Radio S (1, 2, 3, 4)
(10. Feb 2017, 15:25)Predrag Wrote: staisticka 

Statistička.
Reply
(10. Feb 2017, 15:31)aca91kv Wrote: Statistička.

Ma da li si TI zaista nekoga ispravio?  Facepalm
Reply
Najizlizanije hitove od svih tih stanica ima Play radio, cista izlizana komercijala uz par novih hitova. Pa AS fm, pa TDI. As prednjaci po emisijama i informacijama, i stalnoj interakciji sa slusaocima dok TDi u poslednje vreme bukvalno moli slusaoce da im salju poruke, fb i tvituju. Samo sto ne zaplacu. Sto ce reci da im slusanost nije kao nekada a uvece u Party time-u i Club life emisijama su postali predosadni sa standardnim forsiranjem istih plej listi.
E sada S4 je nista izmedju, malo komercijale, izlizano, pokusaj pravljenja necega, los program, losi voditelji, radio bez informacija, interakcije, sa ocajno losim zvukom.
Topfm cilja na totalno drugu ciljnu grupu i nije se iskomercijalizovao toliko kao svi gore pomenuti pa je mozda deo slusalaca tamo, cisto da dozivi neku promenu u vidu mikseva, malo starijih hitova, rumunskih hitova...

LG 40LF631v,SBB D3i,Skynet fiber net 60/30, 
LG G2,Vip Nova 3,
Dell Inspiron N5110,Intel i7-2670QM/6GB/1TB/GT525 1GB
Reply
(10. Feb 2017, 17:45)hawkeye Wrote: Ma da li si TI zaista nekoga ispravio?  Facepalm
@hawkeye:
Naravno da jesam. Sta sad bi trebao Ja da kukam kad me neko ispravi, ne naprotiv, hvala ko kod da je. Zivi smo ljudi, realno.


(10. Feb 2017, 18:14)haker Wrote: Najizlizanije hitove od svih tih stanica ima Play radio, cista izlizana komercijala uz par novih hitova. Pa AS fm, pa TDI. As prednjaci po emisijama i informacijama, i stalnoj interakciji sa slusaocima dok TDi u poslednje vreme bukvalno moli slusaoce da im salju poruke, fb i tvituju. Samo sto ne zaplacu. 

@haker:
Slazem se sa tvojom konstatacijom. Da ne ispadne da ih mnogo hvalimo, imaju vremena da se poprave.
Reply
A index ups S2 od njega napravise papazjaniju!! Katastrofa????
Reply
(15. Jan 2017, 17:27)Magic FM Wrote: Ima li ovo http://radioindex.mk/ neke veze sa S Medijom ? Previše je slično da bi bila slučajnost.

busted!
[Image: pDHAMgR.jpg]
Reply
Danas (13 februara) je Svetski dan radija, pa na S-u idu reklame "Radio je bolji od televizije".
Moji postovi na ovom forumu nisu reklamnog karaktera, već informativnog tj predstavljaju moje lično mišljenje, iskustva, preporuke ili kritike i savete. 
Reply
Slušam sam ja to malo i ne mogu da verujem.
Najbolje sam upamtio ovo: "Ja sa kolegicom mogu na radiju da slušam srpsku ligu istok, a na TV ne mogu". Stvarno imate jadnu TV. A bilo je izrečenih još nekoliko drugih glupih komentara.

Ovo nema veze sa Svetskim danom radija. Totalna sprdnja. Nigde se ne pominje UNESCO.

Radio is you!

Ali eto, stiže nam Dan zaljubljenih i nove "izjave".
Reply
Nisam danas imao mnogo vremena da slušam ovu radio stanicu, ali ono što sam jutros čuo u samo nekoliko minuta prevazilazi svaku meru dobrog ukusa …
Mislio sam da ču da čujem koju pametnu izjavu u vezi Dana zaljubljenih, ali grdno sam se prevario …

Neverovatno, ali voditelj nagovara slušaoce, da daju predlog za ime kćerke od Novaka Đokovića, koja će uskoro da se rodi.
I padaju predlozi … Vegetarijana, Livadinka, … i sve to ide u etar. Kako se je završilo – nemam pojma.
Da se raspravlja putem radio talasa … o nerođenom detetu javne ličnosti … i na tako niskom nivou … da se ljudi sprdaju sa imenima … to prevazilazi svaku meru dobrog ukusa. Pa i neka im je muzika ne znam kako dobra …

O imenu deteta valjada odlučuju bračni drugovi ili partneri u izvanbračnoj zajednici … i o tome nema šta javnost da raspravlja …
Reply
KDS Kopernikus:

Radio S Kids, pozicija 905 (730 kHz)
email: [email protected] skype: radoslavberic
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)