TotalTV Hrvatska
#21
Pitam se da li se negde RTS ogalsio povodom ovoga. Ako RTS ćuti znači da je tražio pare. Ako ne, onda je na sceni nekakva "politika" novog gazde "Totala" u Hrvatskoj iz ko zna kojih razloga. U svakom slučaju, postoji "RTS Svet" kao alternativno rešenje budući da taj kanal nema komercijalnih sadržaja kao "RTS 1 i 2". Verovatno to ne bi bio problem pustiti u ponudu. Ako postoji dobra volja sa obe strane ovo je lako rešiti. Mada, možda baš briga RTS-a. On je šibnuo svoje kanale na Astru na 4,8E pa ti dijasporo gledaj šta ćeš. Glare
Reply
#22
Tako je, da nije bilo mog upornog pisanja u nezvanicnom kablovskom forumu Vodafone-a u Nemackoj sadasnji RTS Svet se ne bi vise ni video, pa bi svi blejali u vecinskom "mracnom" programu HRT 1, koji ovde ne emituje npr. nijednu stranu seriju ili filma.

Kako je to kod nasih kablovskih operatera, da li se vide strani filmovi i serije? Ja znam da Radijus Vektor u Indjiji i SBB u Beogradu nisu kriptovali u analogiji HRT 1 i HRT 2 sem kada je isla "Potera" (barem je tako bilo u Oktobru 2015-e godine), da li se nesto u medjuvremenu promenilo?
Reply
#23
Vide se serije i filmovi, sem ako to nekome ne zasmeta. Grci traže da se skrembluju sapunice koje oni emituju, a nekada davno je Tijanić tražio skremblovanje nekog filma pred neku novu godinu. Uglavnom, evo ti cela tema za čitanje Smile
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#24
Apropo plaćanja SBB-a HRT-u, zar nije oko Nove godine objavljen onaj mail sa HRT-a gdje sa HRT-a govore kako su nelegalno prisutni na NetTVPlus i zahvaljuju višim silama što su ih napokon zakonski natjerali da ih isključe. To je SBB-ov servis, ako nelegalno ubacuju kanale na NetTVPlus zašto to ne bi napravili i u kablu?

Inače ova priča o poskupljenju mi je malo nategnuta, od 18.09.2017 - RTS1, RTS2, RTV1 i RTV2 se po prvi put nalaze i u ponudi VIP TV-a u Hrvatskoj, malo je čudno da jedni idu na ubacivanje njih kao novih kanala a drugi ih izbacuju jer su preskupi. Ili ih je TTV prije zaista imao u ponudi "za džabe" pa sad kad su ovi zatražili iznos koji traže i druge - ovima to više ne odgovara.
Reply
#25
RTS Svet, RTS 1, RTS 2 nalaze se i u ponudi hrvatskog "Max TV" operatera u posebnom regionalnom pay paketu. Pored ovih kanala tu je i Happy tv. Ostatak tog paketa čine kanali iz ostalih država regiona. Dakle rešenje za gledaoce u Hrvatskoj, koji žele da prate RTS kanale, ipak postoji.
Reply
#26
NetTVPlus je ilegalan u svakom slučaju :D Pa nemaju ni listu kanala na svom web sajtu, zar to ne govori dovoljno!
[Image: 5urbzc.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)