Besplatna dvomesecna proba MTS TV, ko pristane ugovor na jos 10 meseci
#1
Quote: 26. oktobar 2015

mts TV na probu - uverite se u kvalitet naše televizije

Pratite sve TV pakete dva meseca besplatno!

Ukoliko se niste uverili u sve prednosti mts TV, sada imate sjajnu priliku da to uradite i to potpuno besplatno u probnom periodu od 60 dana.

U ovom periodu će vam biti na raspolaganju svi TV paketi i funkcionalnosti naše digitalne televizije. Možete da uživate u kanalima čak 11 TV paketa: Osnovni (uključuje i pet Arena Sport kanala), Porodični, Plus, HBO, HBO +, HBO + HD, Cinemax, HD, Sport HD, Muzički i Mađarski,  i dva kombinovana Super i Premium TV paketa, koji sadrže više TV paketa po znatno nižoj ceni u odnosu na njihovu pojedinačnu cenu. Besplatno možete da pratite skoro 200 TV kanala, od čega samo Osnovni paket trenutno sadrži preko 100 TV kanala. Izbor lokalnih TV kanala je prilagođen područjima u kojima živite.

Osim TV paketa, u probnom periodu možete besplatno da koristite i specijalne dodatne usluge -  snimanje sadržaja, 72h unazad, Gledaj unazad, roditeljska kontrola, vremenska prognoza i red letenja. Možete da iznajmljuje filmove iz našeg Video kluba, s tim što se iznajmljeni sadržaj naplaćuje i tokom probnog perioda.

Ova ponuda važi uz ugovor na 12 meseci za mts TV. Tokom probnog perioda od 60 dana besplatno možete da koristite Osnovni i sve dodatne TV pakete. Ukoliko želite da raskinete ugovor i vratite korisničku opremu, to možete da uradite pre isteka probnog perioda. Nakon isteka probnog perioda, plaćate mesečnu naknadu i na raspolaganju će vam biti Osnovni TV paket, dok dodatne TV pakete možete da aktivirate po svom izboru putem mts TV menija na vašem TV ekranu.

Prijavite se putem mts sajta, na 0800 100 100 ili dođite u najbližu poslovnicu.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ponude.
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privat...vesti/1259
Reply
#2
Da li je obavezan fiksni telefonski priključak za IPTV?
Reply
#3
Da, obavezan je telefonski priključak jer preko njega ide i signal za IPTV.
Reply
#4
Valjda ide preko interneta a ne preko fiksnog telefona? Onaj ko ima Beotel, Kopernikus, SBB net moze da uzme da proba i iptv. Valjda. Iptv usluga ostalih provajdera se realzuje na taj nacin.
Reply
#5
@haker

За Телекомов IPTV мораш да имаш фиксни телефон јер њихов сервис иде преко телефонске инфраструктуре.
Ово што нуде други је у ствари ''OTT''. То је нешто сасвим друго.

@bobster

Не мораш да имаш фиксни *уколико знаш неког из комшилука ко већ има фиксни телефон и плаћа га редовно.
Онда можеш на његовом прикључку да реализујеш IPTV / DSL и само пустиш кабал до себе.
Иначе, мораш да имаш фиксни телефон јер све иде кроз исти кабал као и фиксни.

(Теоретски, могло би и без активног фиксног прикључка, али Телеком уцењује људе као што ради и СББ
-ако хоћеш интернет, мораш да имаш кабловску)
Reply
#6
Quote:IPTV ili OTT

Šta je IPTV, a šta OTT i u kakvoj su oni vezi s multiscreen TV? Većini običnih korisnika nije jasna razlika između ovih pojmova, a dodatnu zabunu unosi činjenica da različiti provajderi reklamiraju svoje servise pod različitim nazivima, ne vodeći mnogo računa o preciznosti, pa se termini i pojmovi koje oni označavaju neretko preklapaju. Sve su ovo TV servisi koji do korisnika stižu po IP protokolu, preko broadband pristupa, i premda postoje izvesne terminološke nedoumice, obično se podrazumeva sledeće:

IPTV je prenos TV strima preko fiksnog broadband priključka (obično ADSL), ali po odvojenom logičkom kanalu, tako da nema mešanja multimedijalnog sadržaja IPTV servisa sa Internet saobraćajem. Video ima prioritet u odnosu na Internet saobraćaj, pa samim tim i garantovan kvalitet. Video se transportuje kao IP multicast što omogućuje beskrajno „grananje“ jednog jedinog strima, čime se štedi kapacitet mreže, ali je ovakav saobraćaj ograničen na provajderovu privatnu mrežu. Osim toga, zbog oslanjanja na televizijske broadcast protokole, IPTV po pravilu zahteva nešto veći protok strima.

OTT je termin koji se koristi za isporuku videa do korisnika posredstvom mreže na koju provajder nema nikakvog uticaja, već samo emituje sadržaj preko nje (Over‑The‑Top). Video se strimuje preko javnog Interneta, nema zagarantovanog kvaliteta, ali se koriste protokoli za adaptivni HTTP striming koji prilagođavaju brzinu strima uslovima na mreži. Saobraćaj je IP unicast, pa svaki korisnik mora da ima sopstveni strim, ali su protoci nešto manji nego kod IPTV, a video‑sadržaji su dostupni na svim uređajima sa fiksnim ili mobilnim broadband pristupom kao što su računari, tableti, mobilni telefoni itd.

Multiscreen predstavlja servis u kome se korisniku pruža mogućnost da sadržaje gleda na najrazličitijim uređajima i obično predstavlja kombinaciju IPTV i OTT servisa koji se nude u nekom paketu.

http://pcpress.rs/nova-era-televizije/
Reply
#7
Hvala na objašnjenju, mislio sam da Telekom isto realzije iptv preko interneta.
Reply
#8
Hvala svima na pojašnjenju. Imam fiksni kod IKOM-a. Poslao sam mail MTS-u sa istim pitanjem ali nikakvog odgovora već danima.
Reply
#9
Kako beše, mora lice na koje se vodi tel. priključak lično da ode do njih i potpiše ugovor za ovu probu ili može nekako drugačije? I nema neka kvaka? 59. dana se recimo vrati oprema i miran si? :D
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)