Prva (samo osnovni kanal)
#1
Upravo na Prvoj ide Disneyjev animirani klasik Herkul, titlan.

Dakle, nakon RTS-a, kratke epizode na Happyju, Disney u Srbiji ima novi dom, u malom drukčijem izdanju jer je RTS radio svoju nasinhronizaciju za animirane sadržaje (npr kad su oni prikazivali Herkula bio je sinkroniziran, doduše pjesme su bile s titlovima)
Reply
#2
Ma Prva je oduvek preko b92 imala ugovor sa Diznijem, nego nisu uspeli pametno da ga iskoriste. Mogu takve serje i filmove da pustaju, ali njima je nesto drugo sto je nazalost gledanije prioritet. Ni sada ne umeju da ga iskoriste do kraja. Dizni ima dobre i serije (Daredevil, Jessica Jones, Scandal, Criminal Minds, Code Black, Designated Survivor, American Crime, Secrets and Lies,...) i filmove.

Reply
#3
(02. Jan 2017, 00:48)DrIlic Wrote: Ma Prva je oduvek preko b92 imala ugovor sa Diznijem, nego nisu uspeli pametno da ga iskoriste. Mogu takve serje i filmove da pustaju, ali njima je nesto drugo sto je nazalost gledanije prioritet. Ni sada ne umeju da ga iskoriste do kraja. Dizni ima dobre i serije (Daredevil, Jessica Jones, Scandal, Criminal Minds, Code Black, Designated Survivor, American Crime, Secrets and Lies,...) i filmove.

Pa nisu ni mogli ni iskoristiti jer se to nije odnosilo na sve. Vec na tocno odredjene serije. Poput According to Jim i sl.

Paket s filmovima, osobito animiranim, je najskuplji.
Reply
#4
(01. Jan 2017, 20:13)ivan Wrote: Upravo na Prvoj ide Disneyjev animirani klasik Herkul, titlan.

Dakle, nakon RTS-a, kratke epizode na Happyju, Disney u Srbiji ima novi dom, u malom drukčijem izdanju jer je RTS radio svoju nasinhronizaciju za animirane sadržaje (npr kad su oni prikazivali Herkula bio je sinkroniziran, doduše pjesme su bile s titlovima)

Kratke epizode na Happyju,kada je to emitovano?
Reply
#5
(02. Jan 2017, 21:41)~aleksandar Wrote: Kratke epizode na Happyju,kada je to emitovano?

Puštali su Mikijev ClubHouse ranije uoči jutarnjeg programa. Bilo je sinhronizovano, mislim od RTS-a, odnosno studija Loudworks
Reply
#6
(03. Jan 2017, 04:27)pele777 Wrote: Puštali su Mikijev ClubHouse ranije uoči jutarnjeg programa. Bilo je sinhronizovano, mislim od RTS-a, odnosno studija Loudworks

"Kratka epizoda" mislio sam pod tim da je kratko trajalo, par mjeseci tek.
I da, bili su emitirali samo dvije serije i to manje od jedne sezone svaku - Mickey Mouse Clubhouse te Sofia the First.

Bile su nove sinkronizacije od Happyja, ne od RTS-a.

Inače, ako se nasinkronizacija uradi pod Disneyjevim monotoringom onda ona se može prikazivat na svim kanalima jer je službena, a čini se da obje televizije su to radile u svom vlastitom aranžmanu, jer je svaka imala svoju verziju. Slično kao i za Herkula jer inače bi Prva prikazala RTS-ovu sinkronizaciju, ne titlove.
Reply
#7
Reply
#8
Information 
- The Voice => ovamo
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#9
Prva televizija uskoro počinje s emitovanjem šou programa pod nazivom "Super ljudi", a voditelj je glumac Momčilo Otašević.
Za razliku od većine programa takmičarskog karaktera, u ovom TV formatu nadmetaće se ljudi posebnih intelektualnih veština.

(MONDO) - "Super ljudi" na Prvoj
Reply
#10
Ovo je kineski format. Postoji nemačka i američka verzija. Evo premijerne epizode američke verzije.      

 

Ne znam gde su pronašli takmičare za emisiju, a  emisija se prema tvrdnjama ne radi po scenariju.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)