Elta Kabel d.o.o. Doboj
#1
Elta-Kabel je najveći kablovski operater koji nudi usluge kablovske televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije. Naše usluge pružamo na prostoru Republike Srpske, dok preko partnerskih firmi pokrivamo cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine. Elta-Kabel prati savremene tehnološke trendove i nove usluge prvi uvodi na domaće tržište. Našu ponudu stalno dopunjujemo u skladu sa zahtjevima korisnika.

Kablovska televizija
U ponudi kablovske televizije je preko 150 digitalnih kanala najpopularnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kuća. Među njima je veliki broj različitih sportskih, muzičkih, filmskih, serijskih i informativnih kanala sa Vašim omiljenim programima. Kako ne biste propustili niti jedan omiljeni sadržaj naša digitalna televizija Vam omogućuje zaustavljanje slike i snimanje sadržaja kako biste ga sačuvali za prilike kada budete imali više vremena.       
                                        
Internet
Najsavremeniji pristup internetu po najpovoljnijim uslovima na tržištu će odgovoriti potrebama i najzahtjevnijih privatnih i poslovnih korisnika. Uz najbrži internet pristup uživajte u svježim informacijama, povezivanju sa najbližim putem društvenih mreža, muzičkim i video sadržajima ili komunicirajte sa poslovnim partnerima i unaprijedite Vaš posao.
Fiksna telefonija
Uz fiksnu telefoniju Elta-Kabela uštedite na pretplati i telefonirajte uz najpovoljnije tarife na tržištu. Posebno se ističu i do 60% niže cijene poziva prema inostranstvu, 60% niža pretplata i besplatni razgovori u mreži Elta-Kabela.
Mobilna telefonija
Nova usluga u našoj ponudi!!! Paketi u skladu sa Vašim potrebama koji uz besplatne razgovore unutar mreže, besplatne minute razgovora ka drugim mrežama i SMS poruke uključuju i neograničen mobilni Internet.

Tema je osnovana sa ciljem da se javno podele iskustva sa ovim operaterom koji pokriva veliki deo teritorije Bosne i Hercegovine.Znam da dosta članova ovog foruma su korisnici ovog operatera i ovde možemo zajedno komentarisati,pohvaliti ili sugerisati neke poteze ili novine u ovoj firmi.

Zvanična prezentacija:

http://www.elta-kabel.com
Reply
#2
U digitalnoj šemi,zvuk i slika na kanalu BHT SD na frekvenciji 402 MHz su poboljšani,teletext na HRT2 i dalje ne radi!
Reply
#3
Uvrstili su sve kanale Prve TV (osim Prve Plus koja je suradnja sa UG)
Novi kanali su:
Prva TV
Prva Max
Prva World
O2.TV (ex b92)
Happy Reality 1
Happy Reality 2
TV Partizar
+ 10 erotskih

I uskoro novi kanali.
http://www.elta-kabel.com/vijesti/6981/e...ta-kabela/
Reply
#4
Nickelodeon, Nickelodeon junior i Klasik TV na Elti od sledece sedmice.

https://www.elta-kabel.com/vijesti/7218/...ta-kabela/]

https://www.elta-kabel.com/vijesti/7228/...ta-kabela/
Reply
#5
I Nova TV HR u ponudi Elte.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)