Bekstejdž: privatni život poznatih
Izvoli:
[Image: P5Oly21.jpg?1]
[Image: r6bNx6e.gif]
Reply
U redu, ako ti pričinjava zadovoljstvo nečija smrt (kakav god čovek da je), nema problema. Samo ne moraš to da objašnjavaš jer je apsolutno nepotrebno. Nemam nameru dalje da polemišem a mislim da nije ni vreme ni mesto.
Reply
Ko ga je*e =/= zadovoljstvo
[Image: r6bNx6e.gif]
Reply
(11. Feb 2018, 06:24)Milanl91 Wrote: Možda je i pogodio za Dražu.

Naravno da nije.

Quote:Draža Mihailović je bio blag, drag, interesantan, izuzetno obrazovan, hrabar i veoma cenjen čovek. Nije ni nalik zločincu kakvim ga predstavljaju

Jedino što je pogodio je da je ovaj bio obrazovan. U realnosti, pred rat je bio notorni alkos, skandal majstor i izbačen iz vojske zbog s*anja koja je pravio, a posle 12.9.'44. tip je spisku svojih nedela dodao i izdaju svoje zemlje.

Ako je i mogao da bude zaveden romansiranom četničkom bajkom o tzv. Čiči, šta reći za ovo iz bliže istorije:

Quote:- Ne mogu da mislim ništa dovoljno suvislo jer ja nemam te podatke, ja ne znam šta se tamo dešavalo, ne znam ko je izdavao naređenja i ko je koga mučio, streljao i svakojake gadosti pravio. Znam da Nevesinjci moji dragi i pošteni ljudi, koji su za vreme rata branili svoje domove, kažu da je Ratko Mladić za njih jedan ozbiljan vojnik i jedna časna vojnička figura. To su ljudi koji su bili po rovovima. Samo ih citiram - rekao je Glogovac u emisiji "Dobar, loš, zao".
(V. Novosti)

Onoliko koliko je bio dobar glumac, toliko je u ovim stvarima fulao.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
(BBC) Arnold Schwarzenegger 'stable' after heart surgery
[Image: GPVoL5U.png]

[Image: 0ny14NZ.gif]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)