Novogodišnji program 2017/18
#1
Dan mrmota i ove godine:

(V. Novosti/Pink) CECA STIGLA KOD PALME: Gala slavlje u Jagodini, a ovako izgleda gozba (FOTO)
[Image: N2btJ65.jpg]

Zašto neko drugi ne uzme da prvi snimi program, nego je to uvek Palma? :|
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#2
Ko ce prvi ako nece Palma  Confused
Mozemo slobodno reci tradicionalno prvi po snimanju Novogodisnjih veselja Kolutam očima
Reply
#3
(RTS) - Šta RTS sprema za Novu Godinu
Reply
#4
(RTS) Шта РТС спрема за прославу Нове године
[Image: gZj2lLs.jpg]

Video iz teksta:


(Mondo) Šta za Novu godinu: Pink, Prva ili RTS? (VIDEO)
Quote:[Image: 7BLgvib.jpg]
[Image: CG4TGD5.jpg]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#5
RTS-ova najava za doček Nove
Reply
#6
Bas me zanima kakva je raspodela kolaca oko domacih komedija. Da li ce nas konacno ove godine zaobici Zikina Dinastija, Lepa Brena (Hajde da se volimo) i Tesna koza?
Reply
#7
Zašto bi ? Kada je do sad služila, što ne bi i ove ? Glare
Reply
#8
Quote:Филмска празнична чаролија на РТС-у

Предстојећи празници на програме РТС-а доносе веома богат и узбудљив програм који ће обрадовати све истинске филмске љубитеље и задовољити најразличитије укусе. Очекујте ексклузивне премијере, омиљене класике, вестерне, невероватне акције, а за нежнији део публике посебно смо припремили маратон најновијих романтичних остварења и комедија…

Новогодишња празнична атмосфера започеће маратоном од чак 11 комедија и вестерна са Бадом Спенсером и Теренсом Хилом у главним улогама. Први на програму биће дечији филмови Шериф и клинац из свемира и наставак Супер шериф, а затим следе филмови Човек звани булдожер, Бомбардер, Бог прашта, ја не, Зову ме Тринити...

[Image: Serif%20i%20klinac%20iz%20svemira%201.jpg]

Након најлуђе ноћи, 01. јануара гледаоци ће моћи да се опусте уз маратон романтичних драма и комедија на Другом програму, који ће започети филмом Као луди из 2011. Посебна посластица биће руски кандидат за Оскара - Без љубави (2017), који је на овогодишњем фестивалу у Кану освојио Велику награду жирија. Женски део публике обрадоваће симпатична француска комедија - Откачене труднице, која је недавно напустила биоскопске сале, али и шпанска романтична остварења попут Сад или Никад и Палме под снегом.

[Image: Bez%20ljubavi.jpg]

Исте вечери, на Првом програму очекује нас најновији филм из Бондовог серијала - Спектра, који је на програму у 21 час, док за њим следи француски акциони трилер Конвој из 2016. године.

[Image: Spektra.jpg]

У уторак, 02. јануара, Први програм је резервисан за узбудљиве акције попут популарног филма - Отета 3, са Лијамом Нисоном у главној улози и С.М.А.Р.Т. потера (2017) са Орландом Блумом, док на Другом програму почиње Бонд маратон, који ће трајати све до петка, 05. јануара. Током та четири дана приказаћемо чак 14 филмова из серијала о најпопуларнијем тајном агенту на свету - од Доктор Но (1962) до Поглед на убиство (1985).

[Image: Oteta%203%20-%201.jpg]

Чудесни Спајдермен (2012) резервисао је свој термин на Првом програму, у среду 03. јануара у 21 час, док за њим следи сјајна шпанска акција са Мариом Касасом у главној улози - Торо (2016).

[Image: Cudesni%20%20Spajdermen.jpg]

Током празничних дана гледаоци ће имати прилику да погледају и Труманов шоу, Ђангова освета, Превозник: Наслеђе, И даље Алис... Али и нека од омиљених домаћих остварења као што су Тесна кожа (сви делови), Рањени орао, Паја и Јаре, Зона Замфирова, а за Бадње и Божићно вече - Монтевидео, Бог те видео и Монтевидео, видимо се.

[Image: Djangova%20osveta.jpg]

Желимо вам срећне новогодишње и божићне празнике!

РТС
Reply
#9
Znaci Tesna koza ide, a sto se tice Bond - Spectre trebali su da ga emituju u septembru ove godine.
Bilo bi lepo da umesto Zone Zamfirove iz 2002. puste 2. deo iz 2017.
Reply
#10
Значи ниједан премијерни домаћи филм на РТС-у.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)