Zone Čot/Sombor/Subotica/Kikinda/Vršac
Ne znam šta se dešava na Čotu u poslednje vreme, signal mi je stalno na vrhu a odjednom nestane pa za nekoliko minuta se vraća ili ako isključim i opet uključim uređaj.
Reply
(10. Dec 2017, 08:13)Victor1988 Wrote: Ne znam šta se dešava na Čotu u poslednje vreme, signal mi je stalno na vrhu a odjednom nestane pa za nekoliko minuta se vraća ili ako isključim i opet uključim uređaj.
Kod mene se to ne desava..Sve radi bez smetnji i sl...Izgleda da ti uredjaj *baguje*.Resetuj ga pa ponovo preskeniraj ...
Reply
I ja sam prvo mislio na uređaj, ali sam probao sa drugim čak i drugog tipa i situacija je ista. Ima dana kada sve radi bez problema pa posle ponovo raspada slika.
Reply
Ni kod mene nema problema sa Čota.
Reply
Od jutros na ch24 Cot, se nalaze i radio bg1, radio bg2, radii 202



Na ch40 sa Subotice, bez promene
Reply
Da ubacili su radio bg1,2 i 202 ..Ovo inace i trebalo biti od pocetka .Ostale radio stanice ce sigurno kodirati ako budu ubacivali.
Reply
(30. Jan 2018, 17:37)AlekLO Wrote: Da ubacili su radio bg1,2 i 202 ..Ovo inace i trebalo biti od pocetka .Ostale radio stanice ce sigurno kodirati ako budu ubacivali.
Ne znam zašto bi kodirali, kada Radio S, Radio S2 (ex. Index), Play radio i Hit FM radio imaju nacionalnu frekvenciju? Po meni, morali bi i oni biti ubačeni u MUX 1
Reply
(30. Jan 2018, 18:13)Borski Wrote: Ne znam zašto bi kodirali, kada Radio S, Radio S2 (ex. Index), Play radio i Hit FM radio imaju nacionalnu frekvenciju? Po meni, morali bi i oni biti ubačeni u MUX 1

Koliko se secam play radio je bio kodiran kada je pocela sa radom Antena plus.Posle su izbacili sve radio stanice sa muxa.
Reply
(30. Jan 2018, 18:29)AlekLO Wrote: Koliko se secam play radio je bio kodiran kada je pocela sa radom Antena plus.Posle su izbacili sve radio stanice sa muxa.
ovim stanicama je produžena nacionalna frekvencija, tako da ne vidim razlog da se ne nađu u mux 1, a  šta je Antena probala, dobro nam je poznato! Čak i probni period od 6 meseci!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)