RTV Kragujevac
#1
Quote:Štrajk upozorenja zaposlenih u RTV Kragujevac
Beta | 26. 05. 2011. - 14:31h

Zaposleni u Javnom preduzeću Radio-televizija (RTV) Kragujevac održali su danas jednočasovni štrajk upozorenja zbog niskih zarada, lošeg ponašanja poslovodstva prema članovima sindikata i izbegavanja razgovora o problemima u preduzeću.


Predsednik sindikata "Nezvisnost" u RTV Kragujevac Goran Antonijević rekao je novinarima da je prosečna neto zarada u toj medijskoj kući oko 25.000 dinara, bez toplog obroka i regresa.

On je naveo da su zarade zamrznute od 2009. godine, a od 2007. godine nije menjana ni minimalna cena rada koja je ispod zakonskog minimuma i iznosi nešto više od 15.000 dinara.

Zaposlenima kasne zarade, a nisu isplaćeni ni troškovi prevoza za devet meseci, rekao je Antonijević i ukazao na otežane tehničke uslove rada u medijskoj kući koja pokriva region Kragujevca.

"U više navrata obraćali smo se poslovodstvu i osnivaču u nameri da se povede razgovor o rešavanju svih problema, ali nismo dobili odgovor", rekao je Antonijević.

izvor: Blic
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#2
A nigde nepominju gubitak od 10miliona dinara sto su napravili!
 TV LG 32LB561U
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#3
Da li se neko seća da je TV Kragujevac imala predajnik na Avali na 21 kanalu? Mislim da je 2002 taj predajnik postavljen, u početku je radio dobro, posle nekog vremena počeo je signal stalno da se gubi, dođe na trenutak pa se izgubi i sve tako u krug.
Reply
#4
Зашто су поставили предајник на Авали? Можда су хтели да покрију Београд и околину? Ако су хтели да покрију само северну Шумадију, зашто га нису поставили на Космају, него баш на Авали?
Reply
#5
To ne znam, ali 100 posto znam da je bio na Avali.
Reply
#6
I ja mogu da potvrdim da je predajnik bio na Avali. Sada imaju dozvolu za pokrivanje regiona Šumadije, ali ne znam koliko su predajnika postavili. Mislim da nisu svi postavljeni, ni za radio, ni za tv.
Reply
#7
Ne znam zašto nisu svi predajnici postavljeni, zna li neko razlog? Za radio su dobili frekvenciju 96,0 lokaciju Risovača u Aranđelovcu a predajnik tu uopšte nije postavljen, da je postavljen 100 posto bih imao radio Kragujevac.
Reply
#8
Можда је РТВ Крагујевац запао у кризу?
Reply
#9
@Bosko igic: Nije zapao, bas dobro rade, evo vec 10-tak godina unazad. Sada im je jaci prijem na 94.7MHz, posto su postavili jos jednu "Cirkularnu" antenu. Thumb up
Reply
#10
Može li neko da se raspita da li će radio Kragujevac uopšte postavljati FM predajnik na Risovaču u Aranđelovcu?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)