Mart 2018.
#21
U ponedeljak su sigurno bili gledaniji od Pinka u 18-50 jer je mala razlika u totalu, zato mi cudno sto se nisu pohvalili, nisu imali veci udeo na nivou celog dana sigurno u poslednjih godinu dana. A za juce tesko, verovatno je bilo tesno.
Reply
#22
(Pink)'Novo jutro' Sarapa i Dea gledaniji od konkurencije za čak više od 30% (VIDEO)
Code:
http://pink.rs/tv/62262/novo-jutro-sarapa-i-dea-gledaniji-od-konkurencije-za-cak-vise-od-30-video
Quote:[Image: 8JjihA2.jpg]


[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#23
(15. Mar 2018, 03:43)Eddie Maiden Wrote: (Pink)'Novo jutro' Sarapa i Dea gledaniji od konkurencije za čak više od 30% (VIDEO)
Code:
http://pink.rs/tv/62262/novo-jutro-sarapa-i-dea-gledaniji-od-konkurencije-za-cak-vise-od-30-video
kad im je konkurencija i Heppy!
Reply
#24
ahah ko jos veruje Pinku ? Zadruga ih spasava potpunog debakla.
Reply
#25
Quote:Istine i laži ponovo u vrhu gledanosti, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama

Intrige i neočekivani zapleti u životu junaka popularne serije „Istine i laži“ prikovale su gledaoce za male ekrane. Tako je i tokom jučerašnjeg dana ova serija zauzela prvu poziciju na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih emitera u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti. Zanimljivo je da su se „Istine i laži“ i ovaj put u datoj grupi našle ispred utakmice Lige šampiona.

[Image: grafikon-1.jpg]

Takođe, na listi najgledanijih sadržaja svih nacionalnih emitera bile su emisije „Exploziv“, „Život priča“, „Na mestu zločina sa Mašanom“, „Exkluziv“, Vesti u 18h, serije „Čista ljubav“ i „Strasti Toskane“.

Ono što Prvu televiziju čini posebno ponosnom, jeste veoma uspešan start „Jutra sa Jovanom i Srđanom“ koji je od početka emitovanja, 5. marta, najgledaniji jutarnji program među komercijalnim televizijama u ciljnoj grupi:

[Image: grafikon-2.jpg]

Prva televizija nastavlja da kreira kvalitetan program za svoje gledaoce i najavljuje još mnoga iznenađenja u narednom periodu.

prva.rs
Reply
#26

A nazalost jutarnji gledaju najvise penzioneri. No, dobro je da ima konkurencije.
Reply
#27
I meni je to logicno ali oni su se vise puta hvalili da je jutarnji imao preko milion gledalaca, sto znaci da nije bitno toliko koja je grupa navedena kao i Pink koji navede u saopstenju da ima milionsku gledanost. 2-4 procenata gore dole, svakako su uspeli da budu itekako konkurencija.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)