Foxovi kanali sa serijama (Fox/Fox Life/Fox Crime)
#1
[Image: gIhsDJx.png]

Quote:FOX Retro uskoro i u ostatku Europe?
[Image: fox-retro.jpg]
Prema informacijama koje donosi portal Rapid TV News, grupacija FOX International Channels planira napraviti ekspanziju svojeg tematskog kanala FOX Retro po Europi. FOX Retro je trenutno dostupan samo u Italiji.

FOX Retro donosi serije iz 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća, a već sada to je među 10 najgledanijih kanala na talijanskoj platformi Sky Italia. Upravo zbog njegove velike popularnosti u Italiji FOX International Channels razmišlja o njegovom širenju.

FOX Retro je na kraju 1. mjeseca 2011. bio osmi najgledaniji kanal u platformi Sky Italia između ukupno 32 kanala. Ono što posebno iznenađuje je da kanal ima prilično visoku gledanost u udarnom terminu unatoč tomu što emitira stare serije.

Kanal FOX Retro gledateljima donosi klasične serije poput Starsky and Hutch, Battlestar Galactica, Magnum PI, Love Boat, Miami Vice, M*A*S*H i The DUkes of Hazzard.

Na koja tržišta FOX International Channels misli širiti FOX Retro zasad još uvijek nije poznato, no potencijala ima više no dovoljno.

(Parabola.cz / Rapid TV News)
http://msat.comze.com/?p=828edit E. Maiden: ubacio KFA logo.
Reply
#2
Super bi bilo kada bi ovaj kanal dobili,onda bi ponuda kanala bila zaokruzena...Medjutim nesto sam primetio...kako to bugarski fox life daje Simpsonove a nas fox life ne?A kod nas niko ne emituje simpnovoe?bas bzvz
Reply
#3
Pošto pišeš u temi koja nije vezana ni za jednog operatera, pretpostavljam da misliš na SBB?
Reply
#4
(27. Mar 2011, 19:36)FullHD Wrote: Super bi bilo kada bi ovaj kanal dobili,onda bi ponuda kanala bila zaokruzena...Medjutim nesto sam primetio...kako to bugarski fox life daje Simpsonove a nas fox life ne?A kod nas niko ne emituje simpnovoe?bas bzvz

oni su isli (mislim na avali)
verovatno je problem u pravima.

isto tako i fox crime u italiji emituje jag a ovaj nas ne.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#5
Juce sam dosta gledao Fox Life, i izgleda da su poceli da emituju sve serije u 16:9 sa crnim trakama gore i dole.
Reply
#6
Od 1. juna kanal FOX Crime ima novi izgled... novi vizuelni identitet, kompletna nova grafika, nove promo-najave...

Nadam se da će promeniti i on-screen logo koji će biti još je više transparentniji u odnosu na ovaj sadašnji stari... pa se nadam de će ukupan doživljaj gledanja na tom kanalu biti poboljšan.

Takođe, redizajnirali su i web-stranicu.
Reply
#7
Mogli su i da predju u 16/9 format slike i time poboljsaju kvalitet iste a ne da pustaju sliku sa crnim trakama gore i dole...
Reply
#8
FoxCrime od danas ima novi vizuelni identitet (logo) koji je sada beo i podseća na ovaj ali je nešto krupniji:

[Image: foxcrime.jpg]
Reply
#9
Nije loše... bolje je nego što je bilo...

ali ipak mislim da su ovaj novi logo mogli malo da smanje i bude transparentniji...
Reply
#10
Slažem se, ali mislim da će to posle nekog perioda postati. Slično novom logou Universal Channel-a koji je nakon mesec dana postao manji i transparentniji
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)