Tehnička podrška 24/7
#1
Od 5. januara 2011. godine tehnička podrška u korišćenju kablovskih servisa radi non stop, kao i info centar.

Vaš i naš Radijus vektor. :D
Reply
#2
Ovo je bizarno. Pa oni i u po bela dana ne reaguju na reklamacije i daju dezinformacije. Sada ce to da rade non-stop. Budalastina.
Reply
#3
Neka ne baš sjajna iskustva korisnika s Vektorom:

worthy @ Bench forum Wrote:Vektor opušteno može da ukine podršku. Nikad ali nikad nisu rešili problem dok ih nisam dovukao za uvo u stan. ;-)

http://forum.benchmark.rs/showthread.php...ost3505126

MaxXx @ Bench forum Wrote:A sta cemo sa mojom rodbinom kojima RV net nije radio mesec i po dana, uredno su placali punu cenu interneta. Zvali su toliko puta da su posle desetog puta vise odustali i na poziv RV-a da provere posle druge intervencije ekipe da li sad sve radi, cinicno rekli "ma sve radi, super ste", i razmisljali da dignu ruke i raskinu ugovor. Pravili su ljude budalama, dva puta su slali ekipu dva-tri dana posle poziva, gde ekipica pogleda samo instalaciju, konstatuje da je sve u redu, drugi put dodju sa aparaturom izmere signal, kazu sve u redu, internet radi 5min smanjenim intenzitetom, ali radi, i ekipa se pokupi i ode, a net opet prsne. Optuze ih da sa njihovim kompom nesto nije u redu, pa ruterom, pa podzemnim vodama, pa mesecevim menama...Nebitno sto ni na jednom uredjaju net nije radio, a imaju bar 5 koji se kace. Onda dodjem ja i za 5 minuta ustanovim da net radi 2-3min nakon sto modem bude ugasen neko vreme i prestane sa radom, kazem im da pozovu opet RV da dodju, i kazu im da za net od 20mbit-a moraju da im promene modem jer oni stari Scientific Atlanta ne mogu da podrze to, dodje ekipa konstatuje napokon isto i pozovu ih da zamene modem za Cisco. Naravno da im nista racun nisu umanjivali ili se bilo ko izvinio, ili zahvalio meni sto im ja radim njihov posao.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php...ost3509066
Reply
#4
Kako ovo zvuči poznato. Ja sam upravo zbog toga raskinuo ugovor.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)