Beograd 202
#1
Zvanični sajtovi:
rts.rs/radio
radiobeograd.rs


Tema na starom forumu:
Beograd 202 (KF arhiva)
Reply
#2
Trebao si direktan link do 202-ke da staviš Smile

http://www.rts.rs/page/radio/ci/news/29/...д+202.html

202-ka od sledećeg ponedeljka (valjda sam dobro čuo Češ češ ) kreće sa novom programskom šemom, a za 21. mart su najavili prolećnu šemu.

Nova programska šema

Koliko vidim, manje-više sve je promenjeno. Hit 202 sad ide u 2 termina, a subotom su ga produžili do 1 ujutru. Uveli su neku top listu ujutru, a Vizija 202 bi trebalo da bude isti popodnevni kulturni program kao i do sada.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
"Hit 202" bi trebalo vratiti na ono sto je bio do pre 15-tak godina, a to je predstavljanje malo "sarenije" aktuelne muzike (u okviru onoga sto je muzicka matrica 202-ke) i glasanje za te predloge. Ovo iskljucivo oslanjanje na hard'n'heavy zvuk je potpuno besmisleno i neprimereno nazivu emisije.
Zasto se jednostavno ne napravi izdvojena emisija koja ce da prati desavanja na hard rock sceni. Pa neka cak ide i svaki dan, sto da ne (ionako se taj zvuk ne emituje ni na jednoj drugoj stanici), ali da se to ne zove "Hit 202".

Pretpostavljam da niko nema hrabrosti da Vladi Dzetu objasni neke stvari.
[Image: forum2.png]
Reply
#4
i dalje tvrdim da je Vlada jet upropastio onu staru 202ku.
Reply
#5
Počela je nova šema. Kao što sam i pretpostavio, popodnevni program je istog tipa, a za sad mi je najveća razlika u ovih ~sat vremena slušanja promenjena muzička playlista. Po prvi put čujem da puštaju B.B. Kinga tokom dana Thumb up . Obično ga je Džet puštao ponekad na početku Hita202 ili su ga puštali petkom uveče.
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#6
Vladi Jet-u sam licno pokusavao da predstavim neke nove i kvalitetne bendove koji nisu komercijalni ali vrlo popularni u svetu rock muzike, bilo je tu i novih bendova kao i relativno poznatih muzicara u nekim novim projektima, i shvatio sam da covek ne zna nista o muzici, kada bi Maiden, Metallica, WASP, Gunsi izdavali albume 1 godisnje Vlada bi bio prezadovoljan jer on samo to i zna, zasto bi covek zamarao ono malo mozga sto mu je ostalo, 202 je bio mnogo zanimljiviji za vreme 90-tih nego sada, jednom u tri meseca slusam preko dana i cujem iste pesme, njihove tastature nemaju delete dugme a winamp nema opciju remove
Reply
#7
Ko je bese dao glas za onaj cuveni dzingl 2 - 0 - 2 sto ide na 202ci?
"Kakvi mladi, takvi stari...Od ovog trenutka, trazimo nove...mlade. Alo, javite se!"

[Image: dsdsv_copy.png]
Reply
#8
Ja sam se nakon mesec dana slusanja u novembru,prebacio na Index,pa su i oni dosadili sa copy/paste listama,pa sad slusam Roadstar,evo vise od mesec dana. 202 sam pustio pre neki dan,i nakon pola sata,ponovo vratio na 98,5
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 
Reply
#9
Muzički maraton Beograda 202
Beograd 202
2002 najveća hita popularne muzike na radiju 202 u 202 sata.

Beograd 202

"2002 na 202 u 202" je skraćeni naziv specijalnog radijskog programa kojikrajem februara slušaoci mogu da prate na Beogradu 202. Pun naziv ovog projekta je "2002 najveća hitapopularne muzike na radiju 202 u 202 sata", a biće realizovan od 19. do 27.februara. U vreme ovog muzičkog maratona na programu neće biti emisija -voditelji 202-jke će u okviru svojih smena najavljivati hitove koje su izabralislušateljke i slušaoci ovog radija, kao i članovi muzičke redakcije. Poslednjegdana ove radijske muzičke revije biće emitovani dodatni hitovi koji zamalo nisuušli na ovu veliku listu, kao i izbor od 202 najveća hita po glasovimaslušalaca. Tokom maratona neće izostati ni kratke vesti za onaj deo publikekoji ne voli da dugo bude "odsečen od sveta".
Ovom programskom akcijom Beograd 202 će obeležiti dva jubileja - prvi je500 meseci Beograda 202 (27. februara), a "drugi ćemo smisliti naknadno ako seza to ukaže potreba", kažu 202-jkaši. . .


Beograd 202
Ako volite najbolje stvari okupljene na jednom mestu (dodele Oskara, Ol Starvikend, Olimpijske igre, svetska prvenstva, švedski sto) onda je, bar kad jereč o radiju, kraj februara rezervisan za 202-jku.
Izvor informacije: http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/25...ograda+202
9 GODINA SA VAMA JEDINSTVENI RADIO BLOG www.fmnebo.blogspot.com
Reply
#10
Upravo slušam "Oblak u bermudama" posle mnogo, mnogo godina.

Izgleda da je ovo prva emisija na 202-jci.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)