Telenor
Telenor poceo da primenjuje nove uslove za Pripejd korisnike. Imao sam pripejd paket Tako Lako, sada je on promenjen na Telenor pripejd paket, kada sam pokusao preko Moj Telenor aplikacije da ga promenim, to nije moguce. Rok vazenja dopune je do 26.6.2018. a rok za dopunu kredita je 22.5.2019.
Da li to znaci da ako ne dopunim kredit do 26. juna posle toga ga oni smanjuju na 0, a kartica bez obzira na to vazi do 22.5.2019?
Reply
Bilo je najavljeno:
http://rtvforum.net/showthread.php?tid=1...#pid200383

Po iskustvima sa Benchmarka, čak i ljudima koji su dopunili papirnim vaučerom (teško se nalazi) na kome piše da važi 11 meseci je skraćeno trajanje kredita. Međutim, dopunjavanje vaučerom posle prebacivanja na novu tarifu produžava kredit za 11 meseci.

Dosad su samo zamrzavali kredit nakon isteka, nisu ga brisali. Videćemo da li su to promenili bez najave.

A evo i šta je sve Telenor uradio nekorektno:

Intuite @ Bench forum:
Quote:Sve dopune od ranije: vaučeri, el. dopune, ali i postpejd i pripejd dopune su bile jasno definisane po pitanju iznosa dopune kao i roka važenja tako dopunjenog kredita. Dakle nije samo dovođenje u zabludu več ima elemenata kršenja i Zakona o obligacionim odnosima i Zakona o trgovini.

Sudeći po Telenoru kao da se ništa nije promenilo po pitanju dopuna i kredita. Tako je barem i dalje objavleno na njihovom sajtu, a Zakon o oglašavanju poprilično jasno obavezuje prodavce da oglašavanja o prodaji robe i usluga smatraju obavezujućim.

Telenor je PROPUSTIO da u obaveštavanju korisnika o promenama u pripejd ponudi da NEDVOSMISLENO I JASNO predstavi nameru da će promeniti uslove važenja RANIJIH dopuna. Nedvosmislena je samo informacija o prebacivanju svih pripejd tarifa u paket Telenor pripejd 200, a naredna rečenica o validnosti kredita nakon 24.04. može da bude jasna SAMO u smislu da kredit važi 60 dana od datuma poslednje dopune.

I OBMANJUJUĆA je poslednja rečenica da Korisnici koji nisu zadovoljni navedenim izmenama tarifnih paketa imaju pravo prestanka korišćenja pripejd SIM kartice bez obaveze plaćanja troškova raskida ugovora.
Umesto nje, a baš zato i nisu najavili promenu ranije ugovorenih validnosti kredita, bi moralo da stoji da će onima koji ne prihvate promene, uz raskid pripejda, isplatiti zatečeni iznos kredita.

U svakom slučaju, pored onog ukidanja Superseta, ovo je još jedan znak da Telenor ide nizbrdo.
Reply
Posle isteka roka za dopunu preostali kredit se ne briše, već se "zamrzava" do sledeće dopune, ili do isteka roka važenja broja. Tako su mi odgovorili na fejsu.
Reply
Spletom okolnosti moja firma je raskinula ugovor sa Telenorom 1.3.
Sada smo MTS. Mogu da kazem da je razlikaa drasticna u korist telenora u svim pogledima osim brzine 3g koja je tu negde.
“Obrazovana osoba je naučila da se informacija gotovo uvek objavljuje da bi u najboljem slučaju bila nekompletna; vrlo često je netačna, služi usmeravanju u pogrešnom pravcu, neretko izmišljena, neiskrena je ili – sasvim pogrešna.”
Russell Wayne Baker
Reply
(29. Apr 2018, 08:51)dvb-t manijak Wrote: Spletom okolnosti moja firma je raskinula ugovor sa Telenorom 1.3.
Sada smo MTS. Mogu da kazem da je razlikaa drasticna u korist telenora u svim pogledima osim brzine 3g koja je tu negde.

Ja imam skoro pa iste impresije, samo kod mene firma presla sa MTS na Telenor mrezu...nakon toga,presao i ja sa privatnim brojem.
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)