Akcija: Pomozimo (ne)kreativnim muzičkim urednicima
#51
Da li je neko čuo "Il Tempo Non Sente Ragione" negde drugde osim na S2 ili S4?
Moji postovi na ovom forumu nisu reklamnog karaktera, već informativnog tj predstavljaju moje lično mišljenje, iskustva, preporuke ili kritike i savete. 
Reply
#52
Ovih dana intenzivno slušam belgijski MNM Hits Radio, inače deo javnog servisa VRT-a, mogu reći da je ta stanica školski primer kako treba da izgleda dobar formatirani radio. Stanica gađa istu publiku kao i npr. AS FM/Play/TDI/RadioS4 ali je za razliku od njih slušljiva. Neka se naši slobodno oslanjaju na švabe i doći će dan kada će se radio svima zgaditi.
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply
#53
Ja ne čujem neku razliku između ovog MNM-a i AS FM-a na primer. Isto sranje drugo pakovanje Smile
Reply
#54
Imaš na netu celu playlistu od danas npr. pa pogledaj koliko ima ponavljanja. Eto je jedna mala, ali bitna razlika.
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply
#55
Da li je neko čuo da je ovo pušteno na domaćim stanicama, ikada?


Reply
#56
...ili ove dve npr.

Čist pop, može u bilo koju playlistu. Kad samo setim koliko im je trebalo da provale Zaru Larsson i Lush Life, a sećam sa da je švedski MTV počeo da vrti tu pesmu još sredinom jula prošle godine, a ako me sećanje vara Play je počeo da je vrti tek 3,4 meseca nakon toga.
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply
#57
(12. Jul 2016, 23:22)hawkeye Wrote: Da li je neko čuo da je ovo pušteno na domaćim stanicama, ikada?Jeste, na pokojnom Studiju B. Smile Mislim da je obeležila poslednje dane radija, pošto je negde u to doba bila aktuelni singl. Inače, ono što je prošle godine u kategoriji pitkih radijskih albuma (i u očima kritike) bio Currents od TE - ove godine će verovatno biti M83-jev Junk. Međutim, bili bismo na istom sve i da imaš plejlistu sa par stotina bilo kojih pesama. Bojim se da su problemi sa muzičkim programom domaćih radio-stanica mnogo dublji od selekcije pesama, te da su neodvojivi od problema sa govornim segmentima i načinom sondiranja javnog mnjenja.
Reply
#58
Čini mi se da Laguna polako postaje neslušljiva jer su gotovo potpuno prestali sa muzičkim izletima van stroge izlizane komercijale. I dalje je to bolje od ostatka FM ponude, ali samo zato što je ona tragična.
Reply
#59
Ovo bi mogli da puštaju S4, TDI i ostali:Moji postovi na ovom forumu nisu reklamnog karaktera, već informativnog tj predstavljaju moje lično mišljenje, iskustva, preporuke ili kritike i savete. 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)