciju iz produkcije, ali ja o tome nisam imao nikakav dogovor sa producentima, a mislim i da ne bih bio dobar izbor za to. Rijaliti programi su najgledanije stvarčice trenutno, ali to nije ”moja šolja čaja”, ni kao voditelja ni kao konzumenta. Istini za volju, i šou ”Plesom do snova” je vrsta rijaliti programa, međutim, ono što ga razlikuje od drugih jesu prezentacija učesnika i način borbe, a humanitarni aspekt da ne spominjem.

* Gledaoci se verovatno pitaju šta Boško radi kada nije na televiziji?

- Bavim se raznoraznim televizijskim i modnim poslovima koji mi prijaju. Uređujem emisiju ”Siti”, radim kolekcije, promovišem brend ”Riplej” i mogu da kažem da se još dobro zabavljam.

* ”Siti” je emisija s najdužim trajanjem na TV Pink, koju kopira većina televizija. Zašto je trenutno u drugom planu?

- Da, ponosan sam na ”Siti”. On je najkopiranija emisija na ovim prostorima, imao je bezbroj replika, i još traje. Trenutno je u drugom planu Pink televizije zbog programske koncepcije. Da li će i kada će ponovo oživeti, zavisi od uredništva. Ono na šta sam ponosan jeste to što je za kratko vreme iznedrila nove voditeljske zvezde, a tu pre svega mislim na Vladu Stanojevića, ali i ostatak ekipe.

* Bili ste i podrška kolegama na stvaranju Pink televizije u Sloveniji. Kakvi su komentari, kolika je gledanost?

- U tom delu posla bio sam neko ko se bavio kastingom voditelja za nekoliko zabavnih formata. Znam da je sve počelo spektakularnim koncertom, i neke početne reakcije bile su veoma dobre. S obzirom na to da nisam uključen u urednički i programski deo posla te televizije, nemam novije informacije.

* Deo ste Pinka od samog nastanka. Šta vam smeta, a šta smatrate pozitivnom stranom politike kuće?

- Pink je jedna od najuspešnijih fabrika zabave, i zna se da je potpuno neprevaziđen u nekim segmentima. Da li mi nešto smeta, i šta mi smeta, mogu da kažem na uredničkom sastanku, jer, što stariji kažu, na svakoj kući postoje vrata.

* Kako biste vi vodili Pink da ste na mestu Željka Mitrovića?

- Možda bi se televizija koju ja vodim meni lično više dopadala, ali sigurno ne bi bila toliko uspešna kao ova na čijem je čelu Željko Mitrović, po mnogima mag televizijskog biznisa.

* Da li biste sebe mogli da zamislite na nekoj drugoj televiziji?

- Jako teško. Volim da sam okružen prijateljima, ne volim da se takmičim i nisam borac na sve ili ništa. Na kraju krajeva, nikad mi ne bi palo na pamet ni da radim ovo što radim da nije bilo Milice i Željka. Nadam se da neću doći u situaciju da o tome razmišljam.

* Uspešno ste zakoračili i u svet modnog dizajna?

- Tako kažu, a meni prija. Radim ono što volim, pa se to nekako i vidi. Počeo sam sa brendom ”Martini Vesto”, koji mi je prvi pružio šansu, a sada radim i za PNjL sportsku kolekciju.

* Da li je potrebno da čovek mnogo radi na sebi da bi uspeo, ili veći uticaj imaju sreća i određena poznanstva?

- Da bi bio dobar u svom poslu, pre svega treba da postoji velika ljubav prema njemu, pa talenat da sve to podrži, i ogroman rad, a sreća je tu tek da ti ta neka prilika ne promakne. Zagovornik sam toga da konkurenciju treba pratiti, i uvek podržavati ono što je dobro. Onda ćeš i sam morati da budeš bolji.

* Da li ste zadovoljni postignutim ili biste nešto menjali?

- Jesam. A da li bih nešto menjao? Možda i bih da mi je ova pamet a da ponovo imam 20 godina.

* Koliko vas je popularnost promenila?

- Na to ne mogu da odgovorim precizno, jer se čovek i inače s vremenom menja. Volim da se svakodnevno menjam u smislu da želim, mogu i znam više, ne po svaku cenu, ali ni da uludo traćim vreme. Volim da sam okružen ljudima koji su barem u nekom segmentu inspirativni za kreiranje dobre energije, duhoviti, kreativni, šarmantni, obrazovani, što da ne, i lepi i mladalačkog duha. Popularnost me nije promenila, ali televizija sigurno jeste.

* Hoće li vam se promeniti status najpoželjnijeg neženje?

- Ne, barem koliko ja znam. Iako mi taj status nikad nije bio simpatičan.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
#4

* Hoće li vam se promeniti status najpoželjnijeg neženje?

- Ne, barem koliko ja znam. Iako mi taj status nikad nije bio simpatičan.


Da li su mogli da pitaju nesto gluplje?
#5
Zeljko,je bio zrtva zavere...trovan je,zato je zavrsio bolnici,objavio je Pink u 17h.suspendovano je 20 radnika,a bice jos 50...
#6
Shock
Quote:Vlasnik Pinka žrtva zavere
Vlasnik Pink media international Željko Mitrović kontinuirano trovan
Vlasnik Pink media international Željko Mitrović, koji je bio na ivici smrti, žrtva je zavere .Najnovije analize rađene u Nemačkoj pokazuju da je trovan.To istovremeno demantuje sramna medijska nagađanja i čaršijske priče da je njegova bolest posledica korišćenja opijata i neurednog života. Sada su na potezu policija i tužilaštvo.

[Image: vest34279.jpg]
Benzen olovo arsenik nađeni su u krvi direktora pink medija grupe Željka Mitrovića, pokazuju analize nemačkih lekara. To je potvrdio doktor Nikola Milinić ,koji je primio Mitrovicha na lečenje u KBC Bežanijska kosa.Po prijemu u bolnicu Mitrović je bio u jako lošem stanju, kaže profesor doktor Nikola Milinić.Iako je dijagnoza aplastične anemije, postavljena tri dana nakon što je Mitrović primljen u bolnicu, nagađalo se se da je takvo njegovo stanje izazvano korišćenjem opijata, što lekari kategorički negiraju. Doktor Milinić naglašava da Mitrović nema ni leukemiju,ni rak niti HIV, kao što se spekulisalo. Sada su na potezu tužilaštvo i policija koji bi trebalo da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja vlasnika najveće medijske kuće u Jugoistočnoj Evropi.
http://www.rtvpink.com/vesti/vest.php?id=34279
“Obrazovana osoba je naučila da se informacija gotovo uvek objavljuje da bi u najboljem slučaju bila nekompletna; vrlo često je netačna, služi usmeravanju u pogrešnom pravcu, neretko izmišljena, neiskrena je ili – sasvim pogrešna.”
Russell Wayne Baker
#7
Uuu,jbte, i mi drmatora trovanje imamo! A sto se tice gubitka u Sloveniji,neznam cemu se nadala Milica,da za 3 meseca povrati ulozenu lovu?! Nevidjena glupost!Pa,svuda u svetu,onom normalnom delu,kome Srbija ne pripada,da bi tv kuca pocela da zaradjuje,treba nekoliko godina,minimum 4-5.Neverovatno mi je da nisu uradili neki biznis plan,sta li vec,nego krenuli,guzicom kroz trnje,sa ocekivanjem da ce proci neogr(j)ebani
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 
#8
Svasta... Jos ce napraviti novi rijaliti od ovoga, ne daj Boze mozda snime i neku seriju na osnovu ovoga
#9
Nije nemoguce, vidis da je fotku gore slikao sam Zeljko mobilnim telefonom.
#10
Ma prodace oni prava za snimanje Holivudskog Blokbastera,naravno u PFI studiju
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)