Majdakova mreža radio stanica i otimanje radio stanica koje se vode na udruženje
#1
Zoran Majdak na internetu testitra Radio NS+ na strimu http://38.107.243.188:8593, ovaj program veoma uskoro planira nelegalno da pusti na frekvenciji 105,2 MHz u Novom Sadu koja se vodi na Udruženje roma Novi Sad na naziv radija Romano King, inače tužilaštvo idalje ćuti povodom prijave koja je podneta u policiji pre skoro 2 meseca protiv Marka Aćimovića za dela falsifikovanje zapisnika i ostale dokumentacije radi neovlašćene promene podataka Udruženja roma Novi Sad odnosno promene legitimno izabranog zastupnika Nade Iskrin na Marka Aćimovića (Majdakovog partnera) činom falsifikovanjem zapisnika u kojem su dodati neki novi lažni članova bez saglasnosti izvornih članova udruženja koji su inače jedini članovi a nisu ni pozvani niti su prisustvovali toj lažnoj sednici iz lažnog zapisnika niti su saglasni da se ubace novi članovi u udruženje niti da se umesto Nade Iskrin za zastupnika imenuje Marko Aćimović, sve ovo je prijavljeno u policiju i tužilaštvo, međutim do danas se ništa ne dešava, policija i tužilaštvo ćuti što izgleda kao da Majdaka i njegovu ekipu štiti vladajuća Srpska napredna stranka, ali obratiće se oni kojima je oteto udruženje roma na 10 mesta tj. u 10 institucija od kojih će zatražiti pomoć i brže reagovanje a između ostalog i pismom Aleksandru Vučiću od kojeg će zahtevati pomoć pa će se na delu uveriti da li Vučić štiti Majdaka i ekipu oko njega, možda će se posle tih pisama BRŽE promeniti stvari po ovom pitanju i tužilaštvo i policija JAČE I BOLJE reagovati protiv ovog već poznatog društva manipulatora, prevaranata i lopova zbog zloupotreba, krađe i falsifikovanja.

P.S. Ako se u etru pusti signal nelegalno na 105,2, tek tad će krenuti da pljušte prijave na sve strane i neka očekuju inspekciju u kratkom vremenskom roku a uz to još jednu prijavu tužilaštvu i polciji na onu prošlu pa će se možda ubrzati ceo prijavljeni postupak i za par koraka lakše olakšati dokazivanje krađe i falsikovanja.
Reply
#2
Kakvo udruženje roma, zar to nije stanica Zorana Jajića, čuvenog novosadskog pirata ?

A o podršci baci pogled na Majdakov Info24: http://info24.rs
Reply
#3
Nostalgija nije okrenula antene na drugu stranu već emituje sa lokacije Poslovni centar Ušće na Novom Beogradu a dozvola glasi na lokaciju Stojčino brdo odakle je emitovano do pre 2,3 meseca.

Dozvola za Radio Romano King 105,2 se vodi na Udruženje roma Novi Sad, tako je dobijena i na konkursu 2011. godine.
Reply
#4
Čekaj, a taj radio trenutno ne emituje program ili šta ?
Reply
#5
NASTAVAK KRAĐE UDRUŽENJA ROMA NOVI SAD - JOŠ JEDNO NOVO KRIVIČNO DELO FALSIFIKATA EKIPE OKUPLJENE OKO ZORANA MAJDAKA, danas je promenjena adresa sedišta UDRUŽENJA ROMA NOVI SAD kao i Statut Udruženja, podaci o broju telefona i sajtu. Izvesni Branko Gavrilović koji je ujedno i direktor radija 96 koji vodi Majdak je potpisan u Stuatu kao Predsednik Skupštine udruženja roma Novi Sad na sednici odžanoj dana 02.01.2018. BEZ PRISUSTVA izvornih čanova udruženja 1. Nada Iskrin , 2. Dragana M**** devojačko Pupovac i 3. Emine Sulejmanov, INAČE JEDINIH LEGITIMNIH OSNIVAČA, navedeni Branko Gavrilović je znači saučesnik  Marku Aćimoviću u krivičnom delu krađe udruženja, o svemu ovome su obavešteni nadležni organi, tako da je sve evidentno pa neka Policija, Tužilaštvo i Sud utvrde detalje, naravno sve ovo što se dešava sa udruženjem dešava se bez znanja i saglasnosti jedinih osnivača inače izvornih osnivača, a videćemo da li je  i sa kojim imeno u zapisnicima navedeno prezime izvornog osnivača Dragane kojoj odavno već nije prezime navedeno Pupovac ako su u lažnim zapisnicima napisali Pupovac neće biti dugo potrebno da pravda izađe na videlo jer to će biti najočevidniji dokaz o falsifikatu dokumentacije odnosno Zapisnika itd.

Dokazi su ispod:
[Image: qA7SLZw.png]

U danas objavljenim podacima udruženja roma Novi Sad na sajtu APR naveden je sajt info24 je naveden u podacima kao i službeni e-mail od sajta Info 24.

A da je predsednik poslednje falsfikovane i nelegalne Skupštine udruženja bio Branko Gavrilović evo dokaza sa poslednje strane Statuta koji je danas 12.01.2018. godine objavljen na sajtu APR.
[Image: TsxJXcm.png]


Ispod su sva Rešenja Agencije za privredne registre o promenama podataka preuzetih sa sajta APR kao i obrazloženja za odluke o promenama od kad je započet pokušaj krađe Udruženja roma Novi Sad pažljivo čitajte sve odluke sami, obratite pažnju na datume predaje prijave o promeni a i obrazloženjima i zaključite sami, čak tu ima i falsifikovanja.

1. Prvi pokušaj krađe dana 06.11.2017. predata u APR pod brojem: 8685/2017 falsifikovana dokumentacija Zapisnik i ostalo radi promene Zastupnika udruženja Roma Novi Sad i to bez sazanja izvornih i jeidnih osnivača 1. Nada Iskrin , 2. Dragana M**** devojačko Pupovac i 3. Emine Sulejmanov , pečat nije u skladu sa Zakonom plus nije bilo kvoruma za Odlučivanje. Pogledajte ispod Rešenje APR broj BU 8685/2017 doneto dana 08.11.2017:
[Image: cMn8Yze.jpg]

2. Po saznanju o pokušaju krađe Udruženja roma Novi Sad izvorni legitimni i jedini osnivači 1. Nada Iskrin , 2. Dragana M**** devojačko Pupovac i 3. Emine Sulejmanov sazivaju sednicu gde su izabrali promenu zastupnika da se umesto nekad davno legitimno izabrane zastupnice Slađane Šimon za zastupnika imenuje Nada Iskrin, dokuemntacija predata u APR dana 08.11.2017. pod brojem BU 8742/2017. Pogledajte ispod Rešenje APR broj BU 8742/2017 doneto dana 10.11.2017:
[Image: IomLl9U.jpg]

3. U međuvremenu donošenja Odluke po prethodnom Rešenju koje je jedino legitimno, navedena grupacija oko Majdaka ne odustaje od krađe udruženja roma Novi Sad te se idalje nastavlja bez saznanja izvornih osnivača inače jedinih legitimnih osnivača po drugi put čin falsifikovanja dokumentacije da se umesto Slađane Šimon zastupnik promeni na Marka Aćimovića, ta dokumentacija je predata u APR dana 09.11.2017. godine zavodena je pod brojem BU 8784/2017, inače tog dana 09.11.2017. je lice Igor Živković u sedištu APR-a u Beogradu na šalteru broj 11 tačno u terminu 12:28:57h predalo tu dokumentaciju u ime Marka Aćimovića za navedenu promenu. APR je odbio navedenu prijavu dana 14.11.2017 a Rešenje APR broj BU 8784/2017 pogledajte ispod.
[Image: rbePy5r.jpg]

4. Nakon svega toga ne lezi vraže opet se po treći put nastavlja falsifikovanje dokumentacije radi krađe udruženja i nelegitimne promene zakonskog zastupnika udružanja roma Novi Sad te se po treći put za redom u 7 dana nastavlja da se bez saznanja izvornih osnivača inače jedinih legitimnih osnivača falsifikuje zaspnik i ostala dokumentacija ali ovaj put radi promene par dana ranije legitimno izabranog zakonskog zastupnika Nade Iskrin a da se za zastupnika imenuje Marko Aćimović, dokumentacija je predata dana 13.11.2017. godine i zavedena je pod brojem BU 8872/2017. Odluka APR doneta je dana 14.11.2017. godine i APR je usvojio promenu zakonskog zastupnika, Rešenje APR broj BU 8872/2017 od dana 14.11.2017. možete videti ispod:
[Image: 8OROatY.jpg]

Posle ovog čina falsifikvanja sve neligitimne radnje prijavljene su od strane legitimno izabranog Zakonskog zastupnika Nade Iskrin u Policiji i tužilaštvu a predata je i Žalba APR dana 06.12.2017. godine zavedena pod brojem BU 8872/2017/01, prvostepeno Rešenje APR broj BU 8872/2017/01 od dana 08.12.2017. možete videti ispod, jeste Odluka odbijajuća ali je predata i drugostepena Žalba odnosno borba za dokazivanje na narednim pravnim stepenima tako da se očekuje da pravda po ovom pitanju dođe na svoje mesto, i da se nelegitimna Odluka poništi od starne Državnih organa.
[Image: o0QoKxk.jpg]

POSLE SVIH NAVEDENIH KRIVIČNIH DELA NASTAVLJA SE KRAĐA I FALSIFIKOVANJE DOKUMENTACIJE RADI PROMENE PODATAKA UDRUŽENJA ROMA NOVI SAD I TO PROTIV ZAKONITO BEZ SAGLASNOSTI IZVORNIH I JEDINIH OSNIVAČA: NADE ISKRIN, DRAGANE M**** devojačko PUPOVAC I EMINE SULEJMANOV, TE SE DANA 09.01.2018. PO ČETVRTI PUT ČINI KRIVIČNO DELO I OD STRANE MARKA AĆIMOVIĆA PREDAJU FALSIFIKOVANA DOKUMENTA ZAVEDENA U APR POD BROJEM BU 201/2018 A NAJNOVIJE REŠENJE APR BROJ BU 201/2018 OD DANAŠNJEG DANA 12.01.2018. U KOJEM SU USVOJENE PROMENE PODATAKA MOŽETE VIDETI ISPOD.
[Image: QxEaikt.jpg]

Pogledajte sve pa sami procenite...

INAČE DANA 08.01.2018. GODINE Majdak i ekipa su viđeni u Novom Sadu kako u tržnom centru Lupus obilaze i razgledaju lokale za radio. A adresa gde se nalazi Tržni centar Lupus je Zmaj Jovina 26 ista ona koja je navedena u najnovijim promenjenim podacima koji su danas objavljeni na sajtu APR.

Evo i slike koju je Zoran Majdak dana 24.12.2017. godine U 18I38h okačio na svoj fejsbuk profil SLIKA ISPOD, gde se potpisao ispred INFO 24 portala a tu je i naveden radio NS+ koji se planira uskor pustiti na frekvenciji radija Romano King koji se vodi na udruženje roma Novi Sad tu se zaključuje da je on povezan sa portalom Info 24 čiji su e-mail i web adresa navedeni u podacima Udruženja Roma Novi Sad.
[Image: 5FeEHad.jpg]

Link objave na linku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...permPage=1 ,
Link slike: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=5AFBCA1A


edit E. Maiden: zbog dužine poruke stavljen je spojler
Reply
#6
Opsednut, u svakom slučaju hvala na ovako iscrpnoj analizi. Ti si u nekoj vezi sa ovim slučajem ?
Reply
#7
Nema na čemu. Jesam pomalo u tom slučaju.
Reply
#8
Otvorio sam temu "Majdakova mreža radio stanica i otimanje radio stanica koje se vode na udruženje" i molim admine da u ovu temu prebace poslednje moje postove kao i postove drugih. Pogotovo o temi otimanja radio stanice Radio Romano King iz Novog Sada koja se vodi na udruženje Roma Novi Sad.
Reply
#9
Radio Nisava takodje emituje pod okriljem Info 24 od kraja decembra prosle godine, takodje je udruzenje gradjana romske nacionalnosti, a za sada nikakve promene nisu izvrsene u Apr-u.
Reply
#10
(14. Jan 2018, 22:06)opsednut Wrote: Otvorio sam temu "Majdakova mreža radio stanica i otimanje radio stanica koje se vode na udruženje" i molim admine da u ovu temu prebace poslednje moje postove kao i postove drugih. Pogotovo o temi otimanja radio stanice Radio Romano King iz Novog Sada koja se vodi na udruženje Roma Novi Sad.

Prebacio sam ove poruke koje su bile na temi o stanju u etru. Ako ima još neka, okači link pa ću i to da prebacim Smile
[Image: mzAebF3.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)