Maldivi/Letnji kamp - rijaliti šou - Happy
#1
Quote:TV Hepi: Ništa od “Maldiva”
M. Vu | 04. maj 2011. 20:45

Na televiziji Hepi od leta kreće šou koji će više ličiti na igre bez granica. U pripremi emisija kakva još nije viđena na našim prostorima


[Image: spek%20maldivi.jpg]
Izgled šoua u Nemačkoj

Produkcija televizije Hepi priprema novu emisiju. Iako se u medijima spekulisalao da je reč o novom rijalitiju, od leta će startovati šou koji će više ličiti na igre bez granica.

Kako smo nezvanično saznali ubrzano se radi na pripremama šoua koji još nije viđen na našim prostorima. Mediji već bruje da je u pitanju rijaliti “Maldivi” koji će zameniti “Parove”, ali izvor blizak produkciji nam je otkrio da je sve još u fazi pripreme i da se scenario još ne zna.

-Tačno je da se priprema nova emisija – rekao je izvor za Novosti online. – Šou počinje pre leta i trajaće nekoliko meseci. Nije tačno da se radi o rijalitiju, već o televiziskom formatu koji je sličan igrama bez granica i neće se zvati “Maldivi”. Još uvek se ne zna kako će izgledati scenario i ne održavaju se tajni kastinzi kao što su objavili pojedini mediji. Sve će se znati za mesec dana kada će biti poznati svi detalji.

Cilj šoua je da okrene mlade sportu, a učesnici koji će biti isključivo iz Srbije, takmičiće se u fizičkim sposobnostima, ali će imati priliku da pokažu i koliko su obrazovani.

izvor: V. Novosti

Kad/ako krenu sa ovim čudom, izdvojiću u zasebnu temu Smile .
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#2
Da li neko zna nešto o rijalitiju "Maldivi", koji bi trebalo da se emituje na srećnoj televziji? Šta je svrha, tj. koji je tip showa, i kad uopšte kreće sa emitovanjem? Hvala
Reply
#3
Nesto slicno kao Survivor sto je bio na Prvoj.
 TV VOX 32DIS470B
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#4
To ti je nešto neviđeno na ovim prostorima xD
Reply
#5
Da nije to ovaj novonajavljeni rijaliti? Confused
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#6
Quote:Maldivi: Stigle skupocene palme
M.Vu | 16. jun 2011. 16:14

Privodi se kraju scenografija za Maldive - više od igre, koje ćemo gledati uskoro na televiziji Hepi


[Image: spek%20palme.jpg]

Takmičari u zabavno sportskom serijalu Maldivi – više od igre, koji počinje uskoro na televiziji Hepi, definitivno će imati utisak da se bore u nekim egzotičnim krajevima.

Za posebne potrebe ovog neviđenog tv formata stigle su i specijalne – palme, visoke nekoliko metara, koje su prema savetima stručnjaka zasađene, tako da će trajati dugo.

Palme sui uvežene iz Italije, vrede čitatvo bogatstvo, ali produkcija Srećne televizije daje sve od sebe da uslovi za takmičare budu fantastični.

- Vodi se računa o svakom detalju scenografije – kažu u televiziji Hepi.. – Takmičari će uživati u čarima ezgotičnih ostrva, ali će morati da se pomuče, kako bi se dokazali u nekim veštinama. Zato smo birali sportiste, ali i inteligentne i snalažljive mlade ljude, pre svega interesantne i duhovite.

Među učesnicima je mnogo mladih, različitih afiniteta i sklonosti, čije će učešće u „Maldivima“ defintiivno izmamiti osmeh na lica. Sve je rađeno po ugledu na format Igre bez granica, jedan od najgledanijih programa na teeviziji ikada.

- Biće mnogo noviteta u Maldivima – obećavaju u Hepi televiziji.– U nekom trenutku pojaviće se i neko od poznatih ličnosti, koje će se oprobati u takmičenju. Tada ćemo imati priliku da vidimo i koliko su neke naše zvezde spremne i sposobne u nekim neobičnim aktivnostima.

Najverovatnije već sledeće nedelje na Srećnoj televizji da se pojave prvi kadrovi gotovo nestvarnog takmičenja, koji će razbiti sve televizijske tabue i otpočeti eru novog tv formata.

izvor: V. Novosti

Od ničega do palmi Glare .
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#7
Quote:Vrelo leto na TV Hepi
M. DEDIĆ | 01. jul 2011. 14:18

Sportsko-zabavni program „Maldivi - više od igre“ stiže sledeće nedelje na „srećnu tv“


[Image: Maldivi---Vishe-Od-Igre-a.jpg]

PALME iz Italije, kružni bazen prečnika 18 metara, veštačke stene, sojenice sa sve trskom - sve to krasi lokaciju u Beogradu koja će ugostiti takmičare dugonajavljivanog i dosad najskupljeg projekta TV Hepi „Maldivi - više od igre“. Nedelju i po pre završetka radova, ekipa „TV novosti“ zavirila je u egzotičan ambijent „srpskih Maldiva“, gde smo zatekli na desetine radnika kako vredno rade.

Mada izgleda da posla ima još puno, na TV Hepi uveravaju da će sve biti spremno za petak 8. jul, kada će startovati ovaj sportsko-zabavni program, napravljen po uzoru na legendarne „Igre bez granica“.

Od očiju znatiželjnika, učesnike će štititi zid visine 12 metara, pa će momci i devojke u kupaćim kostimima moći baš da se opuste. Ali, prvo će morati da zaborave na neku od pedesetak kamera koje će budno da prate svaki njihov pokret.

- Učesnici će boraviti u rajskom ambijentu, takmičiće se na pesku, u vodi, opuštaće se uz zvuke vodopada, a spas od tropskih vrućina potražiće u hladu palmi specijalno uvezenih iz Italije - kažu u produkciji „srećne televizije.“ - Sa izgradnjom smo počeli odmah po završetku „Parova“, i radi se danonoćno. Želeli smo da sve podseća na prave Maldive, pa je angažovan tim arhitekata koji se potrudio da ništa ne bude improvizovano. Sve je veoma skupo, napravljeno od prirodnih materijala. Spavaonice i menza su klimatizovani, imamo i protivpožarnu zaštitu, na svaki detalj smo mislili. Ostaje još da se stavi trava, pospe pesak, završe neke finese i igre mogu da počnu.

[Image: Maldivi---Vishe-Od-Igre-c.jpg]

A u igrama će učestvovati 96 mladića i devojaka koji će predstavljati 16 gradova Srbije. Lokalne reprezentacije sastavljene su od šestoro učesnika koji će morati da pokažu zavidnu fizičku kondiciju, ali i talenat. Jer, osim u sportskim disciplinama, takmičari će se nadmetati i u umetničkim - plesu, glumi, besedništvu, slikanju... Za te nastupe izgrađena je posebna bina, a takmičari će imati priliku da pokažu i koliko su pametni, jer se na meniju „Maldiva“ nalaze i mozgalice - anagrami, rebusi i ostale logičke igre.

Ekipni pobednik dobija nagradu od 10.000 evra, koje će morati da uloži u izgradnju nekog sportskog objekta u svom gradu. Biraće se i individualni pobednik, koji će iz „Maldiva“ otići bogatiji za 50.000 evra.

- Gledaoci će sigurno uživati, jer će biti i smešno, i zanimljivo, i veselo. Imali smo težak zadatak da izaberemo učesnike, jer se prijavilo više od 2.000 kvalitetnih kandidata. A među izabranima ima i prvaka u karateu - otkrivaju u Hepiju.

Imena voditelja se još čuvaju u tajnosti, ali saznajemo da bi se u toj ulozi mogli naći pevačica Tijana Dapčević i glumac Slobodan - Boda Ninković. A oni neće biti jedine poznate ličnosti koje će osetiti čari „Maldiva“ - jer u poslednjih mesec dana, anonimnim takmičarima će se pridružiti i šest javnih ličnosti koje će činiti ekipu VIP-ovaca. A kad se na jesen „Maldivi“ završe, na Hepi stiže druga sezona „Parova“ - i to, kako kažu u ovoj televiziji, potpuno drugačija od prve.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#8
Quote:Tijana Dapčević bez muža na Maldivima
03. jul 2011. 20:58

Voditelj šou-programa „Maldivi“ - više od igre“, koji od sledeće nedelje počinje da se emituje na Hepi televiziji, biće Tijana Dapčević


[Image: spek-tijana-dapcevic.jpg]
Tijana Dapčević

VODITELj novog šou-programa „Maldivi“ - više od igre“, koji od sledeće nedelje počinje da se emituje na Hepi televiziji, biće Tijana Dapčević. Pop pevačicu smo na ovom kanalu nedavno gledali sa suprugom Milanom u „Parovima“, ali ovog puta partner će joj biti glumac Slobodan - Boda Ninković, a one koji vrelo leto budu proveli kraj malih ekrana očekuje pravo osveženje. Naime, „Maldivi“ su specijalizovani format, koji sadrži mnogo zabave i sporta, ali i elemente rijaliti programa. Zaposleni u Hepi televiziji, koja je autor programa, kažu da su se potrudili da naprave nešto što još nije viđeno na našim prostorima i da šou podseća na nekadašnje „Igre bez granica“.

Sa „srećne televizije“ poručuju da se Tijana u „Parovima“ pokazala kao veliki profesionalac i da njen duh i temperament potpuno odgovaraju ovom projektu, pa je zato izbor pao na nju.

Šou će trajati tri meseca, biraće se najbolje ekipe koje će se nadmetati za 10.000 evra, uz obavezu da novac ulože u sport. Najbolji pojedinac serijala osvojiće novčanu nagradu od nekoliko desetina hiljada evra.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#9
Quote:Maldivi - nasjkuplje Igre bez granica do sad
Puls - 06. 07. 2011. 17:38h

Šou počinje u petak u 21 sat i trajaće 100 dana. Početkom septembra u njega ulazi tim „vipovaca“, kako rekoše malo poznatijih anonimusa, a pre nego što se taj tim pojavi, gostovaće i oni opravi vipovci. Tek toliko da ne bude dosadno


[Image: 10036_logo_af.jpg?ver=1309982033]

Ah te Igre bez granica! Ne može leto da prođe bez njih. Zvali smo ih „Kraljevima Ade“, pa „Akvanturama“ prethodnih godina na raznim televizijama. Od petka počinju kao „Maldivi“ na TV Hepi. Ideja je stara, ali se mora priznati da se niko ranije rije toliko potrudio kao sad televizija Hepi. Od običnog zemunskog placa posred asfalta napravili su „pravo“ tropsko ostrvo.

[Image: 10045_picture9_af.jpg?ver=1309982048]

Palme, kućice od trske, bazeni, tropsko bilje, pesak, travnate podloge...... Vodilo se računa o svakom detalju i zemunski plac od 3,5 ara je zasita „pretvoren“ u tropsko ostvro. Narednih 100 dana na njemu će se meriti sve: intelekt, sposobnost, obrazovanje, spretnost, snalažljivost u potpuno ekstremnim situacijama...

[Image: 10044_picture8_af.jpg?ver=1309982059]

Kako su u osnovi nikad prežaljene i uvek zanimljive “Igre bez granica” tako da će se takmičari nadmetati u čudnim sportskim disciplinama sa raznim rekvizitima, ali i u “običnim sportovima” kao što su odbojka, košarka, rukomet, vaterpolo... Osim toga, nadmetaće se i u umetničkim iskazivanjima, kulinarskim veštinama, kvizovima, plesu, igrama sakrivanja...

[Image: 10040_picture4_af.jpg?ver=1309982073]

U šou učestvuje ukupno 96 takmičara koji će biti podeljeni u 16 timova po šestoro. Svaki tim predstavlja jedan grad u Srbiji. Gradovi će se razlikovati po boji opreme, kao i po svom zaštitnom znaku. Tako je za Beograd to dživdžan, za Jagodinu ćuran... U ovom delu šoua takmičari nisu javne ličnosti.

[Image: 10043_picture7_ahl.jpg?ver=1309982084]

Prema konceptu, takmičenje je podeljeno u cikluse. U svakom učestvuju četiri grada, odnosno tima (ukupno 24 takmičara) koja se 15 dana bore za pobednika tog ciklusa. U takmičenje potom ulazi novih 24 učesnika iz druga četiri grada... Posle dva meseca ovakvog smenjivanja ostaju četiri grada-pobednika koji opet ulaze u takmičenje za pobednika gradova.

Tim koji ponese titulu pobednika gradova automatski se plasirao u drugu etapu takmičenja. U njoj učestvuje 12 takmičara tzv. „SMS reprezentacije“ i šest VIP takmičara. Jasno je da SMS reprezentaiju biraju gledaoci svojim glasovima.

[Image: 10039_picture3_af.jpg?ver=1309982099]

Sve vreme takmičenja svih 96 takmičara ima šansu da ponese titulu pobednika ovog sportskog šou programa tako što publika neprekidno glasa za svoje favorite i 12 takmičara koji imaju najviše glasova publike ulaze u individualnu borbu za glavnu nagradu.

[Image: 10038_picture2_af.jpg?ver=1309982114]

Pobednički tim dobija nagradno putovanja u, kako rekoše, razne gradove Evrope, i još 10.000 evra koje mora da uloži u razbvoj sporta u svom gradu. Da li će to uraditi tako što će pomoći rekonstrukciju nekog sportskog objekta i igrališta ili organizacijom sportske manifestacije, produkcija se u to ne meša.

Poslednjih 40 dana u luksuznom ambijentu takmiči se šest članova pobedničke ekipe, 12 takmičara SMS reprezentacije i šest VIP takmičara za glavnu nagradu od 50.000 evra.

izvor: Blic - Puls
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#10
... palme, visoke nekoliko metara, koje su prema savetima stručnjaka zasađene, tako da će trajati dugo...
Pitam se samo koliko ce jos ovaj reality, a i Srecna Televizija sa sve Smile da traje... Izgleda se bacaju u hotelijerstvo i ugostiteljske vodeROFL
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)