Telenor
Još kad bi znao da li mi je tih 100GB dovoljno.  ROFL  ROFL
Verovatno bih sve potrošio za manje od jednog dana. Glare
Reply
E, dočekah i taj dan, isteče mi ugovor sa mts-om! Sad jos da predjem u Telenor (ili što bi rekli,da predjem od kuku na lele),i kativiram superset,i onda kuj ko JA,2.deo! Nego, pošto nisam prebacivao post-paid kod drugog operatera, jel ima neko da pomogne sa informacijama šta treba da uradim, da pripremim neki papirić, neki avansić i slično...Ili samo da banem u Telenor, da kažem da 'oću da prebacim broj kod njih, da izaberem telefonsku spravu,i to je to...Javite,čekam.
Kad ti svi okrenu ledja, šutni ih u dupe! 
Reply
Ja sam sa Telenora migrirao u Vip (moja preporuka da učiniš isto).
Dakle samo kažeš u Telenorovoj poslovnici da želiš da prebaciš broj, onda to Telenor to sredi sa MTS-om, dobiješ novu karticu...

ALI!!!

I poslednji račun moraš platiti ex operateru, čar iako ti namerno ne jave zaduženje, jer ako to ne uradiš onda ti ugase broj i pojeo vuk magarca.
Reply
Quote:BIZNIS |23.11.2017. |14:24
NIS najprofitabilniji, Srbijagas najveći ukupni gubitaš

Autor teksta: Beta

Najprofitabilnija preduzeća u Srbiji u 2016. godini su iz oblasti energetike i telekomunikacija, a takođe najveće kumulirane gubitke iz ranijeg perioda imale su kompanije iz energetskog sektora, rečeno je na predstavljanju publikacije "Biznis top 2016/2017" časopisa "Biznis i finansije".

...
Na trećem mestu je Telenor Srbija sa dobiti od 8,9 milijardi dinara, a na četvrtom Elektroprivreda Srbije čija je neto dobit iznosila 8,8 milijardi dinara, što je za petinu manje nego godinu ranije.
...

izvor: N1 Info
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
Quote:Na trećem mestu je Telenor Srbija sa dobiti od 8,9 milijardi dinara

2015. je bio četvrti sa dobiti od 9,67 milijardi, dakle pad dobiti je oko 8%. Uprkos tome popeo se za jedno mesto jer je EPS imao osetno veći pad.
http://www.politika.rs/sr/clanak/368467/...jat-Srbija
Reply
(Danas) Telenor nastavlja da radi na unapređenju 4G
[Image: 8AOm7yq.png]
[Image: mzAebF3.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)