TotalTV Hrvatska
#1
[Image: gIhsDJx.png]

Quote:Satelitska platforma B.net Total TV ima 9.780 korisnika

Satelitska plaćena tv platforma B.net Total TV prema najnovijim informacijama ima gotovo 10.000 korisnika – točnije radi se o brojci od 9.780 korisnika što predstavlja povećanje za otprilike 3.000 pretplatnika u odnosu na stanje od 1. prosinca 2010. kad je Total TV brojao oko 6.500 korisnika u Hrvatskoj. B.netova kampanja “Moja satelitska” urodila je plodom pa je broj korisnika Total TV-a u samo dva mjeseca povećan za gotovo 50%.
Trenutno platforma dobiva između 1.500 i 1.750 novih korisnika mjesečno, a nastave li ovim tempom do kraja ove godine imat će između 25 i 30 tisuća korisnika.

Informacije su to iznijete na jučerašnjoj konferenciji koju je B.net organizirao za instalatere.

Platforma B.net Total TV emitira posredstvom Eutelsatovih satelita na 16° istočno, kodirano u sistemu NDS Videoguard. U ponudi osnovnog paketa su neki od najatraktivnijih kabelskih kanala na hrvatskom jeziku: Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, FOX Life, FOX Crime, AXN, Universal Channel, Sci-Fi, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, History Channel, SportKlub, SportKlub+, MTV Adria i drugi. Dostupni su i dodatni premium filmski kanali kao HBO, HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2.

U ponudi platforme su i nacionalni kanali HRT 1, HRT 2, RTL Televizija, Nova TV i dječji kanal Nove TV Mini TV. To je ujedno i jedina satelitska platforma na tržištu (uz Digi TV i MAXtv Sat) koja nudi sva četiri “glavna” nacionalna kanala.

Prema neslužbenim informacijama, platforma će krajem drugog ili početkom trećeg kvartala ove godine proširiti ponudu s još nekoliko novih kanala iz Hrvatske poput filmskog Cinestar TV-a i glazbenog CMC-a.

(mPortal.com.hr)
[Image: 9965.jpg]
http://msat.comze.com/?p=550


edit E. Maiden: ubacio KFA logo i promenio ime teme Smile .
Reply
#2
Quote:Uskoro RTL2 i Doma TV u B.net – Total TV
Prema neslužbenim informacijama iz Beograda, od ožujka bi gledatelji hrvatskog satelitskog paketa B.net Total TV mogli dobiti još dva nova hrvatska tv kanala. Riječ je o Doma TV i RTL 2 Hrvatska.

Nakon što je tvrtka SBB skupa sa tvrtkom B.net Hrvatska uspjela dobiti na satelitu najgledanije hrvatske kanale, HRT1, HRT2, RTL i Nova TV, za očekivati je još novosti u mjesecu ožujku(vjerovatno već od 01.03.11.). To će biti kanali koji već emitiraju u zemaljskoj DVB-T mreži, RTL 2 i Doma TV.

To će omogućiti gledateljima B.net Total TV-a da putem satelita na poziciji 16°E mogu pratiti sve glavne tv kanale u Hrvatskoj za istu cijenu.

Izvor: satelitv.net
http://msat.comze.com/?p=848
Reply
#3
Quote:RTL 2 i Doma TV od Danas u ponudi platforme B.net Total TV?
Danas bi u ponudu digitalne satelitske pay tv platforme B.net Total TV trebala stići još dva nova hrvatska kanala. Riječ je o novim nacionalnim tv kanalima RTL 2 i Doma TV koji su prošle godine od Vijeća za elektroničke medije (VEM) dobili koncesiju za emitiranje u okviru nacionalnog DVB-T multipleksa B (MUX B).
[Image: od-sada-nacionalna-pokrivenost-za-bnet-t...ae5c89.jpg]
RTL 2 i Doma TV sa emitiranjem su krenuli 2.1.2011., a prikazuju uglavnom zabavni program sastavljen od serija, filmova i lifestyle emisija. Iako je dobar dio programskih sadržaja na tim kanalima reprizni, oni su poprilično traženi među gledateljima. Oba kanala emitiraju u formatu 16:9 (Doma TV dio sadržaja emitira u formatu 4:3).

Frekvencija i ostali parametri na kojima bi se ovi kanali trebali pojaviti zasad još uvijek nisu poznati, no prostora za nove programe ima na frekvenciji 10.972 GHz V, Symbol Rate 27500, FEC 3/4, a mnogi se nadaju da će od 1.3.2011. barem dio ponude bugarske platforme Satellite.BG preseliti sa 16° istočno na 23.5° istočno i tako otvoriti prostor za nove kanale u Total TV-u, tako i RTL 2 i Doma TV.

U prilog toj činjenici ide i informacija da su na frekvencijama Total TV-a prije nekoliko dana startale regionalne inačice kanala FOX Life, FOX Crime i National Geographic Channel, a koje su dosad preuzimane sa transpondera bugarske platforme.

Dolazak kanala RTL 2 i Doma TV dodatno će pojačati ponudu hrvatskih kanala u toj u kojoj od 12 mjeseca 2010. možemo pratiti ukupno 6 hrvatskih kanala: HRT 1, HRT 2, RTL Televizija, Nova TV, Mini TV, SportKlub. U ponudi su dakako i brojni međunarodni kanali lokalizirani na hrvatski jezik poput National Geographic Channel, FOX Life, FOX Crime, Discovery Channel, History Channel, TV 1000 i drugi.

Pokazalo se da je zajedničko partnerstvo B.neta i Total TV-a pun pogodak jer je i broj korisnika te platforme u samo 2 mjeseca porastao za gotovo 50%. Naime, B.net je na konferenciji za instalatere objavio informaciju da je broj pretplatnika u 2 mjeseca partnerstva porastao sa oko 6.500 na gotovo 10.000, te da platforma trenutno raste za oko 1.750 novih pretplatnika mjesečno.

Nesumnjivo je da je za porast broja pretplatnika te platforme itekako djelomice zaslužno i to što su u ponudi nacionalni kanali.

No, pričekajmo na rasplet situacije koji bi trebao biti već sutra.

(Satelitv.net)
http://msat.comze.com/?p=945
Quote:Krenuli RTL2 i DOMA TV u sklopu B-Net Total TV-a
Noćas oko 00:30 počelo je testiranje na frekvenciji 10796 V 30000 3/4 na poziciji 16E.
[Image: rnbnet.png]
U Paketu B-Net Total Tv pojavio se kanal RTL2 koji je najavljen nedavno od strane te platforme.

Točno u 01:00 je krenuo i drugi najavljeni kanal, DOMA TV na istoj frekvenciji čime su ispunjena očekivanja korisnika B-Net Total TV ponude

B-Net je za Resiveri Net Portal izjavio da će nakon uvrštavanja ova dva kanala, inače odavno dostupna IPTV korisnicima, krenuti sa dodavanjem lokalnih hrvatskih TV kuća, koje su od početka u ponudi IPTV korisnicima.

Mišljenja smo da hrvatska napokon dobija kvalitetnu i konkurentnu platformu, koja je do sada ispunila sve obećano prema svojim korisnicima.

Tehnički parametri za prijem:

Eutelsat W2 (16E)
ID: RTL2,DOMA TV
frekvencija: 10796
polaritet: V
SR: 30000

FEC:3/4
kodiranje: Videoguard

TESTIRANJE JOŠ U TIJEKU PA DOLAZI DO NESTANKA PROGRAMA

Autor: Resiveri Net Portal u suradnji sa Dreambox-Zone.Info
http://msat.comze.com/?p=954
Reply
#4
BnetTotaltv se vraca pod imenom Totaltv, verovatno jer je VIP (vlasnik Bnet kablovske) kupio Digi i malo je glupo da oni iako prividno upravljaju sa dve DTH platforme, mada je javna tajna da je Totaltv HR uvek bio u Srpskom vlasništvu, ovim su samo hteli da povećaju broj korisnika u HR.

http://www.totaltv.tv/Vijesti/2722/Total...oj+1.shtml
Reply
#5
Kako misliš javna tajna da je Totaltv HR u Srpskom vlasništvu pa zar nisu svi oni (od skoro United Grupa) u vlasništvu Mid europa partners investicioni fond iz GB? A u tom fondu koliko sam gledao sami stranci i nema srbina već ima hrvata.
I ne znam što je bitno čiji je već šta nude i da li je dobra usluga. Jako je bitno dali je korisnik zadovoljan i da li plaćaju dažbine, porez i plate radnicima u HR.
Reply
#6
Imam Bnet TTV u Hrvatskoj.Dosta je glupo sto se paketi ne mogu tek tako menjati, vec se mora poslati pismeni zahtev i uz njega kopija licne karte.Zahtevom se automatski obavezujes na taj paket, i to 24 meseca.Šta reče?
Inace, usluga je odlicna.Osnovni paket je "jak", a srpski paket kosta 10kn~150 din. mesecno.
Naoružajmo se i bež’mo.
Reply
#7
Znači vi u Hrvatskoj možete da gledate srpske kanale a mi u Srbiji ne možemo hrvatske?
Reply
#8
Evo sta sve nudi TTV u Hrvatskoj... : http://www.totaltv.tv/TV/1611/Raspored+programa.shtml
http://raspored.bnet.hr/
Reply
#9
@pro7
Da, TTV u Hrvatskoj ima najbolju ponudu kanala(u odnosu na TTV u ostalim zemljama).No, u pocetku je ponuda bila katastrofalna, bez hrvatskih kanala.Da nema ove gluposti sa promenom paketa, bili bi ubedljivo najbolji Total.
Naoružajmo se i bež’mo.
Reply
#10
Bnet nije više Total tv. Total sada posluje samostalno a Bnet ima Vipnet sat ponudu(bivši Digi tv).

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)