mts internet problemi
#1
Na više foruma korisnici se žale na ovo:

http://www.elitesecurity.org/t290136-0-T...koji-secka

http://www.sk.co.rs/forum/showpost.php?p...count=2485

http://forum.benchmark.rs/showthread.php...ost2546309


edit E. Maiden: promenio ime teme da može da posluži za više problema sa Telekomovim netom Smile
Reply
#2
Brzina preuzimanja klipova sa YouTubea na Telekomovoj mreži, u Beogradu, Srbiji i svetu.

[Image: chartchxtx2cychds3aaceg.png]
Izvor: https://www.youtube.com/my_speed (svako može da vidi grafikon za svog provajdera)

U praksi to izgleda tako da se ni 360p klipovi ne mogu odgledati bez baferisanja.
Reply
#3
jeste, već par dana youtube užasno radi! dešavalo se i ranije da mi usporeno radi, a istovremeno kod drugih (koji ne koriste telekom adsl) radi sve normalno...... tako da sam došao do zaključka da jadnici iz telekoma verovatno rade isto što i sa torrentima - ograničavaju protok!

[Image: 1290083885.png]

sa takvom brzinom mi gledanje youtube klipa, onog u kvalitetu 360p (za bolje da ne pričam), zastaje na svakih 5-6 sekundi. s druge strane, upload radi normalno......
Reply
#4
Imam isti problem mislio sam da je to samo do mene... Eh kad nemam alternativu... Moram da ih trpim
Reply
#5
Isti problem ovde , sutra zovem korisnicki servis !!!!
Reply
#6
I ja sam primetio problem. Telekomov Click 1 paket. Probajte u ruteru da promenite DNS na Google-ov public DNS 8.8.8.8 ili 8.8.4.4 pa onda uporedite brzine sa https://www.youtube.com/my_speed# , meni se čini da ovo pomaže.
Reply
#7
Quote:Srbija bila 20 minuta bez interneta
M.K. | 01. 04. 2013. - 15:30h

Korisnicima interneta u Srbiji danas je na oko 20 minuta bio onemogućen pristup, zbog problema koji se javio na centralnim elementima mreže, rečeno je “Blic” u "Telekomu Srbija".


[Image: 221261_monitor-foto-masanori-josida_f.jp...1364823008]

- Usled problema na centralnim elementima mreže došlo je do prekida rada interneta, u trajanju od 20 minuta. Brzom intervencijom zaposlenih saobraćaj je normalizovan. Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju - rekli su u "Telekomu Srbija".

izvor: Blic
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#8
To je bilo danas izmedju 12 i 14.

Reply
#9
Od sinoć (nedelja 20.VII) primetio sam da je ADSL Telekoma Srbije značajno usporio. Usporenja su u kraćim ili dužim intervalima,a jedan određeni broj sajtova je čak potpuno nedostupan, npr. nisam mogao da uđem na gmail jer je sistem prijavljivao da server ne postoji itd. Gubi se link ili modem signalizira da postoji ali nema nikakvog protoka. Isti problem imam i na poslu gde takođe koristim Telekomov ADSL. Da nije opet neko "ukrao kablove" ili je neki drugi poroblem pošto nema zvaničnog obaveštenja, a njih dobiti na telefon...Facepalm? Da li ostali forumaši na ADSL Telekomu imaju iste probleme?
Reply
#10
Nisi jedini, i ja imam problema sa Telekom ADSL-om od sinoc. Prvo sam mislio da je do pretrazivaca, ali sam onda skapirao da je nesto do interneta. Inace juce je i IPTV radio ocajno, jedva sam mogao da promenim kanal!
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)