Net radio Veljka Pajovica (ex Beogradska razglednica na Studiju B)
#1


Vise o Veljku Pajovicu:

Quote:U Studiju B su oduvek radili misleći ljudi, oni koji imaju stav. Oduvek sam govorio da novinar mora imati obraz i reći istinu
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dru...mati-obraz

Quote:Nakon 23 godine plodne karijere u Studiju B, nedavno je dobio prvu nagradu u životu – nagradu grada Beograda za novinarstvo za emisiju koju uređuje već 18 godina.

– To je moja prva i jedina nagrada, s jedne strane, to je priznanje od grada u kojem sam rođen, a s druge strane, tu su sumnja i strah s obzirom na vrednosti koje nas okružuju. Međutim, kolege kažu da mogu da budem spokojan jer smatraju da sam je zaslužio. Nadam se da je tako. Nisam radio za nagradu, moje najveće zadovoljstvo je u publici koja me, pre svega sluša, a onda i gleda.
http://pricesadusom.com/covek-sa-merom-v...-beograda/

Quote:Trebalo je otići, da, trebalo je otići i na Dan Studija B 1. aprila 2012. godine kada je svečano otvaran plato ispred Beograđanke nazvan po Ðoki Vještici, tamo gde je on, osamdesetih godina prošlog veka, učinio sve da se izgradi fontana „Vrelo života“. Umesto biste ili bareljefa, sklepali su obeležje od plastike. Ej, bre, plastika za čoveka koji je pokretao Beograd? Da, trebalo je otići.
http://www.newsweek.rs/srbija/68957-kada...ofona.html
----------------------------
[Image: REpR0bK.jpg]
http://veljkopajovic.com/
Reply
#2
http://195.252.113.118:8002/listen.pls
Reply
#3
[Image: Zv8QB4d.png]
Reply
#4
Nije loše za prvo emitovanje. Garantujem da je imao veću slušanost od rahmetli STB-a.
Reply
#5
Perfektan izbor muzike, koji nedostaje na fm-u!!! Samo napred!
Reply
#6
(11. Apr 2017, 10:24)cicoje Wrote: Nije loše za prvo emitovanje. Garantujem da je imao veću slušanost od rahmetli STB-a.

Treba Pajovic dosta da poradi na radiju da bi privukao slusaoce. Treba kad ima bar 50 slusalaca da ih zadrzi bar svakodnevno, da ne bude razlika ogromna, danas npr. bude 70 slusalaca, a sutra 5.

http://195.252.113.118:8002/
[Image: pajovic.png]

Danas ako se ne boris za svoj sopstveni radio ni jedna jaca kuca nece ponuditi neku saradnju.
Reply
#7
Emisija ide od 8 do 10.

Poredjenje slusanosti muzicke plejliste koja ide u ostalo vreme i emisije nema bas mnogo smisla.
Reply
#8
Velika prednost net radija je što u svakom trenutku znaš tačno koliko slušalaca imaš dok klasični radio može samo da radi ankete i da tako laže potencijalne sponzore. Ovaj radio, čini mi se, cilja publiku koja je više navikla na klasični radio. Ovo je još početak, videćemo šta im je cilj. Ako je to samo emisija od dva sata dnevno onda ne znam kako će zadržati publiku.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)