Januar 2018.
#1
RTS je objavio izvod iz Nilsenovog merenja gledanosti TV programa u periodu 1-7. januara 2018.

RTS 1 je imao šer 20.6%, a RTS 2: 3%.

U deset najgledanijih emisija na programu RTS su kviz Slagalica, Dnevnik 2, Novogodišnji specijal Komšija, Porodično blago, filmovi Montevideo, vidimo se (izgleda da je bio gledaniji od premijerne Jeseni samuraja na Prvoj u istom terminu?) i Montevideo, Bog te video, Tesna koža 4, emisije Sasvim prirodno i Kvadratura kruga, na kraju "tradicionalna, badnjovečerska repriza Zone Zamfirove.

Prva epizoda serije Pet emitovana 1.1. u 20 nije se plasirala u prvih 10, a to je "tradicionalno" jak RTSov termin. Utisak je da je RTS 1 dobro prošao sa gledanošću prve sedmice u godini iako se nije potrudio mnogo oko inoviranja sadržaja programa.

Komercijalni emiteri sa nacionalnom frekvencijom beleže ukupni pad - 36,7% ukupnog šera Pinka, Hepija, Prve i O2, na račun rasta gledanosti kablovskih kanala. Kakav je raspored između samih komercijalnih emitera u ovoj sedmici nije moguće utvrditi, jer nije objavljena ni grafika. To je objavljivao Pink (on se kreće na 14% šera), Hepi je i dalje izgleda ispred Prve, koja ga tuče samo vikendom. 

Izvor sa RTS-a: http://www.rts.rs/page/rts/ci/CIPA/story...izije.html
Reply
#2
(Pink)NEVEROVANTI REZULTATI! TV PINK I ZA VIKEND NAJGLEDANIJA: Prenos posete predsednika Vučića KiM pratilo više od dva miliona gledalaca (VIDEO)
Code:
http://pink.rs/tv/55196/neverovanti-rezultati-tv-pink-i-za-vikend-najgledanija-prenos-posete-predsednika-vucica-kim-pratilo-vise-od-dva-miliona-gledalaca-video
Quote:[Image: 79Uzy6t.jpg]Trebali neka detaljnija analiza ovoga? Glare

Uzgred: "javna televizija"? :| [Image: 6PX3jDf.gif]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
Mogu samo da se slikaju sa gledanošću koju su ostvarili tokom prenosa Vučića.
Reply
#4
kod njih svaka emisija ima milionsku gledanost :D
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)