Šta da kupim?
#1
Exclamation 
Ukoliko niste sigurni šta vam je tačno potrebno ili prosto želite mišljenje o više različitih uređaja i uporednom odnosu cene/kvaliteta postujte u ovoj temi.
Reply
#2
Тражим телевизор до 40 хиљада динара, величине од 32 до 40 инча. По могућности да има Смарт. DVB-T2 тјунер ми није толико битан зато што имам кабловску. Шта ми препоручујете?
Reply
#3
За ту цифру до 40 хиљада РСД ТВ од 32 до 42 инча једино можеш да купиш VOX, FOX, VIVAX, ADLER.
 TV VOX 32DIS470B
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#4
(10. Feb 2015, 21:29)PInformer Wrote: Тражим телевизор до 40 хиљада динара, величине од 32 до 40 инча. По могућности да има Смарт. DVB-T2 тјунер ми није толико битан зато што имам кабловску. Шта ми препоручујете?

Tako nešto nećeš kupiti u našim zvaničnim prodavnicama, a da nije Vox, Fox itd. što reče kolega pre mene. Moj ti je savet da se obratiš ljudima koji donose televizore iz Mađarske gde ćeš naći ono što tebi treba za tu svotu novca. Modeli su bar 10 000 din jeftiniji nego kod nas i to za iste modele. Pročešljaj malo oglase na Internetu i već ćeš nešto naći. Da ne pravim sad ovde neku reklamu samo ću reći da se iz Mađarske može nabaviti npr. LG LB 580v 32 inča i to smart za nekih 320e što je oko 39 000 din i to je 10 000 jeftinije nego što se isti televizor prodaje na našem tržištu u jednoj poznatoj firmi za prodaju tehnike. Taj televizor na našem tržištu ima čak i DVB-T2 ali ne znam da li isti modeli u Mađarskoj imaju DVB-T2 (mada taj tjuner tebi i ne treba kao što si napisao). Međutim od viška glava ne boli Smile Jedina "mana" ovog modela je što mu ram/plastika oko ekrana nije crna nego svetle boje nešto između srebrne i bele a to neko možda ne voli.Sigurno je da ima i drugih modela koji bi zadovoljili tvoje potrebe. Ovaj model sam naveo samo kao primer.  Dakle pročešljaj Internet. I ne brini, za LG važi garancija 2. godine i kod nas iako je kupljen "preko grane" za Samsunga se treba raspitati za neke važi za neke ne.
Reply
#5
Да управу си доста су јефтинији телевизори преко гране! Гаранција је иста као и у шоповима. Има их на сајтовима овде на нету рекламирају их. Да их ненаводим јавно који је сајт у питању и који град. Ако те интересује послаћу ти у П.П.
 TV VOX 32DIS470B
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#6
DOBRO a jel mozete da mi kazete koji onda kupiti a de se pokazao kao dobar?
 Falcom, Prosto, Horizons ili Synaps? Synaps ima tri modela 2900, BiT2 i T20 !!! Stars
Reply
#7
(15. Feb 2015, 23:01)bravodenisu Wrote: DOBRO a jel mozete da mi kazete koji onda kupiti a de se pokazao kao dobar?
 Falcom, Prosto, Horizons ili Synaps? Synaps ima tri modela 2900, BiT2 i T20 !!! Stars
Amiko ima dobre STB,nema mnogo problema,može da se nadograđuje softver i zavisno o modelu imaju mogučnost da primaju i DVB-T2 i S2 u isto vreme,ili DVB-T2 i DVB-C u isto vreme.
Reply
#8
(15. Feb 2015, 23:12)SuperVision TV Tesla Wrote: Amiko ima dobre STB...
Mislio sam sve osim Amiko jer on mi je bas previse skup a ne treba mi satelitski ili kablovski signal, samo terestrial!

Reply
#9
Možda onda nebi bilo loše da probaš sa FALCOM T2400 HD STB-om,on nije preskup,ali moram da priznam da ga nikada nisam probavao.Možda da probaš da vidiš dali ga neko ima kod koga bi mogao da probaš.Ili ovde na forumu da se javi neko ko ga koristi.
Reply
#10
 - Ja trenutno imam za probu BEAR. Za sad ne secka, ne blokira lepo ide sve. Jedino malo me iritira je sa signalom. Ja probam svaki dan neke pojacivace a i Antene pa me nervira da kad izvucem Antenu iz BEAR-a odmah se blokira signal i moram da setam malo po drugim MUX-evima ili da ga ugasim na kratko da bi on opet pokazao realan signal predajnika.
- Sad da li je to samo kod BEAR-a ili mozda je to skoro kod svih ovih kineskih risivera? Jer ako jeste onda ne bi ni hteo da ga menjam. Jedino to mi smeta zato sto meni treba taj signal sto realniji da bude. Šta reče?

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)