Top FM (106.8, Beograd)
#1
[Image: 8337e239.jpg]
sajt: www.topfm.rs

Izgleda da se Top FM konačno probudio dolaskom Kizamija! Odlična playlista, ima dosta i noviteta i onih starijih stvari, i ono što mi se najviše sviđa dosta dobrih remixa pop pesama, kao nekada na TDI-ju. Za sada baš po mojoj meri  Thumb up
DVB-T2 Pećina, Maljen, Rudnik, Avala, Crveni Čot
Sky Star 2 satelitska kartica


Reply
#2
Meni je TOP fm jedna od najboljih dance stanica u regionu.Mnogo dobrih stvari,ne mogu da se ni porede sa TDI shit.
Kablovski operater Gronet
Internet Telekom NET 50
Reply
#3
Krenuo novi sajt: http://www.topfm.rs/ a i novi koncept: "no boring DJ-s". Zapravo, moto je "Today's Top Hits" i generalno on air branding je na engleskom Šta reče? 

Ne moj izbor, ali ovako upakovano zvuči svetlosnim godinama ispred raznih TDi-jeva, Play-eva i sličnih igrački.
Reply
#4
Kada sam ih 1998-e godine prvi put slusao na njihovoj staroj frekvenciji zaista mi se svidjao njihov program i bio sam odusevljen da je frekvencija bila dosta cista da se vozeci iz pravca Indjije mogao slusati sve do vrha Iriskog Venca i to sa jakim signalom i dinamicnim RDS. Onda sam nastavio negde oko 2000-e godine da ih pratim preko real audio livestream i identifikacije su im bili odlicni (kada slusate ovdasnje ne bi bili uopste odusevljeni, nemacke radio stanice -cast malim izuzetcima- imaju najdosadnije identifikacije). Steta samo sto je prijem na Karaburmi od svih Beogradskih stanica pre dve godine kada sam ih slusao kod brata bio najslabiji, cak se i crkveni radio na 107,3 mnogo bolje cuo. Stars Shock
Reply
#5
Top FM je sada pod okriljem Naxi grupe?
Koncept i sajt pravo osveženje. Muzika daleko ispred ihlizane playliste Play radija.
LG 40LF631v
SBB D3i
Reply
#6
TOP FM je odavno u NAXI Media Mix-u
Reply
#7
I dalje su mi odlični,i pored pregršt stanica sa net-a,često ih slušam dok radim nešto za PC.Nažalost u mom kraju se čuju samo na mikro lokacijama,pa je jedina varijanta da se čuju putem strima.Žalosno je da ovi južni delovi opštine nisu pokriveni signalom osim radija 3 i Nostalgie.
Kablovski operater Gronet
Internet Telekom NET 50
Reply
#8
Aplikacija van funkcije, greska u vezi sa serverom.
Reply
#9
Ako misliš na staru aplikaciju na GooglePlay-u, ona nije osvežavana od 2014. i nema sa sadašnjim vlasnicima nikakve veze. Na sajtu postoji (za sada) prazan link ka nekoj budućoj aplikaciji.
Reply
#10
Upravo do danas je i ako je od starih vlasnika bila izradjena, ipak je funkcionisala.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)