April 2018.
#11
Da, jasno mi je da je ne emituju od 19-22h nego kazem da kada su je pustali ranije u udarnom terminu, tada nije gledana bila (zato i ne ide vise tad, vec posle 11-12). On ne zaradjuje nista sada i ne moze sigurno reklamama posle ponoci da ostvari neku dobit. Cak sumnjam da moze da pokrije ulaganja tim sto zaradjuje od Zadruge. Mitrovicu kao da je bitno samo da imaju taj dnevni udeo kojim bi se satro hvalili da su najgledaniji, bez obzira na to kakve gubitke moze da ima i koliko su glupi ti potezi koje pravi i neracionalni.
Reply
#12
(15. Apr 2018, 04:17)Main1 Wrote: Cak sumnjam da moze da pokrije ulaganja tim sto zaradjuje od Zadruge.

Ja verujem da je barem dvaput otplatio sve što je uložio u Zadrugu. Nema tamo nikakvih specijalnih ulaganja.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#13
Ono sto mu je dobro je sto ne placa licencu jer je sam izmislio format. E sad, kruzile su price po novinama da je ulozio u izgradnju tog mini grada milione i milione evra. Takodje preko 40-50 ucesnika sigurno ima, od kojih neki imaju honorar preko 2000 evra nedeljno. Doduse, taj honorar po svoj prilici nece ni dobiti pa ce se vuci po sudovima kao sto su raniji ucesnici Farme na primer. Nikakvi specijalni zadaci koji zahtevaju skupu scenografiju ne postoje i na kraju stvarno ispadne da nema nikakvih specijalnih ulaganja. Mozda nema gubitka ali zasigurno emitovanjem posle ponoci nema ni velikog dobitka tako da ce morati mrvicama da se zadovolji.
Reply
#14
To je samo ves masina za pranje para. Naravno, sve to kosta, ali ne bas toliko koliko se knjizi Wink
On je tu uracunao i kupovinu hd kola, koja mu ostaju.
Drugo, nesporno je da ima neku gledanost i da donosi neke pare
A sto se tice honorara, ko je ikada bilo sta radio sa njima dobro zna kako ide. Neki su sigurno i dali kintu da bi usli.
Reply
#15
RTS je objavio izvode iz Nilsenovog merenja gledanosti u sedmici od 9-15. aprila. RTS 1 je imao šer 18,1 (povećanje u odnosu na prošlu nedelju od 0,4%). Tako da je RTS 1 ipak izgledaa za prsa pretekao u gledanosti Pink prošle sedmice. RTS 2 je imao šer 1,7%. U deset najgledanijih emisija RTS 1 poredak je bio: Dnevnik 2, Nemanjici, Slagalica, reprizne domace serije, Fudbal, Potera, S Tamarom u akciji i Sasvim prirodno:

http://www.rts.rs/page/rts/ci/CIPA/story...izije.html

Kako rejting i šer izgledaju u odnosu na druge nacionalne emitere, prikazuje grafik:

http://www.rts.rs/page/rts/ci/CIPA/story...grama.html
Reply
#16
Pink objavljuje Nilsenove podatke po kojima je u ponedeljak imao 16, u utorak 19, a u sredu 18.4 - 18% šera. U utorak je bio gledaniji i od RTS 1, a u ostala dva dana od javnog servisa je bio gledaniji među ženskom "populacijom". Prva se tokom prva dva dana sedmice držala na 13% a u sredu je imala 12% šera:

http://pink.rs/tv/67308/dominacija-pink-...rvis-video

http://pink.rs/tv/67166/pocetak-radne-ne...lni-emiter

http://pink.rs/tv/67447/i-ove-srede-tele...nija-video

U svakom slučaju i Pink i Prva pokazuju trend rasta u odnosu na prošlu godinu, RTS 1  će imati probleme da zadrži čelnu poziciju u aprilu, Hepi je u opadanju, "nacionalni emiteri" su u ukupnom rastu u odnosu na kablovske kanale...Kvalitet programa je drugo pitanje.
Reply
#17
РТС је објавио изводе из Нилсеновог мерења гледаности ТВ програма у периоду 16-22. априла. РТС 1 и даље је најгледанија са 17,9% шером (шер Другог програма био је 1,8%). Последњу епизоду Немањића пратила је трећина свих гледалаца ТВ у том периоду. Није било фудбала па су се међу 10 најгледанијих на РТСу пласирале и политичке емисије и филм "Новембарски човек":

 http://www.rts.rs/page/rts/ci/CIPA/story...izije.html

Пинк је испод РТС по гледаности, следи Прва која одржава достигнути ниво и Хепи у благом расту:

http://www.rts.rs/page/rts/ci/CIPA/story...grama.html
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)