GSP: nove trase, farbanja i druge priče
cekaj. ta je meni prica skroz cudna.
vozaci imaju one crvene karte (sluzbene legitimacije) i njima ne treba bus plus. samo pokazu tu crveni kartu i kontrola prolazi.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
Piše da su im zabranili da koriste legitimacije i da će im kontrola oduzimati ako ih pokažu.

Još nešto odande uz ogradu da u tekstu koriste neimenovane izvore:

(Danas) Sve veći broj kvarova na vozilima GSP ugrožava bezbednost putnika
[Image: qnrVh6f.png]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
[Image: 0sL4FFN.jpg]

Samo slušam ovih dana kako trube da će da onemoguće registraciju svima koji imaju i najmanju rđu na kolima (da ne govorimo o nepropisnim izduvnim gasovima ili neispravnom sistemu za kočenje) pa se pitam koliko promila GSP-ovih autobusa i procenata (ajde oni su nešto bolji) vozila policije i hitne pomoći bi prošlo takav tehnički.

Dobar deo vozila GSP-a uopšte nema ni sva zadnja svetla ispravna, a kamoli nešto ozbiljnije.
----------------------------
E da, a i ovo je vrh - internet za WiFi u prevozu se nabavlja po nekoj mizernoj fiksnoj količini prenetih podataka pa se potroši za nekoliko dana, a onda Telekom zavrne slavinu. Bitno da na televiziji pričaju da ima.

Iz diskusije sa Bencha:

Quote:Већ дуже време покушавам да користим бесплатан WiFi у возилима ГСПа. Наиме, телефон успе да пронађе мрежу и да се повеже на њу али интернет не ради. Пише "Повезан, без интернета". У чему је фора, да ли уопште возила ГСПа имају интернет. Раније сам и успевао да користим интернет, али већ више од годину дана не. Покушавао сам и у празном аутобусу са пар путника, тако да није загушење.
https://forum.benchmark.rs/showthread.ph...ost5492926

Quote:Pitao je Đura sa Indeksa prošle godine.

Odgovor iz Direkcije za javni prevoz je da operater (u ovom slučaju MTS) sklapa ugovor sa GSP-om o zakupu određene kvote podataka na mesečnom nivou, koja je u principu mala. Dodajte na to probleme sa baznim stanicama i lošim kvalitetom modema u vozilima, i eto belaja...
https://forum.benchmark.rs/showthread.ph...ost5493113

Quote:I ja sam odustao, ne radi u 90% slučajeva, a i kada radi jedva vesti može da učita..
https://forum.benchmark.rs/showthread.ph...ost5493287
Reply
Ja bi na sve ovo dodao i da dobar deo vozača u GSP-u ne ume da vozi autobus, a naročito ne ume da voze autobuse sa automatskim menjačima. To sam pominjao i ranije u ovoj temi. Dakle jedno je znati tehnički upravljati komandama vozila, a druga stvar je znati voziti, u smislu kulture vožnje i ponašanja pred raskrsnicama i semaforima, kako bi vožnja bila sa što manje cimanja i trzanja uz pravilno doziran gas. Pojedini kao da su do juče vozili šleper sa cementom pa ne znaju da vožnja živih ljudi nije ista priča. Verujem da je dobar deo tih kvarova izazvan i nestručnim upravljanjem vozilom. Danas u GSP imamo vozače i one koji umeju da upravljaju ali daleko su od vozača, bolje rečeno loši vozači. Na žalost, ovih drugih je sve više.  Glare
Reply
(Danas) GSP plaća privatnu agenciju za unajmljivanje vozača
[Image: 76gq0c8.png]

(N1 Info) GSP Beograd raspisao tender za vozače D kategorije
[Image: c6rSgFy.png]

:|
[Image: mzAebF3.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)