Webman me je prijavio na forum nezasluženo
#1
Dobar dan, opet bivši član nekad poznat kao 022boy. 

Iako sam odlučio da više ne ulazim na taj forum otkako ste mi rekli da prestanem da se opsesivno bavim forumom i uznemiravam članove telefonom, ipak je prevagnulo to što me je Webman opet registrovao na forum sa druge IP adrese. Webman je inače moj drug sa kojim se intenzivno družim već osam meseci i na moj predlog se učlanio na forum. 


Iako sam shvatio da me ne volite, a iako je on razumeo moju situaciju, on me je ipak protiv moje volje registrovao na forum sa čime ostali članovi neće biti zadovoljni.

Ipak, moram vam reći sledeće stvari koje se odnose na prazninu koja je nastala mojim nepravednim banovanjem:

 
1. Bavio sam se vama i na Instagramu praveći lajvove na svom profilu tokom marta i aprila. Pričao sam da niko nije razumeo moju tadašnju situaciju na najbolji način, kao i o tome kakvi bi bili moji komentari na televizijske sadržaje da sam ostao član foruma.

2. Pričao sam i o tome da je nepravedno to što me je admin banovao zbog toga i isto tako je nepravedno to što mi je ugasio blog "Novi Napad!". Takođe, nepravedno je to što su zabranili spomen mog imena posle banovanja, iako je admin znao da sam ja bio zaštitni znak i najprepoznatljiviji član foruma. Nepravedno je i to što su mnogi kliktali ignore što sam shvatio kao najteži udarac u životu. Ostao sam bez jake fan baze. 

3. Posle mene se nije pojavio niko ko neguje "kraljevski" stil pisanja, niko ko bi prezentovao mlađu generaciju Sremske Mitrovice i svojim stavovima mlađe mainstream generacije privukao i one koji su zbog mene čitali forum. Nakon mog banovanja je forum izgubio 150 pratilaca. @bericrasa jeste dobar promoter SM, ali meni nije ni do kolena! To se isto može reći i za ostale članove koji nemaju "kraljevski" stil razmišljanja poput mog! 

4. Ako ne vređate Srđana Dinčića i Baneta Ivanović kao ugledne sugrađane SM, što ste vređali mene kao crnu ovcu tog grada? 

5. Za kraj, izvređao sam ja i Music Never Sleeps blog na koji me je preporučio @PInformer zato što me je pronašao među napaljenim fanovima senzacional pevačica. Ja sam već tada imao jedan novinaski angažman, a da nije bilo njega, ne bih ni čuo za taj blog. Bolje mi je bilo dok nisam čuo za njih! Protiv moje volje sam pisao za njih, ali sam ih posle pet meseci napustio i od tada sam krenuo da ih napadam. 

https://mnsblog.weebly.com/blog


Ja se nisam pronalazio među tim napaljenicima koji misle da se pop muzika ogleda samo u ženama! 
 

I vi i MNS Blog zaslužujete oštre kritike, pa što da vas ne kritikujem?
#2
Dobrodošao nazad! Meni si baš nedostajao.
#3
Cry
#4
Ja bih se na njegovom mestu zapitao zašto ignorisanje na forumu može biti doživljeno kao "najveći udarac u životu"? Čemu potreba da se bude "zaštitni znak foruma", da se ima fan baza i pratioci (čak i takmičenje sa drugim članovima). Čemu sve to virtuelno prepucavanje i ubeđivanje ostalih da se on izdvaja "kraljevskim stilom"? Još pominje Srđana Dinčića koji radi na televiziji i ni na koji način se ne može porediti sa njim - osim ako ne ode u stand up komičare i voditelje. 

Ako je želeo jedno vreme da bude u centru pažnje u tome je uspeo. Međutim, ostaje pitanje zašto se ponovo javlja (navodno protiv svoje volje) kada dobro zna kakav će biti ishod i da ga svi "mrze" (dobro, on to tako doživljava). Neka mu je sa srećom gde god se nečim bude bavio ali mora da razume da ogromna većina ovde ne želi ili nije zainteresovana da čita njegove objave. I nikako da shvati da veća pažnja koju je dobijao nije proizilazila iz kvaliteta napisanog nego zbog izigravanja žrtve.
Ponašanje mu se nije popravilo - i dalje je na nivou razmaženog tinejdžera koji uživa da bude u centru pažnje. Valjda je to njegovo konačno stanje.
#5
Quote:@bericrasa jeste dobar promoter SM, ali meni nije ni do kolena! To se isto može reći i za ostale članove koji nemaju "kraljevski" stil razmišljanja poput mog!
Ja nemam "kraljevski" stil razmišljanja poput tvojeg, ali mene prijatelji zovu "Dare care" i to mi je dovoljno … Cool
#6
[Image: BnNlBF8.gif]
[Image: mzAebF3.gif]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)