Avcom
#1
Linkovi ka temama na KF-u:
ponuda kanala
DVB-C paket
novi kanali

Da ne zaboravimo na ovu KTV sa jednom od slabijih TV ponuda.
Uvedose TV1000 u svoju ponudi.
Da podsetimo da su oko Nove godine su uveli Fox Life i Fox Crime.
Radio Fokus zajedno sa piratskom mrežom "Radio Balkan" na nizu nelegalnih frekvencija na sramotu drzave - 1159. dan.
Reply
#2
Imao sam priliku da isprobam usluge AVcom kablovske televizije i moji utisci nakon jednogodisnjeg koriscenja telekomovog IPTVja su sledeci:
- Sa mojim Samsung 27'' HDTVom sam skenirao digitalne kanale za zemlju Holandiju i tjuner je pronasao preko 100 digitalnih kanala.
- Medju digitalnim kanalima nalaze se svi kanali iz analogne ponude (ukljucujuci od skora i fox life, fox crime, history, tv1000, arene, hrt 1, 2, radio b92, rbgd1...) plus gomila FTA kanala sa satelita (kabel 1, faber, pro sieben, rtl, rtl 2, super rtl, sky news, rai 1, 2, 3, sport, true movies 1, 2, 3...). Na moju radost tu je i francuski arte.
- Kvalitet slike je promenljiv u zavisnosti od kanala, pa tako npr Prva i B92 imaju sliku koja je po kvalitetu vrlo bliska onoj iz IPTVja (znaci full Smile), dok npr Pink, Avala, RTV1 imaju prilicno losu sliku jer su konvertovani iz analogije pa imaju duhove, smetnje i sl... RTSovi kanali idu digitalno, ali imaju primetno losiju sliku nego kod IPTVja (mutnija...). Satelitski kanali imaju sasvim solidnu digitalnu sliku... Arene konvertuju iz analogije iz nekog razloga... Radio programi idu digitalno stereo...
- TV ne detektuje EPG...
- kanali ne sadrze aspect ratio informaciju jer kad stavim na automatsku sirinu slike, tv mi sve kanale prikazuje u 16:9 pa cak i one koji su 4:3
- tv ima opciju omiljenih kanala
- kod stranih titlovanih kanala postoji mogucnost da se iskljuci titl pomocu daljinskog za tv, ali je po difoltu ukljucen s tim sto se pojavi nakon par sekundi po prebacivanju na kanal...

Danas cu naruciti i njihov BVcom internet pa cu javiti utiske, a sa zadovoljstvom cu vratiti telekomu njihovu opremu jer su mi trazili po 1100 din za preseljenje prikljucka za IPTV i ADSL sto je svojevrsni lopovluk Smile.
Reply
#3
...a menu su u Telekomu Srbije rekli da je peseljenje ADSL-a +IPTV na novu lokaciju stanovanja besplatno,ako postoje narvno tehnicki uslovi (digitalna centrala) i ako nastavljam da budem njihov korisnik tj. nastavljam ugovor... o.O
Reply
#4
AVcom uvrstio FOX u ponudu
Reply
#5
Avcom od nedavno (napokon) uvrstio u ponudu digitalne pakete.
Tu se misli na premium digitalne kanale.
Za sada nude 'standardnu ponudu' - HBO (sa HBO Comedy i Cinemaxom), Arene 2,3,4 i 18+.

ps. Avcom je ujedno jedan od operatera koji je potpisao ugopvor sa RTV Pink o distribuciji paketa Pink kablovskih kanala.
Radio Fokus zajedno sa piratskom mrežom "Radio Balkan" na nizu nelegalnih frekvencija na sramotu drzave - 1159. dan.
Reply
#6
Kako je cena Arene kod ovih 150 din sa sve pornicima http://www.bvcom.net/ktv/digitalni-paketi a recimo kod Ikoma 550 http://www.ikomline.net/digitalnatv/index.php?
Reply
#7
150 + renta prijemnika od 300 dinara ako se ne potpiše ugovor na 18 meseci.
Reply
#8
Mozda je razlika u tome sto Avcom naplacuje pretplatu na osnovni digitalni paket. Ta cifra nam nije poznata, ali je mozda npr. 500 dinara.
Radio Fokus zajedno sa piratskom mrežom "Radio Balkan" na nizu nelegalnih frekvencija na sramotu drzave - 1159. dan.
Reply
#9
I bez ugovora opet znacajno jeftiniji 100 din a tek sa ugovorom prejeftino, nisam nigde video da je Arena ovako povoljna kao dodatni paket.
Reply
#10
Ja imam iskustva sa njihovom digitalnom, OSNOVNI DIGITALNI PAKET JE 0 DINARA ZA KORISNIKE ANALOGNE TV.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)