Poll: Koje kanale biste najviše voleli da IPTV doda u svoju ponudu? (moguć izbor više opcija)
You do not have permission to vote in this poll.
Sport Klub-ove kanale
36.94%
99 36.94%
History
12.69%
34 12.69%
Fox Crime, Fox Life
33.58%
90 33.58%
Kanale sa domaćom muzikom
1.49%
4 1.49%
Sci Fi, Cinemania, Motors TV
11.57%
31 11.57%
Neki drugi (navešću u postu)
3.73%
10 3.73%
Total 268 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

mts TV - opšta tema
Inače akcija je produžena do 31. marta i za one kojima je ponuđeno 12 meseci po jedan dinar uz ugovor na 24 meseca. Te akcije nema na njihovom sajtu ali postoji i dalje. Odnosi se samo na one korisnike kojima je već ranije (prethodnih par meseci) ponuđena putem reklame u poštanskom sandučetu.
Reply
(28. Feb 2018, 21:59)nklv_aleksa Wrote: Ovo je bilo pravilo od početka. Ako si imao iptv, bilo kroz box ili bez boxa, ne možeš da uzmeš na 6 meseci na probu (logično). To je omoguceno za segmentirane korisnike (ono koji imaju net u sistemu su označeni) i za skroz nove korisnike.

To nije tačno. Moj šef je odjavio IPTV tri meseca pre promocije, a negde pred Novu godinu je uz račun dobio i koverat sa promocijom 6+18 meseci.
Reply
Neverovatno je koliko menadžment "mts tv-a"  nema smisla da napravi jedan dobar HD paket. Reč je o kanalima koje već nude u osnovnom paketu u sd obliku, a koji emituju na satelitu i kao hd. Međutim, ništa od toga nisu ubacili u svoj hd paket (AMC,Travel, History 2, Animal Planet, Nickelodeon, Fashion) zatim "dosadni" news kanali (CNN, RT, Al Jazeera Balkans, Bloomberg, France 24) i recimo iz porodičnog paketa (National Geographic Wild, TV5 Monde) koji takođe imaju hd varijantu ali nisu se udostojili da ga ubace u ponudu hd paketa. Bazirao sam se na ono za šta već imaju prava distribucuje pa ne verujem da bi ih mnogo koštalo da uvrste i hd varijantu pomenutih kanala. Glare
Reply
Quote:Novo u mts TV Video klubu

U mts TV Video klubu vas od sada očekuje novi paketRTS, u okviru koga možete da uživate u popularnim serijalima iz bogate RTS riznice: Karavan, Na skriveno te vodim mesto, Najbolji orkestri Srbije, Ono kao ljubav, Pozorište u kući, Šljivik i Tri boje zvuka.

https://www.mts.rs/privatni/promocije/te...ideo-klubu

Ko je lud da plaća za ovo 199 dinara ako već postoji RTS paket tematskih tv kanala u osnovnoj ponudi gde se te emisije manje-više puštaju. o.O
Reply
I na RTS Planeti su te emsije dostupne potpuno besplatno.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)