GO4TV by Telekom Srbija
#1
Naiđoh na aplikaciju mts-a za inostranstvo. Tvrde da posluju legalno a koliko vidim spisak kanala je isti kao na Antena plus servisu + BN.
Daju 15 dana na probu ali meni na Gugl prodavnici piše da je onemogućeno preuzimanje za Srbiju.
Kanali imaju epg i 72h unazad, uzima se bez UO.

Zvaničan sajt: GO4YU
LG 40LF631v
SBB D3i
Reply
#2
Sajt im je dosta siromašan informacijama, piše da je dostupno čak 100 kanala, ne i koji su, (osim ovih zemlajskih antena plus nacrtanih u reklami). Navodno bez ugovorne obaveze. Verovatno neka "ćerka" firma lokalnog gastarbajtera u Austriji, budući da im je tamo telefonski broj za kontakt. Deluje kao neka mutljavina.
Reply
#3
Ima dosta kanala, uglavnom svi su iz IPTV telekoma Srbija

Skinite aplikaciju i imate test probu i sve ok.

Lici na Orion aplikaciju, samo ima Sve pinkove kanale + Arena sport sve kanale + skoro sve bosanske + RTS paket
Reply
#4
(13. Nov 2017, 15:45)laki2008 Wrote: Verovatno neka "ćerka" firma lokalnog gastarbajtera u Austriji, budući da im je tamo telefonski broj za kontakt. Deluje kao neka mutljavina.

APR registar kaže da Telekom ima 83,6% udela u srpskoj firmi Go4Yu. Drugi akcionar je Dimedia Group LTD iz Hongkonga.

Quote:GO4YU
Da se predstavim. Ja sam kompanija GO4YU, delom u vlasništvu vodećeg telekomunikacionog operatora na Balkanu Telekom Srbija.
https://www.go4yu.com/o-nama

Firma se spominje i u Telekomovom konsolidovanom godišnjem izveštaju o poslovanju za 2016.
Quote:Aktivnosti GO4YU usmerene su na pružanje telekomunikacionih usluga korisnicima iz dijaspore širom sveta, izuzev zemalja bivše Jugoslavije, a prevashodno na prostoru Severne Amerike.
http://static.mts.rs/pdf/poslovanje/KI-m...1-86-1.pdf
Reply
#5
Probao sam da instaliram preko Google play nije dostupna aplikacija pa sam morao da instaliram apk ali na žalost nije dostupno registracija za Makedonija isto vidim nije dostapno ni za Hrvatska.
Reply
#6
Ja sam instalirao apk jer takođe nije moguće preko Google play. Samo sam upisao broj telefona, stigao kod i radi normalno. Samo što meni pokazuje sasvim mali broj kanala, među njima i neki Arena web bez logotipa ali koristeći VPN za npr. Veliku Britaniju pokazuje sve kanale.

Kvalitet slike nije posebno dobar, a neki kanali imaju opciju gledanja unazad.
Reply
#7
Jesu li ovo već ugasili platformu ili je neki "pad sistema"? Vidim da se već nekoliko dana ne može registrovati (ne učitava spisak država) a isto toliko dana mi i ne rade streamovi koje sam još davno izvukao.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)