Predlozi
#1
Predlazim da imamo DX pod-forum
Reply
#2
Za sada imamo teme za DX prijem (i radio i TV)
Reply
#3
Predlazem da otvorimo temu ili podforum radio-amateri, samo ne znam u kom delu foruma da je otvorimo i da li se slazete sa time?
Reply
#4
@AcaRadio: Da li postoji resenje da se obrise sa teme Radio 106 Kosjeric (jer su sredstva za pomoc pronadjena) recenica sto je u spoileru!
Ovu temu sam otvorio pošto se ova stanica našla u teškim finansijksim troškovima. "Cilj donacije je prikupljanje sredstava za opstanak Radija 106".
Reply
#5
Postovani Administratori i Moderatori ovog foruma, da li postoji mogucnost da se obrisu postovi u temi: "Amaterske Net radio stanice" sa raspravom mene i korisnika koji je dobrnamerno postupio misleci da je nesto pravo ali je posle uvideo da mi je to samo hobi!
Reply
#6
OK, a ti gledaj da ne gomilaš uzastopne poruke na toj temi o amaterskom Net radiju.
Reply
#7
Imas moju casnu rec !
Reply
#8
zasto ne uvedete sistem reputacija na forumu?
ili zahvalnosti na poruke ili nesto slicno.
nekoliko puta mi je bas nedostajala ta opcija Smile
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#9
Imam jedan predlog. Ne znam da li postoji takav mod za ovu vrstu foruma (isti radi na IPB-u). To je da ubacite mod koji automatski ažurira svaki novi post, a u predviđenom delu za to (pri vrhu index stranice) se vidi poslednjih 10 ili poslednjih 5 postova (može da se namesti ili jedno ili drugo). Znači, kad se ostane na index stranici, kako koji novi post osvane, vi možete da ga vidite, bez da se bezbroj puta ulazi u View New Posts ili View Today's Posts. Ovaj forum je vrlo dinamičan. Jeste da trenutno nema baš toliko mnogo članova, ali ima "kritičnu masu" koja je manje-više redovna sa postovima na dnevnoj bazi. Oni koji su bili na crtaci.info forumu pre oko 4 godine, znaju o čemu pričam. Koliko bi to samo olakšalo neke stvari.
Reply
#10
Big Grin 
Jedan predlog za admine. Već duže vreme mi je na pameti dole navedeni predlog, ali nikako da napišem ovde. :D
Mogli biste iz podforuma "Emisije i sport" izdvojiti teme o serijama i otvoriti novi podforum u okviru "Televizije". Po slobodnoj proceni sigurno oko 40 tema postoji o (uglavnom) domaćim serijama. Mislim da bi bilo lepše, ali i logičnije da postoji podforum samo za njih.
Samo predlažem. Novine
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)