MUX 3 - kraj test faze 4.12.2015.
#1
Neznam dali sam pogodio dobru rubriku, ali od juče popodne ETV testira treću mrežu, predviđenu za mux3, tako da trenutno u zoni C.Vrh-Rudnik na ch35 ide kopija muxa1, u zoni Ovčar-Tornik na ch39 ide mux1, a u zoni Jastrebac na ch42 ide mux1. Nemogu da potvrdim zato što nemogu da skeniram, ali mislim da sa Kopaonoka ide isto na ch34. Ako neko nešto zna o ovome neka potvrdi!
Reply
#2
Jeste i Kopaonik ch34 je ukljucen za testiranje.
Reply
#3
Ради и 45к са Авале.
Reply
#4
Znači, do sada je potvrđeno testiranje treće mreže u šest zona: Avala ch45, C.Vrh-Rudnik ch35, Ovčar-Tornik ch39, Jastrebac ch42, Kopaonik Gobelja ch34 i Vršački Breg ch37. Ako ima još negde neka neko javi!

Edit: Da nebude zabune, sa svakog od ovih predajnika iz treće mreže ide kopija muxa1!

Edit 2: Hvala svima za informacije!
Reply
#5
Potvrdjujem i za Ch 37 zona Vrsacki breg.Zanimljivo je da imam mux 1 i 2 sa Jastrebca a mux 3 ne pronalazi.Za sad od zona koje ja lovim jedino sa Deli Jovana ne ide mux3.Moje zapazanje je da je snaga prijema MUXA 3 nesto slabija za svaku zonu sa koje lovim prijem u odnosu na mux1 i 2.
Reply
#6
А 41. канал (Чот)?
Reply
#7
Na ch41 već mesecima ide kopija mux-a 1 sa ch24.
Reply
#8
Da dodam, ponekad je to jedini način gledati MUX 1. Naročito uveče.
Reply
#9
Tačno, ali je to tada obrazloženo da se sa Čota emituje i na ch41 zbog problema u prijemu signala na ch24, a ne kao testiranje, ali dobro, to je onda sedam zona, za sada!

Edit: u onih šest zona, koje sam naveo malopre, predajnici iz treće mreže do juče uopšte nisu bili uključivani, a onda juče svi istovremeno, na to sam mislio, da je u pitanju testiranje treće mreže, a ne problemi u prijemu muxa1, kao kod Čota!
Reply
#10
Mozda nam u mux-u 3 ukljuce eksperimentalno "RTS paket tematskih kanala"...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)