Rock Radio
#91
Vidim da je ova fora sa garantovanim neponavljanjem pesama vrlo popularna među britanskim stanicama na koje se i inače ugledaju ljudi sa AS FM-a (AS FM na Kiss, a Rock valjda na Absolute). A opet, šta to vredi kada će već sutra ponoviti iste te pesme samo u drugim terminima.

A evo i primera kako se insistiranje na neponavljanju može "obiti o glavu":

embeds.audioboom.com/posts/6320998-thames-radio-repeat-fail/embed/v4?eid=AQAAAPROFFpmc2AA
Reply
#92
Inače od pre par nedelja napustila ih je voditeljka popodnevnog programa Ljiljana Zdravković, te su voditeljku dnevnog programa prebacili na termin od 15:00h-19:00h, dok je termin od 11:00h-15:00h sada bez voditelja.
Reply
#93
Posle par meseci, od ponedeljka će ponovo imati i voditelja u terminu od 11 do 15h. U pitanju je izvesni Đorđe. Još ništa o tome na njihovom sajtu.
Reply
#94
Posto sam poodavno napustio radio i sve vezano za to,prosto ne mogu da verujem da jos niko nije provalio neki program ili dodatak programima za pustanje muzike,a koji ne dozvoljava da u playlistu dodate pesmu koja vec postoji u toj listi.Negde sam procitao pre par godina da program Raduga ima neki dodatak koji resava bas taj problem,fora je samo da se lista ne brise,nego da se na istu dodaju numere...
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 
Reply
#95
Neki novi glasovi u vestima (rekao bih možda i da su čak produkciju vesti prebacili u NS, s obzirom na akcente vodtelja)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)