Spisak STB prijemnika sa žigom “Digital TV”
#11
(10. Mar 2015, 23:40)totalis Wrote: Što se tiče famoznog zujenja kod RF modela toga nema, a kod A115 čuje se samo kad približite uvo risiveru i to ne zujanje, nego kao kad vam ostanu upaljeni zvučnici kod kompjutera, sasvim slabo. Možda će se to vremenom pojačati, ali za sada je tako.
Uspeo sam lepo poređati kanale po svojoj volji i redosledu, mogu se preimenovati takođe. Samo mi je LCN malo prilikom tog procesa pravio problem i ne znam iz kog razloga uključi se sam od sebe iako sam ga stavio na isključeno. Ponovnim nameštanjem odradio sam proces ređanja kanala i više se ne uključuje.

Skinuo sam i novi softver za A115 sa domaćeg sajta Horizonsa V1.0.2 i ne vidim nikakvu razliku samo je promenio oznaku sa 180 na 180A i upisao v1.0.2 a datum zabrljao i upisao 4. maj umesto mart 2015.
Ima plejer sa kojim možete kako u uputstvu piše otvarati mnoge formate samo se mora odabrati grupa: da li su to slike, muzika, video i sl.
Sve u svemu odličan je za sada.

Tako je, nije zujanje nego bolje reci pistanje, bar kod mene. Imao sam punjac telefona koji je tako cvilio Smile . Ako nije kod tebe takva situacija, imas srece.

Krevet mi se nalazi na 4-5 metara od risivera i nocu ubija.

Ja sam poslao na zamenu, cekam odgovor. Kao sto sam rekao ok prijemnik, jednostavan i stabilan, meni prihvatljivo za 30E. Posle cetiri dana neprekidnog rada "cviljenje" se pojavilo i dok risiver radi, doduse slabije ali ko ce ga znati sta ce biti za mesec-dva.

Iznerviralo me, kada sam nazvao broj sa njihovog zvanicnog sajta, gospodin mi rece da su upoznati sa tim problemom i da gledaju da ga rese a ja dotle neka kupim produzni kabel sa prekidacem.
Zaboli me, pa zna li on da mi sve tako pisti u sobi TV, Sat risiver, Dvb-t2 risiver, monitor, racunar prava filharmonija.

Sto se tice novog SW, ubacili su samo nove jezike albanski i jos nekoliko, pise na njihovoj FB stranici.
Reply
#12
Spisak svih prodavnica u Srbiji gde mogu da se putem vaučera preuzmu STB T2 resiveri.
http://www.rts.rs/page/rts/sr/Digitaliza...aj%3F.html
LG42LA660S+ Synaps THD-2858
Sony Bravia KDL32R415BBAEP
Antena Iskra DTX-92F + Pojačalo Terra AB011 + rotor

Predajnici: Čot - Subotica - Kikinda - Szentes - Chavoly - SzegedReply
#13
Pre neki dan sam  u win win-u za vaucer (za tastu) uzeo horizons S uz doplatu od 490 dinara.Prvo sam uzeo horizons a 115 ali je prodavacica rekla da ne moze taj zato sto nema serijski broj.Sta cu ipak sam umesto a 115 uzeo S.Tako za vaucere se mogu uzeti set top boksovi samo oni koji imaju serijski broj.
Horizons A 115

Mirijevo 2
Beograd
Thomson antena 131909 AB
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)