Hit FM
(Poreska uprava) Спискови највећих дужника на дан 31.03.2015. године
- pdf fajl
- redni broj, dužnik, dugovanje:
Quote:398 PD HIT MUSIC FM DOO Beograd (Savski Venac) 21.648.455
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
To duguje firma koja je bila vlasnik radija pre prodaje sadasnjem vlasniku...sada nema dugovanja i poslovanje im je solidno,proverite na sajtu REM-a koja firma je vlasnik.
Reply
Hit fm na frekvenciji 105,0 MHz sa lokacije Raska/Gradac, emituje tisinu. Izgleda da im je crko stereo koder, posto prosli put im je i rds otisao.
Reply
Jutros sam imao tu nesreću da slušam jutranji na Hitu. 4 voditelja, pričaju kao u kokošinjcu, naravano teme debilne do zla boga, moralisanja na kilo, tupave nagradne igre... Mogu da se kladim da je slušanost više nego dobra -.-

BTW Zna li neko kako se zove voditelj koji radi program popodne? Retko iritantan lik i glas, slušao sam ga par puta i svaki put vrti istu spiku. Najveći mu je uspeh ako nekada uspe da završi rečenicu. Imaju li oni ikakve provere pre nego što nekoga puste pred mikrofon, ili ga samo pokupe sa ulice?
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply
Hit FM aplikacija, obećano za avgust, al je sad u funkciji....Obećano za Jat i Karolinu u isto vreme , ali za njih još ništa od starta za sada ....
Reply
Kad pogledamo S koji još uvek nudi aplikacije za nepostojeće stanice Pingvin i 102,2 onda ono što nudi MaximMedia i nije tako loše.
Reply
Dosta se ovde špekulisalo ranije oko emisione lokacije za 97.2 MHz.
Danas je potvrđeno iz tehničke službe Maxim Medije da je emisiona lokacija ipak Iriški Venac, a ne Brankovac.
Predajnik je ERP 10kW.
Reply
Zaista bi me cudilo da je signal svih tih godina emitovan sa Brankovca, ipak je to nekada bila frekvencija Radio Novog Sada (mislim da je 1980-ih i mozda jos 1990-ih godina bilo tako), tako da Brankovac ne bi imao neki logicni razlog. Mislim da i 92,9 MHz ide sa tornja na Iriskom Vencu (i to je nekada bila jedna od frekvencija Radio Novog Sada, ako me secanje ne vara i ovde).
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)